Ustvari, pokušali vratiti.
Handža majstore

Sumnjam ja da bi se Sarajevo javilo da nisu tad njih ostetili, i to dobro. Bukvalno je citava liga u fazonu, ko ih yebe, samo nek nas ne ostete.holyman je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:17I sta cemo sad
Evo nije fasovalo danas ni sarajevo (iako nam X najvise odgovara da ne ispadnemo), nije ni kmeljo, ni tuzlaci ni mostarci, a krivo mi je ko da je mene danas yebo.
Balijanderi nemojte da postavljam clanke kako odbijate pozive sarajeva da svi zajedno spasimo ligu, tisina tamo u kolibi!
Smrdljivom khurcu sve smeta. Ne da ste samo odbili poziv nego ste ismijavali udruzenje mjesecima, zbog takvih se i desava gigovic, sad placite.DamirT je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:19Sumnjam ja da bi se Sarajevo javilo da nisu tad njih ostetili, i to dobro. Bukvalno je citava liga u fazonu, ko ih yebe, samo nek nas ne ostete.holyman je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:17I sta cemo sad
Evo nije fasovalo danas ni sarajevo (iako nam X najvise odgovara da ne ispadnemo), nije ni kmeljo, ni tuzlaci ni mostarci, a krivo mi je ko da je mene danas yebo.
Balijanderi nemojte da postavljam clanke kako odbijate pozive sarajeva da svi zajedno spasimo ligu, tisina tamo u kolibi!
Tako je!Suki46 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:21Pa evo ova utakmica je pravi primjer gdje se svi trebaju udružiti zajedno jer je u pitanju Igman , klub koji je tek ušao i klub koji nema veliku bazu navijača.Upravo da se pokaže da nismo svi licemjerni nego zajedno i :Sarajevo,Željezničar,Velež,Sloboda,Tuzla itd.
Sarajevo je na proljeće 2021 pokušalo sa Veležom, Mladosti i Olimpikom pa šta se desi od svih klubova samo nas ovi ispoštuju ostali nemaju mUUdq da dođu. Ako misle dobro BH fudbalu trebamo se ujediniti protiv ove mafije svi Bošnjački klubovi jer ovi iz šumske neće vjerojatno ne bi ni ovi sa H(ili U) znakom. Jednostavno je to uraditi ali neće niko.Suki46 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:21Pa evo ova utakmica je pravi primjer gdje se svi trebaju udružiti zajedno jer je u pitanju Igman , klub koji je tek ušao i klub koji nema veliku bazu navijača.Upravo da se pokaže da nismo svi licemjerni nego zajedno i :Sarajevo,Željezničar,Velež,Sloboda,Tuzla itd.
Očito nikad nisi gledao šou Sabrije Topalovića ili Mirze Kazlagića dok su sudili 1 ligu FBIH. A ovo što je danas uradio Gigović je za zatvora. Treba mu doživotno zabraniti suđenjeMig_Mig je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:13Isao sam na 50 gostovanje igmana u Prvoj ligi federacije kad je najgore bilo, ovo ni poznati sarajevski lopov Pervan nije radio u toj ligi. OVO JE NAJGORE SUDJENJE IKAD !!! Dno dna 2 cvrna i dva penalaHvala Gigovicu, nije mi za utjehu da nicija nije do zore sjala, ali znaj da je tako.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Predatod, Vanja8, worchester i 21 gost.