FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Cestitke za sjajnu pobjedu i najvjerovatniji prolaz dalje, mada jos sve nije rijeseno, vasa odbrana je u stanju sigurno primiti dva gola kod kuce, al prolaz je mislim 90 posto obezbijedjen i to uz neku pobjedu 3 - 1 I PONOVO SJAJNU UTAKMICU
jeste da ste imali dosta srece, ne bi bilo nezasluzeno i da je inter pobijedio, ali ni pobjeda Bayerna nije nezasluzena zbog hrabre i otvorene igre
jeste da ste imali dosta srece, ne bi bilo nezasluzeno i da je inter pobijedio, ali ni pobjeda Bayerna nije nezasluzena zbog hrabre i otvorene igre
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
A to je Inter obezbjedio ligu prvaka?pazzoetoogol je napisao/la:znamo mi koje igrao ligu evrope prije nekoliko sezone i ko jos nije obezbjedio ligu prvaka za iducu sezone....
Tišinu molim, ide susret protiv BvB, otpušteni ste levati
Sent from my Philips Smart TV.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Prvi put nakon dugo vremena su bekovi dobro odigrali,jos kad skontam da je Pranja morao izac pa se desila rokada,odusevljen sam bekovima,Luiz Gustavo sigurno igrac utakmice uz Krafta ili je mozda neko od vas vidio Sneijdera i Cambiassa,ostali dobro obavljali zadatke,posebno Gomez koji je neke lopte donosio iz dobijenih duela u svojoj polovini.Napisao bih nesto vise al' sam mahmuran.Uglavnom dobra tekma bila.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nakon neprospavane noći i proslave pobjede da napišem koju pametnu
...Sjajana utakmica Bayern je čitavo vrijeme držao sredinu terena Snijder,Stanković potpuno neutralisani našim dominantnim veznim redom na čelu sa Bastianom i Gustavom>opet se pokazalo kakav potencijala ima ovaj igrač kad je na svojoj poziciji..Robben u svom elementu ako ne postigne pogodak onda učestuje u istom..Gomez sjajno reagovao na odpadak Cesara mada mi ne ide u glavu da je OPET mašio zicer sa par metara..povlačenjem Pranjića General je opet pokazao svoju taktičku nadmoć, dosta je bilo propuha po lijevoj strani ali sve je to zatvorio Badstruber,,Breno je pokazao da zaslužuje igrati u prvoj postavi mada učinak cjelokupne odbrane i nije neki s obzirom da je Inter imao nekoliko velikih šansi..Kraft šta reći ovom momku sinoć je pokazao da ima veliki potencijal koji je nekad pokazivao veliki Oli ako nastavi sa ovakom formom Neuer je nepotreban i samim tim uštedili smo 25 mil...eh sad ako bi tražio slabu tačku igre Bayerna to bi bio nažalost Ribery gubio je loptu,duele ipak svijetla tačka je želja i htjenje kod njega vidi se da još uvjek traži formu no mislim da će Ribi uskoro doći na svoje...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odlicna tekma sinoc, svaka cast Bayernu, koji je 80% prosao Intera.
Mi smo Zeljini - Zeljo je nas!
Institucija BAYERN!
Institucija BAYERN!
Naša krila taman da cijelu utakmice ne imaju niti jedan dobar potez su nezamijenjiva. Koliko samo znače, koliko trče, umaraju protivničku odbranu, koliko prostora stvaraju, koliko našoj odbrani pomažu...Tako da sve ove kritike na račun Riberya padaju u vodu. Koliko smo se puta uvjerili da im je samo sekunda potrebna.
Breno mora još raditi da bi do prve postave došao, to Gaal najbolje zna. Ali uglavnom da se trudi, jer da nije tako ni minute osjetio ne bi. Vidimo da dosta često uskače sa klupe. Trenutno su Badstuber i Tymo ispred njega, ali ako nastavi vrijedno raditi, dobićemo stopera extra klase. Pokazao je da predstavlja pravu zamjenu, te da u svakom trenutku može odgovoriti svim izazovima. Šta mislite što van Buyten, Klose i Altintop ne dobivaju priliku, pa čak ni minute. Krivi su sami, što izgubiše volju, Gaal ne vidi rad na treninzima, tako da će rijetko i zaigrati, samo u slučaju povreda. Koliko su samo Gomez, Tymo pa i Kraft i Gustavo morali raditi da bi došli gdje su sada. Cilj je u kriznim momentima pokazati karakter, snagu, volju. Kod Gaala samo najači opstaju.
