La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

enobarca
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la enobarca » 02 mar 2023, 23:02

A da nije Barcelona mozda trebala bez tri glavna igraca napasti pa proci ko lpool? Uostalom kako pisete rekao bi covjek imali 80 prilika, suteva u okvir cak nula, bezvezno kruzenje i jos bezvezniji centarsutevi, to je vecerasnja igra reala.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 mar 2023, 23:03

Da jbte kako su samo usudili da imaju 35% posjeda lopte,pa to je rezervisano za nas u el clasicima,treba da se stide :rol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 mar 2023, 23:05

TheWeekndXO je napisao/la:
02 mar 2023, 23:02
godrina je napisao/la:
02 mar 2023, 22:59
Pa ovakvu utakmicu osasuna ne odigra na Bernabeu. Gol koji samo oni mogu dat, i onda od 35. minute cuvaj vrijeme.
Mada i ovi baksuzi su jos gori, ovaku raspalu ekipu ne dobit ccc
A ne trebalo je napadat sa Ferranom, Raphinhom i Gavijem u napadu, kakav manjak inteligencije
Ti si svoju inteligenciju pokazao komentarima kojih bi se i arkanovci postidjeli, zaobidji me ziv bio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

TheWeekndXO
Kontakt:

Post Postao/la TheWeekndXO » 02 mar 2023, 23:05

godrina je napisao/la:
02 mar 2023, 23:05
TheWeekndXO je napisao/la:
02 mar 2023, 23:02
godrina je napisao/la:
02 mar 2023, 22:59
Pa ovakvu utakmicu osasuna ne odigra na Bernabeu. Gol koji samo oni mogu dat, i onda od 35. minute cuvaj vrijeme.
Mada i ovi baksuzi su jos gori, ovaku raspalu ekipu ne dobit ccc
A ne trebalo je napadat sa Ferranom, Raphinhom i Gavijem u napadu, kakav manjak inteligencije
Ti si svoju inteligenciju pokazao komentarima kojih bi se i arkanovci postidjeli, zaobidji me ziv bio.
Ne znam da li pratis sta pisu vasi navijaci na RMB. Citiram "Gaviju zelim povredu ACL-a" :) Postedite nas vase finoce :bow:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 mar 2023, 23:06

Četiri igrača su falila molim lijepo. :mrgreen: Lewa, Pedri, Dembele i Christensen.

Bila bi dobra fora sa Osasunom da si bar uspio šansu napravit. Na kraju bliža Barcelona bila drugom golu. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 02 mar 2023, 23:07

Auh kakva sramota.Po meni veca nego 5-0, 5-2 tad si znao kod koga gubis bar.Nemoguce lose.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 02 mar 2023, 23:08

messilla je napisao/la:
02 mar 2023, 23:06
Četiri igrača su falila molim lijepo. :mrgreen: Lewa, Pedri, Dembele i Christensen.

Bila bi dobra fora sa Osasunom da si bar uspio šansu napravit. Na kraju bliža Barcelona bila drugom golu. :rol:
Pa to i jes fora jer se Real najviše muči protiv Osasune na Bernabeu
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 mar 2023, 23:10

Znaci debeli ima za klasu jacu ekipu od Barce cak i kad su ovi kompletni, al on iz samo sebi znanih razloga forsira Kroos-Modric dvojac u najjacim mecevima iako je i budali najvecoj jasno da njih dvojica zajedno nemaju sta traziti ni protiv Mallorce, a kamoli Barce. Da si protiv ovakve Barce bez 3 najbolja igraca stavio Rodryga umjesto jednog od dvojice penzionera nabio bi ih 3 razlike lagano. Jos i Nacho na lijevom beku gdje oni nemaju bukvalno nikog ko ti moze napravit probleme po krilu je van svake pameti.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 mar 2023, 23:13

Kroos slobodno neka se oprosti,zaista tesko je gledati masu na terenu od koje u iole ozbiljnijoj utakmici nemas nista,Modric bar jos uvijek moze nesto ponuditi,ali Kroos apsolutno nista,jedna velika nula.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 mar 2023, 23:24

Kroos je veceras bio drasticno bolji od Modrica. Uostalom onom dijagonalom je kreirao zicercinu Carvajalu koju je ovaj zakuco u zadnji red tribina. Modric nista nije napravio, jedino sto je uspio us.rat onaj zicer odmah u prvoj minuti kad je sviran nepostojeci offside.

CristianoRonaldo
Kontakt:

Post Postao/la CristianoRonaldo » 02 mar 2023, 23:25

Rejal ce biti najlaksi protivnik u 1/4 LP.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 mar 2023, 23:25

Kakve bolan ja imam veze sa tim forumom i tim ljudima jesi dobar, cuj ono nekog tako proklinje, za izučavanje.
Madrid bas los, imas svu mogucu "inicijativu" i ne uspijes nista ali bukvalno nista. Carlo u fazonu Mulalica. Zanijela ih pobjeda u Liverpulu valjda.
Previse se oslanjaju na tu "staru gardu" a Cebalos npr bi sigurno bolje odigrao. Ili Valverde umjesto Kroosa a gore Asensio pa Rodrigo u drugom. Vjerujem da ih je i onakav go poremetio, ovi se povukli a oni u provaliju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 02 mar 2023, 23:29

Epidaurus je napisao/la:
02 mar 2023, 23:10
Znaci debeli ima za klasu jacu ekipu od Barce cak i kad su ovi kompletni, al on iz samo sebi znanih razloga forsira Kroos-Modric dvojac u najjacim mecevima iako je i budali najvecoj jasno da njih dvojica zajedno nemaju sta traziti ni protiv Mallorce, a kamoli Barce. Da si protiv ovakve Barce bez 3 najbolja igraca stavio Rodryga umjesto jednog od dvojice penzionera nabio bi ih 3 razlike lagano. Jos i Nacho na lijevom beku gdje oni nemaju bukvalno nikog ko ti moze napravit probleme po krilu je van svake pameti.
Ma pustio Real.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 mar 2023, 23:29

