Jel ovo znaci tri sedmice rehabilitacije bez ikakvog treninga?,ako je tako nema njega do zadnjih par utakmica u sezoni,a ako do tad ne budu imali sanse za play inn/off moguce da ce biti out do kraja sezone.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 mar 2023, 20:06LeBron James has been evaluated by Lakers team physicians and medical staff, and it has been determined that he has sustained a right foot tendon injury. James will be reevaluated in approximately three weeks.
NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2022-23 regular season
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidjet će za 3 sedmice kakvo mu je stanje sa stopalom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma ja to je to,znaci tri sedmice mirovanja,katastrofa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 22:35Vidjet će za 3 sedmice kakvo mu je stanje sa stopalom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moram te malo zezati brate, hajde u nedjelju ces ti nas unitedovce kad nas dobijete

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OldFashioned
- Kontakt:

According to a study, James Harden’s worst performances are in Miami, which has the best strip clubs in the U.S.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako je.Mirovanje i terapija.L-Train je napisao/la: ↑02 mar 2023, 22:02Jel ovo znaci tri sedmice rehabilitacije bez ikakvog treninga?,ako je tako nema njega do zadnjih par utakmica u sezoni,a ako do tad ne budu imali sanse za play inn/off moguce da ce biti out do kraja sezone.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 mar 2023, 20:06LeBron James has been evaluated by Lakers team physicians and medical staff, and it has been determined that he has sustained a right foot tendon injury. James will be reevaluated in approximately three weeks.
- Felixians4
- Kontakt:
Doncic Irving s proper efikasnosti protiv raspolozenog tria Hardena,Maxey,Embiid prekinuli slab niz. Luka dodatno pobjegao Embiidu u sjajnoj, tijesnoj scoring utrci kojoj se Lillard kani priključiti. Preklani Steph-Beal, lani su s po 30ak se u decimalni borili Embiid,Giannis,Lebron, a ova je RS posebno plodna
I kad neki kazu Clipe imaju adute u PO, a eto GSW nije favorit, strpase im ljudi u 3/4 42 poena, i to sve bez Stepha i Wiginnsa
Nije da se ne slazem, al Clippe drugo poluvrijeme ne mogu pogoditi more sa broda… cijelo vrijeme kontra ritam, prelosa suterska noc jednostavno. George 3/15, Russ 3/12, Gordon 4/13.
Steph se planira vratiti protiv Lakersa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kazem vam ja, Russelov dolazak bi eliminisao Jordanove Bullse s liste contendera, a kamo li neku drugu ekipu. To je najstetniju igrac za ekipu ikad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa nije ni da su Wariorsi pogadjali sve, trica bas losa, pogotovo prvo pol, cini mi se samo 4 pogodjene, ali opet reci da su Clipe ispred GSW u PO je bas glupost
- Felixians4
- Kontakt:
Clippersi traže novu kemiju, a i fali Zu koji je za RS bas valuable startni C. Podcjenjujete faktor uigranosti i tu recimo score u sezoni zna jako zavarati dok neki konstantno muku muce da budu kompletni neki poput recimo Knicksa i Kingsa izvlače apsolutni maksimum jer su im glavne karike u praksu i skoro stalno na raspolaganju
Hvataju Warriorsi formu pred PO 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo je sramota na sta ovi LAC lice poslije svih ovih silnih "pojacanja". Pa bolje su izgledali bez njih.Izgleda da je sujeta pocela raditi.
Westbrook anulira 5 pojačanja. Lik ima 0-14 u posljednjih 14 utakmica koje je startao. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Felixians4
- Kontakt:
Poremetila se hijerarhija, Terence Mann je bio pronašao tu rolu nakon small 5 da bude i startni PG. Na kraju Ce ispasti da Ce zatvarati s Westbrookom kao centrom. Hyland i Gordona se pokušavaju snaci, Mason Plummer je u CHA igrao sjajno u slobodnoj roli, on je doveden da nadomjesti lanjsku produkciju Hartensteina. PG13 i Kawhi ionako nisu povezali se nikad, no Lue je iznimno lukav strateg, ne bi ih otpisao koliko god luzerska franšiza bili so farNEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 mar 2023, 10:31Ovo je sramota na sta ovi LAC lice poslije svih ovih silnih "pojacanja". Pa bolje su izgledali bez njih.Izgleda da je sujeta pocela raditi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- OldFashioned
- Kontakt:
Košarkaški IQ, sobna temperatura u januaru bez grijanja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.