La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Kakve upute ovaj Sampaoli salje igracima na a4 formatu
Yebote ljudi citaju po terenu kao u skoli.

⚽FK Garaže⚽
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Benzema attention whore
Jesu li ovo malograđanini iz Madrida rasistički vrijeđali Alabu jer je dao glas Messiju. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
Stvarno neko misli da je to istina? Šta Argentinci kolektivno odlučili dati glas Neymaru?Shategabri je napisao/la: ↑28 feb 2023, 11:15Svakako nije dao Alaba, on je samo kao kapiten naveden ispred Austrije.

Može biti jedino da je on samoinicijativno organizovao neko glasanje medju austrijskim predstavnicima, i onda priložio te glasove u svoje ime. To je još gore, jer zašto bi iko normalan tudja mišljenja koja mogu imati negativne posljedice prezentovao pod svojim imenom?
- Shategabri
- Kontakt:
Valjda zato što je kapiten?TonySosa je napisao/la: ↑28 feb 2023, 11:50Stvarno neko misli da je to istina? Šta Argentinci kolektivno odlučili dati glas Neymaru?Shategabri je napisao/la: ↑28 feb 2023, 11:15Svakako nije dao Alaba, on je samo kao kapiten naveden ispred Austrije.![]()
Može biti jedino da je on samoinicijativno organizovao neko glasanje medju austrijskim predstavnicima, i onda priložio te glasove u svoje ime. To je još gore, jer zašto bi iko normalan tudja mišljenja koja mogu imati negativne posljedice prezentovao pod svojim imenom?
On daje glas u ima austrijske reprezentacije, ne u svoje ime.
Ne glasaju pojedinci.
Ne znam što je Argentina dala glas Neymaru.
Možda Messijeve instrukcije

Koševo Zapad
Visit ce na Cibelesu kao opomena drugima sta se desava kad za neprijatelje glasas

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Alabu bi trebalo otjerati iz Reala.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Shategabri
- Kontakt:

Skontaj da je Real aktuelni prvak Evrope i Svijeta
Barca nije u stanju u EL proći
A i dalje im Barca rent free u glavama.
Generacijski kompleks im je nabila ona generacija
Barca nije u stanju u EL proći
A i dalje im Barca rent free u glavama.
Generacijski kompleks im je nabila ona generacija
Može li desetkovana Barca (bez Lewandowskog, Dembelea, Pedrija i Christensena) večeras nategnuti svoju staru kastiljsku mušteriju 

Steta da sad mozda u odlucujucih mjesec dana ovoliko povreda se desilo i ovo zna pokvariti cijelu sezonu. Ali sta je tu je, treba stisnuti i probati izvuci dobar rezultat.
⚽FK Garaže⚽
Ko kod sta kaze, nama komplet odbrana treba, vise se ne sjecam utakmice gdje smo imali clean sheet. Retard do retarda.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I onda se čude što ga udaraju protivnički igrači. Treba mu ligamente potrgati na obe noge da više nikad ne kroči na teren.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.