Zivim za dan kad ce neko onog majmuna brazilskog nokautirat. Kakav idiot
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 mar 2023, 23:32

Epidaurus je napisao/la:
02 mar 2023, 23:24
Kroos je veceras bio drasticno bolji od Modrica. Uostalom onom dijagonalom je kreirao zicercinu Carvajalu koju je ovaj zakuco u zadnji red tribina. Modric nista nije napravio, jedino sto je uspio us.rat onaj zicer odmah u prvoj minuti kad je sviran nepostojeci offside.
Drasticno?daj covjece,dajj,ako je ovo drasticno ja ne znam sta mi gledamo.Pa ne postoji sporiji igrac na terenu od njega,defanzivno ne postoji,ne moze povuci loptu,preostaje mu tu i tamo neka dijagonala i to je sve,eto jedna je nasla jos jednog penzionera Carvajala.Svaki put kada je njemacar izlazio iz igre Real je mjenjao stvari na terenu prosle sezone u LP,evo i ove sezone nema ga protiv Liverpoola i odigras utakmicu sezone,ok protiv nestvarno naivnog Liverpoola,pa to ne moze biti slucajno da ga jbs,uzasan igrac i to ne samo ove sezone,to traje i traje.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 mar 2023, 23:39

L-Train je napisao/la:
02 mar 2023, 23:32
Epidaurus je napisao/la:
02 mar 2023, 23:24
Drasticno?daj covjece,dajj,ako je ovo drasticno ja ne znam sta mi gledamo.Pa ne postoji sporiji igrac na terenu od njega,defanzivno ne postoji,ne moze povuci loptu,preostaje mu tu i tamo neka dijagonala i to je sve,eto jedna je nasla jos jednog penzionera Carvajala.Svaki put kada je njemacar izlazio iz igre Real je mjenjao stvari na terenu prosle sezone u LP,evo i ove sezone nema ga protiv Liverpoola i odigras utakmicu sezone,ok protiv nestvarno naivnog Liverpoola,pa to ne moze biti slucajno da ga jbs,uzasan igrac i to ne samo ove sezone,to traje i traje.
Pa budi realan, koliko god da je spor (citavu karijeru je relativno spor igrac, da se ne lazemo) on je veceras opet odradio svoju rolu. U iznosenju svaki put bez greske (gol pao kad je Camavinga pogrijesio u iznosenju), dijagonale u trepavicu i nacrtana lopta na ziceru. Modric nije ni priblizno tome bio veceras. Mozemo pricati da je Modric u utakmicama gdje se ganja rezultat korisniji jer je i danas dinamicniji igrac od Tonija al veceras jednostavno Toni mnogo bolji uz sve mane. Uostalom nije slucajno najbolje ocijenjen igrac Reala veceras, a i na nivou sezone je po ocjenema dosta iznad Luke. Nije problem u njima dvojici pojedinacno (mada u vecina meceva koje je Luka odigrao od povratka sa svjetskog sem Liverpoola su bili il uzasni il ispodprosjecni), problem je kad ih se gura zajedno. Koji ce od njih dvojice biti starter pored dvojice mladjih veznjaka, meni je potpuno svejedno.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 02 mar 2023, 23:49

Ma pali su brutalno obojica, to je jasno i na kraju krajeva očekivano. Modrić je i na SP bio ispod svojih standarda gdje je čak i u Hrvatskoj dobio dosta kritika. U posjedu protiv slabijih ekipa to i izgleda ok, ali protiv jačih ekipa je katastrofa nevidljivih razmjera, naročito kad je u pitanju igra bez lopte.
Najbolja moguća opcija bi bila oprostiti se dostojno na kraju sezone, dovođenje Belingema mora biti prioritet.

Nadam se da griješim, ali sve više mi se čini da se jednu sezonu zakasnilo s pojačanjima, sad već nemaš ni lijevog ni desnog beka (Carvajal grohnuo, a Mendy duplo gori), štoperi ne mogu biti veće kiksare, najgora odbrana Reala otkad se sjećam fudbala, veznjak koji će odmah zamijeniti Kroosa/Modrića... Sve i da ih dovedeš, neće se uklopit odmah nema šanse.

Izgubiti od Barcelone kojoj fali Pedri, Lewandowski, u kojoj M. Alonso igra štopera... žalost.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 02 mar 2023, 23:54

Hajd sve, al ne kontam ljude koji misle da je Mendy loša karika u Realu. Carvajal je triput gori.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 02 mar 2023, 23:57

Gdje je i sta radi Tomas Tuhel

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 mar 2023, 23:57

Nije ti zato odbrana kriva. Kriv je iskljucivo Carlo koji stavlja Kroosa i Modrica zajedno, a debil vidi da njih dvojica zajedno ne mogu praviti razliku kad trebas napasti. Kriv je i sto je bez ikakvog rezona stavio Nacha na lijevog beka, a Barci napad cinila dva bezopasna igraca. Time je em ubio potenciju ekipe, em omogucio Xaviju da cuva Vinija ako treba i sa 3 igraca jer zna da ni Nacho ni Luka ni Toni nemaju brzinu da utrce i iskoriste visak. Sve sto je trebalo je Camavinga na LB, Fede, Tchouameni, Kroos/Modric/Ceballos sredina i Brazilci plus Benzema napad. Tu bi imali i dovoljno brzine i dovoljno ofanzivnog potencijala da ovako osakacenu Barcu solidno natrpamo.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.