Breno mora još raditi da bi do prve postave došao, to Gaal najbolje zna. Ali uglavnom da se trudi, jer da nije tako ni minute osjetio ne bi. Vidimo da dosta često uskače sa klupe. Trenutno su Badstuber i Tymo ispred njega, ali ako nastavi vrijedno raditi, dobićemo stopera extra klase. Pokazao je da predstavlja pravu zamjenu, te da u svakom trenutku može odgovoriti svim izazovima. Šta mislite što van Buyten, Klose i Altintop ne dobivaju priliku, pa čak ni minute. Krivi su sami, što izgubiše volju, Gaal ne vidi rad na treninzima, tako da će rijetko i zaigrati, samo u slučaju povreda. Koliko su samo Gomez, Tymo pa i Kraft i Gustavo morali raditi da bi došli gdje su sada. Cilj je u kriznim momentima pokazati karakter, snagu, volju. Kod Gaala samo najači opstaju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
I sta reci nakon ovoga a ostati ravnodusan?
Jos jednom je Bayern pokazao o kakvoj se velicini radi i kakav mentalitet vlada sirom Bavarske.
Pobjeda i osveta nad Interom je dosla u pravi trenutak.
Za ovu utakmicu su najodgovorniji treneri i njihove takticke zamisli a vidjeli smo sta je LvG u stanju uraditi kada je najpotrebnije. Leonardo je napravio ogroman kiks postavljajuci odbrambenu taktiku i na taj nacin je sam sebi skocio u stomak.
Ono sto je mene sinoc odusevilo je snalazljivost Gustava i fenomenalne odbrane Krafta i sad kazem i kunem se da nikad vise necu spomenuti Neuera u kontekstu sa Bayernom, jer ovaj momak je bolji od Neuera.
Na drugoj strani, Lucio!
Majstor uvijek ostaje majstor i sinoc je uz maksimalnu nabrijanost pruzio partiju iz snova.
Sad mi se valja vratiti 10-ak stranica unazad jer ocigledno da sam u ovaj jedan dan odsustva mnogo toga propustio.
Jos jednom je Bayern pokazao o kakvoj se velicini radi i kakav mentalitet vlada sirom Bavarske.
Pobjeda i osveta nad Interom je dosla u pravi trenutak.
Za ovu utakmicu su najodgovorniji treneri i njihove takticke zamisli a vidjeli smo sta je LvG u stanju uraditi kada je najpotrebnije. Leonardo je napravio ogroman kiks postavljajuci odbrambenu taktiku i na taj nacin je sam sebi skocio u stomak.
Ono sto je mene sinoc odusevilo je snalazljivost Gustava i fenomenalne odbrane Krafta i sad kazem i kunem se da nikad vise necu spomenuti Neuera u kontekstu sa Bayernom, jer ovaj momak je bolji od Neuera.
Na drugoj strani, Lucio!
