Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Brate ti bas cudan da se ne izrazavam drugacije.
Dovedes nekog jakog na sredini i onda mozes ubacivati Kantea i skratiti mu minute cuvati ga od povreda umjesto da ti on nosi vecinu sezone sa Enzom i onda 14to kolo ode loza ode Kante...
Ne mozes sa likom koji dvije godine ima duge povrede graditi sezonu.
Kova je isto non stop povrijedjen neke sitne povrede taman se vrati odigra dvije povreda.
Ne kontam sta ne kontas...
Jos Kova ide prema 30tima a Kante je vec zagazio.
Sto se tice dovodjenja ne znam kako ocekujes da se ovo sve poveze kad je sve dovedeno u januaru iz drugih liga trebat ce im vremena logicno ali opet logika tebi nije jaca strana.
Ko kaze da necemo dovesti nekog provjerenog igraca na sredini mozda cak i premier league proven?
Tebi je inace razmisljanje nevjerovatno pesimisticno nejasan si mi ko lik skroz.
Haj Potter da ti ne valja ovaj igrac ili onaj tebi nista ne valja sve sto radi Amer tebi je fula stani malo zapali odmori...
Saubra izaci cemo iz ove krize kako tako...
Dovedes nekog jakog na sredini i onda mozes ubacivati Kantea i skratiti mu minute cuvati ga od povreda umjesto da ti on nosi vecinu sezone sa Enzom i onda 14to kolo ode loza ode Kante...
Ne mozes sa likom koji dvije godine ima duge povrede graditi sezonu.
Kova je isto non stop povrijedjen neke sitne povrede taman se vrati odigra dvije povreda.
Ne kontam sta ne kontas...
Jos Kova ide prema 30tima a Kante je vec zagazio.
Sto se tice dovodjenja ne znam kako ocekujes da se ovo sve poveze kad je sve dovedeno u januaru iz drugih liga trebat ce im vremena logicno ali opet logika tebi nije jaca strana.
Ko kaze da necemo dovesti nekog provjerenog igraca na sredini mozda cak i premier league proven?
Tebi je inace razmisljanje nevjerovatno pesimisticno nejasan si mi ko lik skroz.
Haj Potter da ti ne valja ovaj igrac ili onaj tebi nista ne valja sve sto radi Amer tebi je fula stani malo zapali odmori...
Saubra izaci cemo iz ove krize kako tako...
Ma kova je mislim uvijek spomenut kad se neki igraci dignu protiv trenera.
Hajd protiv pottera mu ne mogu A rec, al dizai je on se i protiv boljih trenera i to je unosilo nemir u svlacionicu.
Plus prije SP i poslije SP sve nesto povrijedjen a na SP odigra 7 tekmi u 10 dana. Pa ko koga yebe ovdje.
Tako da ako je istina da dize uvijek hajku na trenere onda i treba da ide. Da ne bi nasljednik imao iste probleme
Hajd protiv pottera mu ne mogu A rec, al dizai je on se i protiv boljih trenera i to je unosilo nemir u svlacionicu.
Plus prije SP i poslije SP sve nesto povrijedjen a na SP odigra 7 tekmi u 10 dana. Pa ko koga yebe ovdje.
Tako da ako je istina da dize uvijek hajku na trenere onda i treba da ide. Da ne bi nasljednik imao iste probleme
Najjace bi bilo da dovedemo de zerbija opet iz brajtona haha
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma jok De zerbi tek dosao u Brighton nema od toga nista.
Spominju se Thomas Frank a to je fakticki Potter isti kjurac.
Pochettino ne znam meni on nije neka pljacka al eto.
Mislim da bi najpametnije bilo ili ostaviti Pottera do kraja sezone ako se izvuce ili postaviti interim nekoga i onda ganjati nekog bolje trenera na ljeto.
Ako Potter dobije otkaz ja bih Flicka najvise volio ali on je vezan za Njemacku jos najmanje dok se Euro ne odradi...
Trebaju se izviniti,sageti i popušiti Tuhelu ako treba i zovnuti ga nazad
Ma daj Hiddinka iz penzije, samo da ovaj leti prije Borusije.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ako Leeds ovdje zijani bodove zasluzili su da ispadnu
- wadethegreat
- Kontakt:
James povrijedjen 

- Pensioner26
- Kontakt:
Ma nema. Njega mozemo halaliti komotno.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ide Gusto na ljeto taman i on se povrijedio nedavno mogu se rotirati kad je jedan povrijedjen drugi starta
.
Po svemu sudeci poraz sutra bi mogao kostati Pottera posla cak i prije Dortmunda.
Navodno je uprava podijeljena sto se njega tice Boehly je i dalje uz njega ali ostatak vise nije siguran...

Po svemu sudeci poraz sutra bi mogao kostati Pottera posla cak i prije Dortmunda.
Navodno je uprava podijeljena sto se njega tice Boehly je i dalje uz njega ali ostatak vise nije siguran...
Koliko im jos treba da vide kakav je dunster,unisti nam sezonu mogli smo lagano da se plasiramo u top 4 da je ranije smenjen.
- wadethegreat
- Kontakt:
Volio bih da popusi i ovo cisto da vidim sta bi uprava ali sad ce ublehas pobijediti ubjedljivo sa jednim golom razlike
- wadethegreat
- Kontakt:
Yebo ga Havertz usta.
10ta velika sansa ove sezone koju je fulio.
Beskoristan.
10ta velika sansa ove sezone koju je fulio.
Beskoristan.
- wadethegreat
- Kontakt:
AKo su dovoljno ludi da ga uzmu.
Gledam sansu kako se odvija i znam da ce fuliti kako mi ide na ****.
Gledam sansu kako se odvija i znam da ce fuliti kako mi ide na ****.
- wadethegreat
- Kontakt:
I sad precka
Ma nema ukleti smo ovo vise nije ni smijesno.

Ma nema ukleti smo ovo vise nije ni smijesno.
3 stopera protiv Leedsa
RLC wing-back

RLC wing-back

- Pensioner26
- Kontakt:
Da je gol dati, kakva 3 poena
Pa sada šta reći..sve isto,nema ko dati gol.Havertz nije napadač,fali snage,brzine .mislim da nije niti jedan duel dobio ni u zraku,niti na zemlji,to ti je napadački igrač manje na terenu..Kulibali ne može igrati premijer ligu..prije 7-8 godina da,sada ne.RLC da nevidljiv..sada na kraju onu jednu izbio pred našim golom i tada sam ga i primjetio da igra.Kovačić odličan..puno presječenih lopti,dobijenih duela,većinu ničijih lopti pokupio..Čilvel ,imao puno lopti..ali mora to biti konkretnije.. onako realno prije ćemo primiti neku frljoku nego dati gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.