Premijer liga BiH - aktuelno
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj Borac mi lici na one gradske ufurane kurave, fol one su svima trn u oku, svi ljubomorni na njih i njihov uspjeh, a u biti raju boli kur.ac za njih i samo ih sprdaju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Smijesan zuti karton za Mahmica, pocelo je.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vidim kako raju boli k za Borcem, a zapalio se forum od jutros, zbog, eto čuda, baš Borca 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ide ovdje crveni za Igman ili kakav penaltik
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ne može ovdje Igman pobijediti, šanse nema.
Support your local club !
-
- Kontakt:
Koja je razlika?opalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:10Kakav prc debilu , naravno da pomaze kao svim klubovima kako federalni tako kantonalni i gradski nivo i za sve odluke treba saglasnost svih a ne da dodje Mile i samo kaže dajte sirotinji 2 m jer će se ugasit . Al svakako će vas Uefa ugasitAvantiBL je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:07Kakav prccc, kvalitetan prcccletsgofighter je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:02
Novalić u Mostaru: Vlada FBiH i dalje će pomagati FK 'Velež'
23.05.2021.
Premijer Federacije BiH Fadil Novalić posjetio je danas Mostar gdje se susreo s predsjednikom Uprave Fudbalskog kluba "Velež" Šemsudinom Hasićem i nekadašnjim asovima ovog kluba Enverom Marićem i Seadom Kajtazom.
Premijer Federacije BiH Fadil Novalić posjetio je danas Mostar gdje se susreo s predsjednikom Uprave Fudbalskog kluba "Velež" Šemsudinom Hasićem i nekadašnjim asovima ovog kluba Enverom Marićem i Seadom Kajtazom.
Ovom prilikom Novalić je kazao kako su danas došli u radnu službenu posjetu Mostaru iako je riječ o sportskom događaju, utakmici Velež-Sloboda gdje Velež ima priliku plasirati se u evropski fudbalski prostor.
- Ako se sjećate 2019. godine kad smo pomagali 'Velež', a Vlada Federacije svake godine pomaže 'Velež', rekao sam kako očekujem da za dvije do tri godine 'Velež' bude u Evropi. Evo sada se pružila prilika, a ako ne ove godine onda sasvim sigurno slijedeće, mada vjerujem da će ove godine. Vjerujem kako je ovo kritična utakmica i zato sam došao tu – kazao je Novalić poručivši da će i dalje pomagati ovaj klub.
Vi mažete ljudima oči, ovaj naš radi bez mazanja, vama danas za stadion a nama za dugove, sutra vama za dugove nama za stadion....
Ne branim ja nikoga samo sam objektivan.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Životna želja sela pored Mostara, da budu ispred Borca na tabeliopalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:10Kakav prc debilu , naravno da pomaze kao svim klubovima kako federalni tako kantonalni i gradski nivo i za sve odluke treba saglasnost svih a ne da dodje Mile i samo kaže dajte sirotinji 2 m jer će se ugasit . Al svakako će vas Uefa ugasitAvantiBL je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:07Kakav prccc, kvalitetan prcccletsgofighter je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:02
Novalić u Mostaru: Vlada FBiH i dalje će pomagati FK 'Velež'
23.05.2021.
Ovom prilikom Novalić je kazao kako su danas došli u radnu službenu posjetu Mostaru iako je riječ o sportskom događaju, utakmici Velež-Sloboda gdje Velež ima priliku plasirati se u evropski fudbalski prostor.
- Ako se sjećate 2019. godine kad smo pomagali 'Velež', a Vlada Federacije svake godine pomaže 'Velež', rekao sam kako očekujem da za dvije do tri godine 'Velež' bude u Evropi. Evo sada se pružila prilika, a ako ne ove godine onda sasvim sigurno slijedeće, mada vjerujem da će ove godine. Vjerujem kako je ovo kritična utakmica i zato sam došao tu – kazao je Novalić poručivši da će i dalje pomagati ovaj klub.

