FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bojkot je na snazi, kapija zakljucana. Opet ne valja? 

ko je rekao da bojkotuje akademiju? Sta mislis kako je roditeljima koji su presli 200-300 kilometara da gledaju dijete i naidju na zakljucanu kapiju? Evo, npr. skaut iz njemacke je dosao gledati Juniore i poljubio ogradu. Negdje da obavjeste ljude? Da kazu reazlog zasto roditelji i oni koji vole da gledaju utakmice akademije nemaju mogucnost da to rade?ZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:04Bojkot je na snazi, kapija zakljucana. Opet ne valja?![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nece nama nikakvi skauti ni roditelji hodat po utakmicama dok je ayla tu! Nek se istrce djeca i kuci, sta treba da ih kupi neki njemacki klub pa onda selidba, zayebancije...Pantelija je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:13ko je rekao da bojkotuje akademiju? Sta mislis kako je roditeljima koji su presli 200-300 kilometara da gledaju dijete i naidju na zakljucanu kapiju? Evo, npr. skaut iz njemacke je dosao gledati Juniore i poljubio ogradu. Negdje da obavjeste ljude? Da kazu reazlog zasto roditelji i oni koji vole da gledaju utakmice akademije nemaju mogucnost da to rade?ZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:04Bojkot je na snazi, kapija zakljucana. Opet ne valja?![]()
![]()
![]()
Ceferin i vico kumovi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pantelija je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:13ko je rekao da bojkotuje akademiju? Sta mislis kako je roditeljima koji su presli 200-300 kilometara da gledaju dijete i naidju na zakljucanu kapiju? Evo, npr. skaut iz njemacke je dosao gledati Juniore i poljubio ogradu. Negdje da obavjeste ljude? Da kazu reazlog zasto roditelji i oni koji vole da gledaju utakmice akademije nemaju mogucnost da to rade?ZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:04Bojkot je na snazi, kapija zakljucana. Opet ne valja?![]()
![]()
![]()
Ovdje od 24:10 imate o akademiji, Dogan prica o tome kako je roditeljima "zabranjeno" da prisustvuju treninzima.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Ionako su ti roditelji platili onom kriminalcu iz krajine da budu tu, poljubit vrata je najmanje sto mogu.Pantelija je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:13ko je rekao da bojkotuje akademiju? Sta mislis kako je roditeljima koji su presli 200-300 kilometara da gledaju dijete i naidju na zakljucanu kapiju? Evo, npr. skaut iz njemacke je dosao gledati Juniore i poljubio ogradu. Negdje da obavjeste ljude? Da kazu reazlog zasto roditelji i oni koji vole da gledaju utakmice akademije nemaju mogucnost da to rade?ZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:04Bojkot je na snazi, kapija zakljucana. Opet ne valja?![]()
![]()
![]()
U juniorima akademije trenutno ne igra ni jedno dijete iz krajine. Imas iz Teslica npr. i slicno. Radi se o roditeljima djece iz krupe, koi su dosli uz ekipu sa autima privatnim , radi se o navijacima sarajeva, sa godsinjom i clanskomZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:44Ionako su ti roditelji platili onom kriminalcu iz krajine da budu tu, poljubit vrata je najmanje sto mogu.Pantelija je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:13ko je rekao da bojkotuje akademiju? Sta mislis kako je roditeljima koji su presli 200-300 kilometara da gledaju dijete i naidju na zakljucanu kapiju? Evo, npr. skaut iz njemacke je dosao gledati Juniore i poljubio ogradu. Negdje da obavjeste ljude? Da kazu reazlog zasto roditelji i oni koji vole da gledaju utakmice akademije nemaju mogucnost da to rade?ZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:04Bojkot je na snazi, kapija zakljucana. Opet ne valja?![]()
![]()
![]()
a taj kriminalac iz krajine, pa neko mu je omogucio da dovodi djecu u akademiju, njegovi igraci su u akademiju dosli (necu imenovati, godista cu reci 2006 x3, 2004 x1 ) prije 3.5 i 4.5 godine... pa eto sjeti se ko je bio tad u akademiji pa ga pitaj odakle ta djeca dole

