La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ma koga briga ko je najbolje ocjenjen igrac u utakmici u kojoj su svi do jednog odigrali lose ,ja kazem da Modrica jos mozes instalirati pored ove omladine da bude koristan,Kroosa vise ne mozes,ne ide dizelastvo,proslo vrijeme.Zadnja dobra utakmica Kroosa u ozbiljnoj utakmici protiv Liverpoola u koroni na pomocnom stadionu Reala.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma kako Tony, pa u prvoj sezoni i ok, ali nadalje naročito defanzivno katastrofa, samo to nismo vidjeli jer su stoperi krpili, sad nema ko krpit jer i oni kiksaju. U Carvajala se bar možeš pouzdati da neće smiješno ispasti u odbrani, školovan i pouzdan, iako je postao beskoristan naprijed.
A Mendy koliko je trenutno očajan i defanzivno, sve ekipe napadaju preko njega ako je na terenu, hajd naprijed zna i probit, ali centaršut ispodprosječan. Najvažnije - nekonstantan i povrijeđen svako malo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sve 5 al ovo jednostavno nije tacno.L-Train je napisao/la: ↑03 mar 2023, 00:00Ma koga briga ko je najbolje ocjenjen igrac u utakmici u kojoj su svi do jednog odigrali lose ,ja kazem da Modrica jos mozes instalirati pored ove omladine da bude koristan,Kroosa vise ne mozes,ne ide dizelastvo,proslo vrijeme.Zadnja dobra utakmica Kroosa u ozbiljnoj utakmici protiv Liverpoola u koroni na pomocnom stadionu Reala.
Ja ne znam šta si ti gledao proteklih par godina.forgempp je napisao/la: ↑03 mar 2023, 00:01Ma kako Tony, pa u prvoj sezoni i ok, ali nadalje naročito defanzivno katastrofa, samo to nismo vidjeli jer su stoperi krpili, sad nema ko krpit jer i oni kiksaju. U Carvajala se bar možeš pouzdati da neće smiješno ispasti u odbrani, školovan i pouzdan, iako je postao beskoristan naprijed.
A Mendy koliko je trenutno očajan i defanzivno, sve ekipe napadaju preko njega ako je na terenu, hajd naprijed zna i probit, ali centaršut ispodprosječan. Najvažnije - nekonstantan i povrijeđen svako malo.
Carvajal bi bio bivši odavno da nije Španac i da nije položio kamen temeljac prije 20 godina.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma ne branim ga, daleko od toga, samo mislim da je malo bolji od Mendija, da je ikako moguće najbolje bi bilo obojicu zamijenit, ali teško.TonySosa je napisao/la: ↑03 mar 2023, 00:04Ja ne znam šta si ti gledao proteklih par godina.forgempp je napisao/la: ↑03 mar 2023, 00:01Ma kako Tony, pa u prvoj sezoni i ok, ali nadalje naročito defanzivno katastrofa, samo to nismo vidjeli jer su stoperi krpili, sad nema ko krpit jer i oni kiksaju. U Carvajala se bar možeš pouzdati da neće smiješno ispasti u odbrani, školovan i pouzdan, iako je postao beskoristan naprijed.
Carvajal bi bio bivši odavno da nije Španac i da nije položio kamen temeljac prije 20 godina.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Znači valja opet povratiti samopouzdanje igrača Reala i naplatiti ove poraze, pa dokle više braćo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Felixians4
- Kontakt:
Epidaurus odlično rezonira, da se suzdrzi od nazivanja debilom i bolesnikom fotumasa i samih aktera koje komentiramo, bio bi superiska. Prevelik razmak do uzvrata
- Shategabri
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.
Ne znam čemu ljutnja na usporedbe sa Osasunom?
Tako je Barsa igrala ovaj meč.
Statistika tako pokazuje, ne pamtim da je Barsa imala ovako mali posjed ili duplo manje pasova od nekog rivala.
Sve ok, izostanci, al ovo su fakti.
Naravno, pobjedi se ne gleda u zube, pogotovo u Clasicu.
Realu ne može biti izgovor Barsa pozadi u dva bloka za loše odigran meč.
Carlo da se skonta za revanš, a bogme i za ligaški Clasico prije toga.
Statistika tako pokazuje, ne pamtim da je Barsa imala ovako mali posjed ili duplo manje pasova od nekog rivala.
Koševo Zapad
previse se pise o onako losoj utakmici,ranga Roma-Salernitana
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nema Madrid od jucer problem kad neko postavi defanzivu kao Osasuna sinoc. Problem je sto nisu nista smislili da taj nedostatak rijese. Ovo se ne moze ni nazvat losa noc jer taj problem traje. U revanšu ce bit otvoreniji pa cemo eto vidjet. Po meni je prioritet uzet ih u ligi ali i steta kupa kad su vec dovde dogurali uz onakav zdrijeb.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:21Čestitke na pobjedi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Eto na sta je spao spanski fudbal.
El Clasico?
Nemoj me ****, utakmica u rangu Roma Salernitana, kao sto kolega iznad napisa.
2 suta u okvir gola od kojih je jedan autogol, a drugog se i ne sjecam.
