Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pa baš zbog toga i jeste uživanje ,čovjek sam priznaje da ne zna sva pravila a kao stručni komentator,plus uvijek su sudije za nešto mu krive
Bio pokušaj od košarkaša isto kao što sada pokušava da bude neki komentator. Toliko loše radi svoj posao da ne znam kako ga neko može pustiti u program.
Neće više od dvije uzeti do kraja regularnog dijela.JohnCleese je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:59Zvezda ne smije odustati. Ima još dovoljno utakmica do kraja i uz 100% učinak definitivno mogu u PO.
Sve do kraja moraju odigrati iz inata jer su ih i sinoć pokrale sudije kad su priznale Lucicevu trojku na kraju 1.cetvrtine.
Uz ovaj kvalitet koji posjeduju dodati malo inata i ništa nije nemoguće.
Zvezda posjeduje nevjerojatne bekove.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 09:06Neće više od dvije uzeti do kraja regularnog dijela.JohnCleese je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:59Zvezda ne smije odustati. Ima još dovoljno utakmica do kraja i uz 100% učinak definitivno mogu u PO.
Sve do kraja moraju odigrati iz inata jer su ih i sinoć pokrale sudije kad su priznale Lucicevu trojku na kraju 1.cetvrtine.
Koji kvalitet? Vildoza bijeli Harden, Nedović nema me u odbrani, bez centra?
Ne igra se košarka samo napad, pogotovo ne evropska košarka.
Na papiru. To s bekovima. Vildoza je odličan igrač s bubicama u glavi. Za Nedovića rekoh već. Ivanović se često nanervira zbog promahe u odbrani, pa ga podugo drži na klupi.JohnCleese je napisao/la: ↑03 mar 2023, 09:24Zvezda posjeduje nevjerojatne bekove.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 09:06Neće više od dvije uzeti do kraja regularnog dijela.JohnCleese je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:59Zvezda ne smije odustati. Ima još dovoljno utakmica do kraja i uz 100% učinak definitivno mogu u PO.
Vjerojatno je top 3 ekipa u Europi po tom pitanju.
Visoke igrače koriste na sumnjiv način, nije da ih nemaju.
Što se odbrane tiče možemo sam konstatirati da sve ekipe koje su na tablici iznad Zvezde ( osim Oly, Reala i Barce) primile su više poena u dosadašnjoj Euroligi.
U konačnici oni su razočarali i s tim se možemo i moramo složiti.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:08Na papiru. To s bekovima. Vildoza je odličan igrač s bubicama u glavi. Za Nedovića rekoh već. Ivanović se često nanervira zbog promahe u odbrani, pa ga podugo drži na klupi.JohnCleese je napisao/la: ↑03 mar 2023, 09:24Zvezda posjeduje nevjerojatne bekove.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 09:06
Neće više od dvije uzeti do kraja regularnog dijela.
Vjerojatno je top 3 ekipa u Europi po tom pitanju.
Visoke igrače koriste na sumnjiv način, nije da ih nemaju.
Što se odbrane tiče možemo sam konstatirati da sve ekipe koje su na tablici iznad Zvezde ( osim Oly, Reala i Barce) primile su više poena u dosadašnjoj Euroligi.
Ma to s primljenim poenima je samo šminka vjeruj.
Pa oni su na mali broj popušili neke bitne utakmice, npr. sa Žalgirisom dobijeni meč praktično.
Partizan recimo prima puno više poena od njih, ali i puno više zabija.
Ovaj sastav CZ, da ga je vodio od početka Ivanović, jedva top 8 da uhvati. To da bude cilj.
I sve i da zanemarimo mane tih top bekova kako kažeš, fali dobar centar.
Da su tu kako treba popunjeni, onda bi CZ bila ekipa koja bi glat upala u top 8 i vjerovatno se borila i za nešto više.
ma dvije do kraja ako uzmu nek se udare nogom u guzicu. Cuj da uzmu sve jbt jesu li realni Efes im dolazi u Beograd tu im je poraz odmah a oni bi sve da uzmu..Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 09:06Neće više od dvije uzeti do kraja regularnog dijela.JohnCleese je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:59Zvezda ne smije odustati. Ima još dovoljno utakmica do kraja i uz 100% učinak definitivno mogu u PO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.