FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

ZipSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZipSarajevo » 04 mar 2023, 15:16

Pantelija je napisao/la:
04 mar 2023, 14:50
ZipSarajevo je napisao/la:
04 mar 2023, 14:44
Pantelija je napisao/la:
04 mar 2023, 14:13

ko je rekao da bojkotuje akademiju? Sta mislis kako je roditeljima koji su presli 200-300 kilometara da gledaju dijete i naidju na zakljucanu kapiju? Evo, npr. skaut iz njemacke je dosao gledati Juniore i poljubio ogradu. Negdje da obavjeste ljude? Da kazu reazlog zasto roditelji i oni koji vole da gledaju utakmice akademije nemaju mogucnost da to rade? :puke: :puke:
Ionako su ti roditelji platili onom kriminalcu iz krajine da budu tu, poljubit vrata je najmanje sto mogu.
U juniorima akademije trenutno ne igra ni jedno dijete iz krajine. Imas iz Teslica npr. i slicno. Radi se o roditeljima djece iz krupe, koi su dosli uz ekipu sa autima privatnim , radi se o navijacima sarajeva, sa godsinjom i clanskom
a taj kriminalac iz krajine, pa neko mu je omogucio da dovodi djecu u akademiju, njegovi igraci su u akademiju dosli (necu imenovati, godista cu reci 2006 x3, 2004 x1 ) prije 3.5 i 4.5 godine... pa eto sjeti se ko je bio tad u akademiji pa ga pitaj odakle ta djeca dole :kafa:
"Nekad" si i ti bio na platnom spisku, "neko" je i tebe na isti stavio, ko li, cudi me :kafa:

Tako da, skautiraj negdje drugo.
Bolji si od svih sto prate fudbal, tako da ti tu titulu niko ne moze uzeti...

A kad bi znao ko je moj igrac u Akademiji, iznenadio bi se :kafa:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 04 mar 2023, 15:17

Pantelija je napisao/la:
04 mar 2023, 15:06
sonpenn je napisao/la:
04 mar 2023, 14:25

Ovdje od 24:10 imate o akademiji, Dogan prica o tome kako je roditeljima "zabranjeno" da prisustvuju treninzima.
u 90% akademija u evropi je zabranjeno roditeljima da prisustvuju treninzima, nije to nikakva topla voda izmisljena. Ovo nije trening, ovo je utakmica juniora, prvenstvena. Dakle, veze to nema sa ovim sto si postavio. Ovaj ZiPsarajevo, pokusava provuci neke stvari koje moze provlaciti samo u mahali na kaficama sa haverima, svako ko ima veze oko fudbala ga ubije nogama u tri rečenice :kafa: :kafa:

Mozda nam objasni posto zna ko je kome menager, ciji igraci smiju na probe a ciji ne smiju :kafa:
Ma znam, nisam ni rekao da ima. Nego nako postavio, posto je o akademiji :D
Sarajevo ljubavi moja.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 04 mar 2023, 15:17

Naravno i treba nam tako, kad ljudi svjesno idu da uniste svetinju nasu, a sami smo krivi ! poz
04.10.2009 !

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 04 mar 2023, 15:18

Pantelija je napisao/la:
04 mar 2023, 15:16
Pantelija je napisao/la:
04 mar 2023, 14:50
04 mar 2023, 14:44

Ionako su ti roditelji platili onom kriminalcu iz krajine da budu tu, poljubit vrata je najmanje sto mogu.
U juniorima akademije trenutno ne igra ni jedno dijete iz krajine. Imas iz Teslica npr. i slicno. Radi se o roditeljima djece iz krupe, koi su dosli uz ekipu sa autima privatnim , radi se o navijacima sarajeva, sa godsinjom i clanskom
a taj kriminalac iz krajine, pa neko mu je omogucio da dovodi djecu u akademiju, njegovi igraci su u akademiju dosli (necu imenovati, godista cu reci 2006 x3, 2004 x1 ) prije 3.5 i 4.5 godine... pa eto sjeti se ko je bio tad u akademiji pa ga pitaj odakle ta djeca dole :kafa:
odgovori nam, ko je doveo od tog menagera djecu u akademiju :kafa: nemoj da te stid... kad lupas nesto, lupaj do kraja ... nema izbjegavanja odgovora :rol: :rol:
kad kakis, onda moras to ili pocistiti ili polizati
Ostavit cu tebi da polizes, ipak ti to kvalitetnije radis.
Ne moras biti nervozan.