Samo da Leotar - Igman ostane x, odgovara nam 

Jao Gigovića, dva crvena, dva penala, ma bravo majstore 
Da li je Mirza analizom ovom uvidio da njegovo kopile ne smije uzimati mjesto Avramu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
cisto onako iz radoznalosti
Da li cemo posegnuti opet za onom 4f,4r kako se vec zove incijativa udruzenja klubova protiv sudacke nepravde i lakrdije saveza,kad u ova dva kola se nastavlja ono sto se radilo zadnje 2,3 godine
ili cemo cekati da nas neko povalja pa cemo zvati klubove da nam se pridruze pa ce nam biti krivo sto neki odbiju jer samo potezemo to pitanje kad je nasa guyica u pitanju
pitam onako
Da li cemo posegnuti opet za onom 4f,4r kako se vec zove incijativa udruzenja klubova protiv sudacke nepravde i lakrdije saveza,kad u ova dva kola se nastavlja ono sto se radilo zadnje 2,3 godine
ili cemo cekati da nas neko povalja pa cemo zvati klubove da nam se pridruze pa ce nam biti krivo sto neki odbiju jer samo potezemo to pitanje kad je nasa guyica u pitanju
pitam onako
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bezveze sva kritika na gigovicu. Nije to plod njegovog neznanja vec direktnih naredbi. I jeste plan da se popljuje sudija ali konstantne greske nisu slucajnost.
Bas mi je drago sto Igman nije izgubio. Katastrofa ziva… s ovakvim sudenjem mozemo samo u evropu ako smo je dogovorili…
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
u 90% akademija u evropi je zabranjeno roditeljima da prisustvuju treninzima, nije to nikakva topla voda izmisljena. Ovo nije trening, ovo je utakmica juniora, prvenstvena. Dakle, veze to nema sa ovim sto si postavio. Ovaj ZiPsarajevo, pokusava provuci neke stvari koje moze provlaciti samo u mahali na kaficama sa haverima, svako ko ima veze oko fudbala ga ubije nogama u tri rečenice

Mozda nam objasni posto zna ko je kome menager, ciji igraci smiju na probe a ciji ne smiju

Kažu ide na pobjedu protiv lištice
To Murinjo, samo da Dal igra od prve i odmah nam je lakše, a Renana stavi na beka, ko mu jbe mater.
Neće tebi niko govoriti ko će igrati koju poziciju.
Ako se ne kvalifikujemo za evropu, a nećemo, nije ni to loše, doći će do promjene direktora kluba, SŠ, igrače imaš, dodaš još par njih i napadaš titulu sa pravim trenerom
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igman nam prišao na 4 boda?
-
- Kontakt:
Vjeruj mi da nismo daleko od borbe za opstanak, sta uradise od ovakvog kluba ccc
Sutra ako izgubimo a 80% da hocemo, neka nam je bog na pomoci sa zalizanim, samo kazem

04.10.2009 !
Dobro je da nam konkurenti igraju nerijeseno. Jos nismo ugrozeni (puno)...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mi smo bliže borbi za opstanak nego borbi za mjesto u Europi.scudetto89 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:10Vjeruj mi da nismo daleko od borbe za opstanak, sta uradise od ovakvog kluba ccc
Sutra ako izgubimo a 80% da hocemo, neka nam je bog na pomoci sa zalizanim, samo kazem![]()
Edit: pogotovo sa sutrašnjim skidanjem gaća na Bradini, a da ne spominjem sa onim što se zove trenerom.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 04 mar 2023, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
odgovori nam, ko je doveo od tog menagera djecu u akademijuPantelija je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:50U juniorima akademije trenutno ne igra ni jedno dijete iz krajine. Imas iz Teslica npr. i slicno. Radi se o roditeljima djece iz krupe, koi su dosli uz ekipu sa autima privatnim , radi se o navijacima sarajeva, sa godsinjom i clanskomZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:44Ionako su ti roditelji platili onom kriminalcu iz krajine da budu tu, poljubit vrata je najmanje sto mogu.Pantelija je napisao/la: ↑04 mar 2023, 14:13
ko je rekao da bojkotuje akademiju? Sta mislis kako je roditeljima koji su presli 200-300 kilometara da gledaju dijete i naidju na zakljucanu kapiju? Evo, npr. skaut iz njemacke je dosao gledati Juniore i poljubio ogradu. Negdje da obavjeste ljude? Da kazu reazlog zasto roditelji i oni koji vole da gledaju utakmice akademije nemaju mogucnost da to rade?![]()
![]()
a taj kriminalac iz krajine, pa neko mu je omogucio da dovodi djecu u akademiju, njegovi igraci su u akademiju dosli (necu imenovati, godista cu reci 2006 x3, 2004 x1 ) prije 3.5 i 4.5 godine... pa eto sjeti se ko je bio tad u akademiji pa ga pitaj odakle ta djeca dole![]()

kad kakis, onda moras to ili pocistiti ili polizati
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Bordo10, bosnas_, Lecler, mosarajvosa83, Vanja8 i 50 gostiju.