Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Pisanje po justinu 
Union i leverkuzen odlican posao.
Uz malo srece na izvlacenju mogli bi opet gledati njemce u finalu EL.
Jos da ispostuju Bayern i Borusia i opet dobra sezona bundesligasa.
Mada i Leipzig ima jos sansi ne velike ali treba vjerovati.
Usput imali istine da Leipzig dogovara Davida iz lilla,odlican napadac ali uz Wernera,Seska koji takodje dolazi,Silvu pitanje je gdje ce igrati,osim ako ga nevide kao zamjenu za Nkunkua.
BVB izgleda zavrsio Kamadu j Bensebiania.
Napokon pametni potezi i definitivno mozemo.ocekivati i jedni i drugi da budu jaci
Union me zaista iznenadio i ovo je velika stvar za njih,ovo je velika stvar za njih i definitivno mozemo ocekivati da im ivo da krila da budu i u bumdesligi jos bolji i imaju jos vece ambicije i ove i sljedece sezone
Uz malo srece na izvlacenju mogli bi opet gledati njemce u finalu EL.
Jos da ispostuju Bayern i Borusia i opet dobra sezona bundesligasa.
Mada i Leipzig ima jos sansi ne velike ali treba vjerovati.
Usput imali istine da Leipzig dogovara Davida iz lilla,odlican napadac ali uz Wernera,Seska koji takodje dolazi,Silvu pitanje je gdje ce igrati,osim ako ga nevide kao zamjenu za Nkunkua.
BVB izgleda zavrsio Kamadu j Bensebiania.
Napokon pametni potezi i definitivno mozemo.ocekivati i jedni i drugi da budu jaci
Union me zaista iznenadio i ovo je velika stvar za njih,ovo je velika stvar za njih i definitivno mozemo ocekivati da im ivo da krila da budu i u bumdesligi jos bolji i imaju jos vece ambicije i ove i sljedece sezone
Dobar zrijeb za Svabe u EL. Union Berlin na onaj belgijski Union SG, Leverkusen na Ferencvaros.... samo freiburg nije imao srece pa ce igrati protiv juventusa, ma da nista nije nemoguce...
2 kluba bi se morala naci u zrijebu za 1/4
2 kluba bi se morala naci u zrijebu za 1/4
Dobri nastupi Leverkusena i Uniona a i dobro su prošli sa žrijebom. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
povraća mi se od you‘ll never walk alone na skoro svakom drugom stadionu u njemačkoj. htjedoh gledat mainz-gladbach ali sad više nemogu. useru ti se u ćeif sa tim pođonjenim sranjem. prešaltavam nazad na košarku
- kraljttbvb
- Kontakt:
Herta - Gladbah 4-1
Gladbah - Bajern 3-2
Mainz - Gladbah 4-0
Cudni Gladbah inace crna macka Bajerna...
Gladbah - Bajern 3-2
Mainz - Gladbah 4-0
Cudni Gladbah inace crna macka Bajerna...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Ipak nije bilo samo do Sommera. Ima tu neka viša sila.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sad se Sommer bruka u Bajernu...Desperado09 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:50Ipak nije bilo samo do Sommera. Ima tu neka viša sila.![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Cist penal za Hofu , u 16 metara bio faul konstantno neopreznog Cana!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kakav revolveraski obračun u duelu Hofe i BVB-a, sa fenomenalnim golmanima 
Šteta što smo vidjeli samo jedan gol, ali tekma ludilo
Šteta što smo vidjeli samo jedan gol, ali tekma ludilo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako je istina da je Aouar izabrao Eintracht ispred svih ostalih ekipa onda im skidam kapu, maestralno su to uradili. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Aouar očigledno neće postati ono što se očekivalo prije par godina. Ako dosegne nivo Fekira ili Thauvina bit ću šokiran.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sinoc Kemo Ahmetovic ko da je pao sa Marsa
Lupa gluposti, ne zna prezimena igraca (pola utakmice je govorio Halštenberger), odavno losiji komentator nije prenosio utakmicu BVB-a
Lupa gluposti, ne zna prezimena igraca (pola utakmice je govorio Halštenberger), odavno losiji komentator nije prenosio utakmicu BVB-a
- Felixians4
- Kontakt:
Ja sam ga smatrao precijenjenim tad za razliku od nekih suigrača poput Cherkija, Caquereta, Lukebu, golmana Lopesa(stariji), no raja voli takve "fantaziste" koji riskiraju u zadnjoj trećini, udijele pass koji "para" obranu, dribla pomalo neodgovorno.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑04 mar 2023, 08:26Aouar očigledno neće postati ono što se očekivalo prije par godina. Ako dosegne nivo Fekira ili Thauvina bit ću šokiran.
Ostane li Schalke i vrati li se HSV, tip top Bundesliga
Hoffenheim od 14. oktobra nema pobjede u ligi 13 tekmi 
Mozeli BVB veceras napraviti rezultat u londonu,i da onda cekamo i Bayern pa da ganjamo finale opet 

-
eaglebvb09
- Kontakt:
Puno sreće obdaništu iz Dortmunda večeras, prate ih pehovi bez Kobela, Adeyemija i evo šteta sad za povredu Brandta najbolji im je ove sezone. Valjda se vrati za Bundesku.
Ja vjerujem da mogu proci,ali ovaj komentator pa ja mislim da sjedi i prenosi ovu utakmicu u dresu Chelsea.
Brate covjek kad ga slusa rekao bi Chelsea vec vidi 5 0
Brate covjek kad ga slusa rekao bi Chelsea vec vidi 5 0
-
Bundesliga
- Kontakt:
Proci ce Edin Nafaka Terzic i njegova druzina. Koliko su ove sezone puta pobijedili gdje su trebali izgubiti. Proslu Leipzig ih sabio u 16 metara citavo drugo poluvrijeme, promasivali sve zivo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.