Real 0 suteva u okvir za 100 minuta.
Barca odigrala ko Majorka, Real ko kurcina.
Creme de la creme spanskog fudbala.
Aferim.
Sto se tice ovog jel zasluzeno il nije, meni su to glupe price.
Koliko je pobjedio i kako je pobjedio...
Nije bitno sve dok je pobjedio.
Ove price sto Carlo prica vise pasu Xaviju, jos samo da se pozalio na visinu trave.
Suti moronu izgubio si, poklopi se.
El Clasico?
Nemoj me ****, utakmica u rangu Roma Salernitana, kao sto kolega iznad napisa.
2 suta u okvir gola od kojih je jedan autogol, a drugog se i ne sjecam.
Real 0 suteva u okvir za 100 minuta.
Barca odigrala ko Majorka, Real ko kurcina.
Creme de la creme spanskog fudbala.
Aferim.
Sto se tice ovog jel zasluzeno il nije, meni su to glupe price.
Koliko je pobjedio i kako je pobjedio...
Nije bitno sve dok je pobjedio.
Ove price sto Carlo prica vise pasu Xaviju, jos samo da se pozalio na visinu trave.
Suti moronu izgubio si, poklopi se.
A od kad je vama odjednom bitan faktor posjed lopte? Zar nije to samo peglanje igre? Niste imali suta u okvir gola protiv ekipe kojoj fali pola prvog tima.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:21Čestitke na pobjedi.
I malo pogledaj H2H na Bernabeu, prije ce biti da u ovim duelima vi glumite Osasunu. Zadnjih 10 clasica u Madridu je omjer pobjeda RM 3-7 BAR

⚽FK Garaže⚽
- Felixians4
- Kontakt:
Kako svatko trazi argument cherry picking. Barca je Xavijeva razvalili Reala u Madridu s aubameyangom kao navalni liderom, nedavno u superkupu, vodi u prvenstvu, sad opet krnji dobiju skoro kompletni real u Madridu. Isti Real Madrid koji je ubio u pojam sve klubove svijeta zadnjih 10 godina, najfriskije Liverpool, city, Chelsea, PSG itd dok Barcu samaraju inter, Benfica, Bayern, eintracht... I sta to znaci? ili ovo kako se neprestano blate ti silni igraci i treneri na top levelu, degutantno koliko se gleda samo nabaciti hot take, jos da je u kombinaciji s hejtom, ispunjena satnica.
I nece.
- Shategabri
- Kontakt:
Bitan je za igru Barse, o tome pričam.FCB1986 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 09:30A od kad je vama odjednom bitan faktor posjed lopte? Zar nije to samo peglanje igre? Niste imali suta u okvir gola protiv ekipe kojoj fali pola prvog tima.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:21Čestitke na pobjedi.
I malo pogledaj H2H na Bernabeu, prije ce biti da u ovim duelima vi glumite Osasunu. Zadnjih 10 clasica u Madridu je omjer pobjeda RM 3-7 BAR![]()
Realu nije bitan, međutim jučer su dobili loptu htjeli ili ne.
Da si pažljivo čitao, vidio bi da sam napisao da je Real odigrao loš meč.
Opet kažem, pobjeda je pobjeda, al gledao si utakmicu, gledao sam utakmicu.
Barselona se branila duplim blokom. To nije isto kao kad se pobiješ pa šta bude.
I tad Real popuši kući pa je Osasuna? Ne bih rekao.
Osasuna pristup i taktika, o tome ti pričam.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Felixians4 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 09:42Kako svatko trazi argument cherry picking. Barca je Xavijeva razvalili Reala u Madridu s aubameyangom kao navalni liderom, nedavno u superkupu, vodi u prvenstvu, sad opet krnji dobiju skoro kompletni real u Madridu. Isti Real Madrid koji je ubio u pojam sve klubove svijeta zadnjih 10 godina, najfriskije Liverpool, city, Chelsea, PSG itd dok Barcu samaraju inter, Benfica, Bayern, eintracht... I sta to znaci? ili ovo kako se neprestano blate ti silni igraci i treneri na top levelu, degutantno koliko se gleda samo nabaciti hot take, jos da je u kombinaciji s hejtom, ispunjena satnica.

Dobro ba, evo 10-ak zadnjih, pomalo s tim razvaljivanjima.
Koševo Zapad
Volio bi da u revanšu vidim Real bez 4 prvotimca, centarfora, krila, veznjaka i stopera - npr. bez Benzeme, Viniciusa, Modrića i Militao.
Pa da vidimo da li bi se onda pričalo o Osasuni i slični proljevi od postova.
Pa da vidimo da li bi se onda pričalo o Osasuni i slični proljevi od postova.
Kada je José Luis Munuera Montero pokazao žuti karton Viníciusu zbog divljačkog davljenja Frenkieja de Jonga, Éder Militão je odlučio protestvovati na tu odluku, a kamere su snimile šokantan odgovor glavnog arbitra na Militãov prigovor: "Éder, slušaj me, ono je bilo za direktnog crvenog. Uhvatio ga je za vrat i davio, a zatim ga je oborio na zemlju. To je isključenje. Smiri se i prekini."
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.