Prođe vam život u čekanju

Jel doputovao Bilbija u selo

Zadnja izmjena: AvantiBL, dana/u 04 mar 2023, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Gigovic na svom nivou, nije odradio losu utakmicu do sad, sumnjam da ce i ovu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ElCartel11
- Kontakt:
Normala kao sto sam napisao, da se raja sprda i malo zabavi. Sta koga boli za vas u sportskom smislu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zbog čega je Leotaru zatvorena ova na TV-u vidljiva tribina?
-
- Kontakt:
Bruka od sudjenja vec na pocetku i to na oci javnosti.
Daj Boze da se Igman izvuce bez crvenog i povrede kakve.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Nakon 10 min tačno vidiš da ce Gigovic sve uradit da Leotar dobije.
Nigdje veze ovo sto pricas. Ovo sto sam ja napisao je iz federalnog budzeta direktno vec sam izbio taj uefa novac.opalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:07Hellas je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:04Bukvalno svi svake godine dobijaju.Espiritosanto je napisao/la: ↑04 mar 2023, 12:57
Daj gdje si našao taj podatak za Velež,objavi ga ovdje?
Velez 556000 KM za 2021
https://avaz .ba/domaci-nogomet/759334/fk-velez-ukupan-prihod-iz-budzeta-za-2021-godinu-iznosi-556-000-km
Sloboda 900000 KM, Sarajevo 528000, Zrinjski 700000
https://tuzlainfo .ba/index.php/novosti/item/178868-novac-dobila-i-razlicita-udruzenja-iz-tk-za-fk-sloboda-iz-budzeta-fbih-blizu-900-hiljada-km/
https://www.klix.ba/sport/nogomet/deman ... /220720094
Dobije se naravno , al sigurno ne toliko . Dobije se i sa federalnog i kantonalnog i gradskog nivoa , al sigurno ne toliko
-
- Kontakt:
Ma druže ne bitan ste faktor skroz .AvantiBL je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:13Životna želja sela pored Mostara, da budu ispred Borca na tabeliopalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:10Kakav prc debilu , naravno da pomaze kao svim klubovima kako federalni tako kantonalni i gradski nivo i za sve odluke treba saglasnost svih a ne da dodje Mile i samo kaže dajte sirotinji 2 m jer će se ugasit . Al svakako će vas Uefa ugasit![]()
Prođe vam život u čekanju![]()
Jel doputovao Bilbija u selo![]()
Šta se vi brinete svakako nećete u Europu , gledajte gore neki turnir s ruskim klubovima .
Od ljeta katanac u bravu i zatvarajte Dodik-Zeljkovic prciju .
A taman ste postavili teren , nema veze igrat ćemo finale kupa tamo
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
А eto vi ćete sigurno u Europuopalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:17Ma druže ne bitan ste faktor skroz .AvantiBL je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:13Životna želja sela pored Mostara, da budu ispred Borca na tabeliopalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:10
Kakav prc debilu , naravno da pomaze kao svim klubovima kako federalni tako kantonalni i gradski nivo i za sve odluke treba saglasnost svih a ne da dodje Mile i samo kaže dajte sirotinji 2 m jer će se ugasit . Al svakako će vas Uefa ugasit![]()
Prođe vam život u čekanju![]()
Jel doputovao Bilbija u selo![]()
Šta se vi brinete svakako nećete u Europu , gledajte gore neki turnir s ruskim klubovima .
Od ljeta katanac u bravu i zatvarajte Dodik-Zeljkovic prciju .
A taman ste postavili teren , nema veze igrat ćemo finale kupa tamo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Netačno, ovo je za sve budžete a ne samo sa entiteskog nivoa. Velež je generalno više dobio ali ostali nisu, pogotovo ne Sloboda jer ona dobija od grada, mi pretežno povučemo nešto malo sa kantona itd.Hellas je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:17Nigdje veze ovo sto pricas. Ovo sto sam ja napisao je iz federalnog budzeta direktno vec sam izbio taj uefa novac.opalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:07Hellas je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:04
Bukvalno svi svake godine dobijaju.
Velez 556000 KM za 2021
https://avaz .ba/domaci-nogomet/759334/fk-velez-ukupan-prihod-iz-budzeta-za-2021-godinu-iznosi-556-000-km
Sloboda 900000 KM, Sarajevo 528000, Zrinjski 700000
https://tuzlainfo .ba/index.php/novosti/item/178868-novac-dobila-i-razlicita-udruzenja-iz-tk-za-fk-sloboda-iz-budzeta-fbih-blizu-900-hiljada-km/
Dobije se naravno , al sigurno ne toliko . Dobije se i sa federalnog i kantonalnog i gradskog nivoa , al sigurno ne toliko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pozdravio vas Rudar Prijedor 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Furaju se LED reklame, a tereni ko oranje. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Gdje su samo nestali silni tumači i vrsni poznavaoci engleskog jezika, možda preispituju svoje "znanje" 

Netacno.MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:20Netačno, ovo je za sve budžete a ne samo sa entiteskog nivoa. Velež je generalno više dobio ali ostali nisu, pogotovo ne Sloboda jer ona dobija od grada, mi pretežno povučemo nešto malo sa kantona itd.Hellas je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:17Nigdje veze ovo sto pricas. Ovo sto sam ja napisao je iz federalnog budzeta direktno vec sam izbio taj uefa novac.opalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:07
Evo ti demant Veleza gdje sami kazi da su dobili pola miliona od drzave.
https://www.klix .ba/sport/nogomet/demanti-fk-velez-u-prihod-iz-budzeta-uracunat-i-novac-iz-uefa-e/220720094
I to se tako svake godina dobija. Ne samo Velez nego svi. 2019 su od FBIH dobili skoro 800000.
Zadnja izmjena: Hellas, dana/u 04 mar 2023, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, N3R3D i 44 gosta.