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 04 mar 2023, 15:20

Da je vratit Bodula a Dalaru u Konjic poslat

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 mar 2023, 15:25

"Nekad" si i ti bio na platnom spisku, "neko" je i tebe na isti stavio, ko li, cudi me :kafa:

Da, bio sam, ocigledno sa razlogom, ima ime i prezime, Matteo Cioffi. S kojim sam i dan danas u super odnosima.
Skautiram, hvala Bogu, uz veliki napredak, jerr kada neko radi dobro, kvalitetno, posteno, napreduje. U medjuvremenu bez marke naplate, pomogao sam SVOM klubu oko nekoliko igraaca da dodju, ne vjerujes meni, pitaj u klubu ljude.
Ko je tvoj igrac, ne zanima me najiskrenije,ja sam te pitao,ko je doveo igrace iz krajine kojima je taj sto ga pominjes menager, u pitanju je godina 2018 ili 2019. Poslije su iz krajine dosla jos dva, jedan u pionire i on nema menagera, drugi je sad u kadete ljetos dosao iz Jedinstva.
Pa nam objasni ko je 2018/2019 doveo te igrace, jer vidi, ja tad nisam bio ni blizu fks... :wave:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 04 mar 2023, 15:27

Pantelija je napisao/la:
04 mar 2023, 15:25

Da, bio sam, ocigledno sa razlogom, ima ime i prezime, Matteo Cioffi. S kojim sam i dan danas u super odnosima.
Skautiram, hvala Bogu, uz veliki napredak, jerr kada neko radi dobro, kvalitetno, posteno, napreduje. U medjuvremenu bez marke naplate, pomogao sam SVOM klubu oko nekoliko igraaca da dodju, ne vjerujes meni, pitaj u klubu ljude.
Ko je tvoj igrac, ne zanima me najiskrenije,ja sam te pitao,ko je doveo igrace iz krajine kojima je taj sto ga pominjes menager, u pitanju je godina 2018 ili 2019. Poslije su iz krajine dosla jos dva, jedan u pionire i on nema menagera, drugi je sad u kadete ljetos dosao iz Jedinstva.
Pa nam objasni ko je 2018/2019 doveo te igrace, jer vidi, ja tad nisam bio ni blizu fks... :wave:
Nemam ja tebi sta pricati, sve znas...

Nadam se da ces utopiti onu ublehu negdje u Italiju, i da ces pocastiti svoj trud i "gratis" usluge voljenom klubu :kafa:
Zadnja izmjena: ZipSarajevo, dana/u 04 mar 2023, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 mar 2023, 15:28

Pobjedom protiv ustasica i tresnjevke i vrapcica dovodinas na 3 mjesto, podrska klubu je potrebna, al HZ imaju ponos grupe koji je bitni od izlaska kluba u evropu i najvjerovatnije ulaganja od strane Mirvica dosa nevidjena u pl bh.. ma ja **** ulaganja **** evropu **** i investitora bitno je da Mirza i ajla dobiju odkaz..

Kako smo plitki

Svi klubovi koji smatraju da je ovakvo sudjenje i vodjenje od ns bh nakaradno trebaju da se udruze, bojac to nece al komu **** mater nemora..

