Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
2015/16 na Tusnju smo ih dobili 0:1 Bekric je ja mislim dao gol.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 20:27Koja je vama najdraza tekma protiv slobode osim otvaranja istoka
Ta je svima u srcu
Ja se sjecam kroz maglu utakmice, mislim da je sloboda na tusnju i adzem trener, kad smo haman gubili pa lik povadio bekove i napadace ubacio, imali smo haman 6 ultra ofanzivaca na terenu i damo gol. Ako neko moze skontat daj link da pogledam golove opetManijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 20:27Koja je vama najdraza tekma protiv slobode osim otvaranja istoka
Ta je svima u srcu
Zeric za 2-1 u Sirokom...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 20:27Koja je vama najdraza tekma protiv slobode osim otvaranja istoka
Ta je svima u srcu
Ipak je Lendric dao golLegendaIvica je napisao/la: ↑03 mar 2023, 20:372015/16 na Tusnju smo ih dobili 0:1 Bekric je ja mislim dao gol.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 20:27Koja je vama najdraza tekma protiv slobode osim otvaranja istoka
Ta je svima u srcu
Te godine Sloboda dominirala i ako se ne varam Azmir je bio tada direktor. Sarajevski klubovi su bili katastofa te godine ali nekako mi je draga pobjeda bilo zbog cinjenice da su svi bili sigurni da ce nas Sloboda dobiti. Ja se nesjecam kad smo zadnji put pobjedili utakmicu gdje je protivnik zasluzio vise pobjedu, jer nismo mi te srece da takve utakmnice dobijamo ali tu smo dobili.
Moze jedno pitanje u vezi sezone 88 posto vidim da si bas starijijointunija je napisao/la: ↑03 mar 2023, 21:51Auuu kako ste vi mladi,pobjeda 1-0 golom Alihodžića u 98.minuti.Čini mi se 2003 kad smo se sa Leotarom ganjali.
Leotar im dao cifru,oni poginuli,Mirza Mešić fulao penal u prvom poluvremenu,u drugom opsada gola.Hare zadnjih 10.min igrao u špicu.
Tad su ovi purgeri hvalili zdenku i akustiku,poslije problem ispade,zbog nakih pitara što su ih gađali iza sjevera.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 22:04
Bas na grb su i oni pjevali 2005 i dan danas pjevaju
Sad im spomeni da su dogovarali sa Leotarom, pojeli bi se od mukejointunija je napisao/la: ↑03 mar 2023, 21:51Auuu kako ste vi mladi,pobjeda 1-0 golom Alihodžića u 98.minuti.Čini mi se 2003 kad smo se sa Leotarom ganjali.
Leotar im dao cifru,oni poginuli,Mirza Mešić fulao penal u prvom poluvremenu,u drugom opsada gola.Hare zadnjih 10.min igrao u špicu.
Izvinjavam se na upadu prijatelju.MrkiMedo je napisao/la: ↑03 mar 2023, 22:47Sad im spomeni da su dogovarali sa Leotarom, pojeli bi se od mukejointunija je napisao/la: ↑03 mar 2023, 21:51Auuu kako ste vi mladi,pobjeda 1-0 golom Alihodžića u 98.minuti.Čini mi se 2003 kad smo se sa Leotarom ganjali.
Cudno je koliki kompleks imaju i koliko mrze grad Sarajevo i sarajevske klubove, pogotovo nas. Da im je kako uvaliti tricu i gurnuti ih u provaliju