Sad mi se valja vratiti 10-ak stranica unazad jer ocigledno da sam u ovaj jedan dan odsustva mnogo toga propustio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
prije sevega četitam našim momcima na pobjedi i svim navijačima bajerna.tekma fantastična predobra.momci su odigrali izuzetno dobro, kraft malo je reći fantastičan 10+ kraft.timo izuzetno dobar mada sam se pribojavao njegovog nekog kiksa al eto pokazao je da može igrati vrhunski kada treba ,badstuber me razočarao očekivao sam puno vise od njeg mislio sam da će ova utakmiuca biti prekretnica njegove formu kao sto je bio u prošloj sezoni bio ,pranja odličan u ofanzivi odličan ali smo na ustrb toga imali porblema u odbrani ulaskmo brena situacija se stabilizira koji je također odigaro odlično mislim da bi galonja ozbiljno trebao razmisliti da treba da uvrsti brena u prvu momčad imajući u vidu da badstuber nije se posebno pokazao , gustavo mi je bio fantastičan najbolje izdanje koje smo do sada vidjeli od njega odradio posao i pokazuje da opravda pare koje je bajern za njega dao vrhunski lam i gustavo su odralili vrhunski posao posao zaustavili snajdera,sto je bio jedan od pririteta svinjče iziuzetno dobro fanstastično je odigrao tekmu istina imao je 2 greške al uglavno nije loše završilo po nas,roben nema se puno sta reći,ribery me je malo razočarao nije bio na nivou nikako, miler moglo bi se reći solidan mada je mogao puno bolje odigrati nadm se da će se pokazati u onom njegovom pravome licu na alianz areni ,na kraju gomez ostajem pri svom misljenju da je kloc ali kloc koji daje golove i hvala mu na tome potiugnut gol ,zna se isporomašivati nevjerovatne stavari (nadam se da nas njegovi promašaji nekada neće u ozbiljnim tekmama kostati) ali kad ga krene krene ko mašina radi svaka čast on je nas igrač bez obzira kolko imao mana i poz .osobina mada bi nam trebao još njedan napadač vrhunskoga kval.koji je izuzetno pokretan i ima dobru tehniku i bio izuzetan tandem sa gomezom koji nema neku tehniku ali mi se najviše sviđa njegova ubacivanja na lopte i izuzetno je snažan i to u pali sto je dobro po nas u svakome slučaj goooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz legendo.dalje inter je imao svoje prilike kambiaso etoko je na nasu sreću nisu ikoristili ponajviše malome kraftu a takođe mi svoje roben ,ribery sutevi gustava ...sve u svemu dobra tekma dobro po nas imao gol iz gostiju i mislim da možemo sigurno u 1/4 finale sigurno je da će inter isći svim silamau revanšu ali mislim da na alianz areni pred našom publikom nemogu postći puno biće sigurno žestoka tekmakao i ova a li mislim da će krajnji ishod biti pozitivan za nas.vidim neki kažu da bajern izgubio greško h.cezara i sitina je ali i inter je bajerna dobio u finalu greškom van bujtena i demikelis međutim njih nije sada bilo pa nas nisu mogli pobjediti i traže libi u cezaru.
Pozdrav bavarci da vam cestitam na pobjedi nad interom,dobra ste igrali zasluzeno je
GL u subotu....
Iz perspektive nekoga ko od malih nogu uziva gledati Bayern, koji mi je i najdrazi inostrani tim, reci cu da sinocnja utakmica uopste nije bila losa, cak stavise. Neki su na forumu spominjali trenera, Bayern jeste imao prednost u treneru, jednostavno jer je Van Gaal iskusniji od Leonarda, ali to nije sve. Bayern je jednostavno izgledao zrelije na terenu, zrelije i disciplinovanije. Ako se sve uzme u obzir, da je sinoc ostalo 0-0, ne bi bilo ni lose ni nerealno, no i dalje je Bayernova pobjeda itekako zasluzena. S druge strane, Inter i dalje nije levatska ekipa koja ce u Munchen doci s bijelom zastavom, a odbrana Bavaraca sinoc je imala par "scena" (prilike Eta`a i Cambiassa u prvom dijelu). Smatram da je Bayern vec jednom nogom prosao dalje, ali i da ce u revans uci maximalno oprezno jer bi eventualni gol Intera (ne daj mi Boze) psiholoski preokrenuo stvar u korist "Nerrazura".
- Omerbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovi interovci spadaju u istu sortu sa farsovcima, cuj sreca, a Robben i Bilal pogodili stativu i precku.. Inter igra bolje u gostima?amell je napisao/la:reci cu samo 4-5 rijeci,prvo cestitke na pobjedi,drugo kraft vas je spasio i naravno sreca,trece vidimo se u minhenu za par dana kada ce u napadu igrati eto i milito,tamo ce se odluciti ukupni pobjednik![]()
![]()
2:0 ili 3:1 za Bayern, to je neminovno, Inter, ekipa koja samo zna na kontre, cim se otvore dolazi Robbery
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
haha sry sto se mijesam na vasu temu edine upravu si tesko ce inter dobiti bayerna kuci a da oni nedadnu niti jedan GO lol... jos da kazem vidi se da je BUDNELISGA bolja od italijanskih zabaraEdinTM87 je napisao/la:Ovi interovci spadaju u istu sortu sa farsovcima, cuj sreca, a Robben i Bilal pogodili stativu i precku.. Inter igra bolje u gostima?amell je napisao/la:reci cu samo 4-5 rijeci,prvo cestitke na pobjedi,drugo kraft vas je spasio i naravno sreca,trece vidimo se u minhenu za par dana kada ce u napadu igrati eto i milito,tamo ce se odluciti ukupni pobjednik![]()
![]()
![]()
2:0 ili 3:1 za Bayern, to je neminovno, Inter, ekipa koja samo zna na kontre, cim se otvore dolazi Robbery
Cestitam momcima na pobjedi. Mislim da je zasluzeno. Inter jest imao svoje sanse, ali je Bayern imao precku, stativu i jos par situacija gdje je gol trebalo pasti mnogo ranije. Ribery... Hm, sta se njemu motalo po glavi prvih dvadesetak minuta, ko ce znat... Kasnije je malo bolji bio, al to nije to. Svajni osim onih par gresaka uz Gustava i Krafta mi bio najbolji. Lahm isto odlican kao i Robben. Odbrana i nije bila tako losa, ali... Fali jedan bek svjetske klase. Nebitno dal' lijevi ili desni s obzirom da Lahm moze igrat lijevo (gdje je bolji i oasniji po gol).
Kraft! On s vremenom moze biti samo jos bolji, naravno. Ali ono sto je sinoc branio... Odlican!
Ipak, jos uvijek nista nije gotovo, ali je posao mnogo olaksan. I, malo ko je nadigrao Bayerna na Allianz Areni...
Kraft! On s vremenom moze biti samo jos bolji, naravno. Ali ono sto je sinoc branio... Odlican!
Ipak, jos uvijek nista nije gotovo, ali je posao mnogo olaksan. I, malo ko je nadigrao Bayerna na Allianz Areni...
i ti? odmah mi je laksebistrikboy je napisao/la:Napisao bih nesto vise al' sam mahmuran
Vom Jäger zum Gejagten
sta je bilo bilo je,dovoljno smo rekli svi o tome,sada da se osvrnem na utakmicu na alianz areni za 12 dana,iskreno mislim i ubjedzen sam da ce to biti jedna od najboljih utakmica i sudara u LP svih vremena,inter ce svim silama opsjedati gol bavaraca,bayern nije siguran sa ovim jednim golom prednosti i oni ce opet napasti i traziti svoju priliku,sve u svemu u minhenu pakao ceka kako nas tako i vas,mnogo ocekujem od ove tekme,prije svega utakmicu za pamcenje,a ko bude dao gol vise u tom dvoboju neka prodze dalje i moci ce se reci da je bolji tim

http://www.interusrcu.com/?p=12053
http://www.interusrcu.com/?p=12053
Zadnja izmjena: amell, dana/u 24 feb 2011, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
zar revans nije 15.marta? tako mi bar pise na tiketuamell je napisao/la:sta je bilo bilo je,dovoljno smo rekli svi o tome,sada da se osvrnem na utakmicu na alianz areni za 12 dana
Vom Jäger zum Gejagten
mozdaageronimo je napisao/la:zar revans nije 15.marta? tako mi bar pise na tiketuamell je napisao/la:sta je bilo bilo je,dovoljno smo rekli svi o tome,sada da se osvrnem na utakmicu na alianz areni za 12 dana
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
nemojte previse kritikovati ribery-ja, zar smo zaboravili ovu zadnju povredu? njemu, za razliku od robbena, treba malo vise vremena da pronadje pravu formu. zadnje 2 bundesligaske tekme je odigrao briljantno, sto je bilo pomalo iznenadjujuce, jer mu zaista treba nekoliko utakmica da pronadje sebe.
samo se moliti za zdravlje, ribi ce biti sve bolji i bolji....
samo se moliti za zdravlje, ribi ce biti sve bolji i bolji....
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.