Sutra ce bit tako sudjenje u sb da smo real i barselona nebi mogli uzet 3 boda

Al uzecemo bod

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 04 mar 2023, 15:32

Kako neko moze gledat nasu ligu i sekirat se zbog nje :damn:

A jos gore je imat bilo kakvu vratu kurcobolje za FKS trenutno. Kad gonis, goni do kraja hajde da ispadnemo iz lige pa da fakat bude new era. Mozda ce tad mirvic stavit sposobne ljude da vode najveci BiH klub.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 mar 2023, 15:35

04 mar 2023, 15:27

Nemam ja tebi sta pricati, sve znas...

Nadam se da ces utopiti onu ublehu negdje u Italiju, i da ces pocastiti svoj trud i "gratis" usluge voljenom klubu :kafa:
Znaci sem mahalski prica, nista.
Steta, ocekivao sam mnogo bolje informcaije. Naplatiti nikad necu, jer mi ne treba. Koju ublehu? :urnebes: o cemu, hajde napisi slobodno ili je to jos jedna od bajki s kafica.
Ako mislis na Mattea, radi u savezu kao predavac za licenciranje i u SŠ je svog brata koji inace vodi klubove u Seriji A. Nije lose za ublehu, da su nam sve ublehe takve, mozda bi nam neki igrac otisao dalje od turske :kafa:
gdje su nam kondicioni iz akademije? Neki dan kadeti zrinjskog sa 7 igraca 2007 nam uzese nase moguc reci slobodno, poprilicno nespremne akademce? sta je reci, za vrijeme mattea, djeca letila po terenu, bukvalno :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 mar 2023, 15:40

Husref je jedini iz Bosne koji može voditi Sarajevo i da se nadamo pobjedama. Ako nista ijednu sezonu bar
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 mar 2023, 15:42

Pitar6785 je napisao/la:
04 mar 2023, 15:28
Pobjedom protiv ustasica i tresnjevke i vrapcica dovodinas na 3 mjesto, podrska klubu je potrebna, al HZ imaju ponos grupe koji je bitni od izlaska kluba u evropu i najvjerovatnije ulaganja od strane Mirvica dosa nevidjena u pl bh.. ma ja **** ulaganja **** evropu **** i investitora bitno je da Mirza i ajla dobiju odkaz..

Kako smo plitki

Svi klubovi koji smatraju da je ovakvo sudjenje i vodjenje od ns bh nakaradno trebaju da se udruze, bojac to nece al komu **** mater nemora..

Al uzecemo bod
Pitaru uz svu podrsku hordi nemamo sta traziti dok je neznalica na klupi. Vjeruj mi, ono je Bogu plakati da nas 80 hiljada dodje isti bi epilog bio.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 04 mar 2023, 15:44

Pitar6785 je napisao/la:
04 mar 2023, 15:28

Kako smo plitki

Al uzecemo bod
Lako je to kad se napise drug ali daleko od realnosti. Protiv listice od kad se igra zajednicka liga imamo samo jednu pobjedu dole. Mulalic nema poraza u derbiju vazda ih nalozi protiv nas ko da im je zadnja. Protiv Veleza zadnjih 8 utakmica uopste nemamo pobjedu, sto kao domacin sto kao gost, zadnja pobjeda 2019. Na to sve dodaj da nam je Mirza trener i svu ovu situaciju u i oko kluba kao i to da ne igramo na Kosevu. Svaki bod koji Mirza izvuce je zlatan
90!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 mar 2023, 15:50

ZutiFKS je napisao/la:
04 mar 2023, 15:48
Deset igrača kod komšija ima prijetnju trećeg žk
Nece dobiti niko bitan ko po obicaju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2023, 15:52

ZutiFKS je napisao/la:
Šta je to bog te :shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 mar 2023, 16:00

MortemHz je napisao/la:
04 mar 2023, 15:52
ZutiFKS je napisao/la:
Zato mu oni najvažniji i ne igraju.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 mar 2023, 16:03

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
04 mar 2023, 15:32
Kako neko moze gledat nasu ligu i sekirat se zbog nje :damn:

A jos gore je imat bilo kakvu vratu kurcobolje za FKS trenutno. Kad gonis, goni do kraja hajde da ispadnemo iz lige pa da fakat bude new era. Mozda ce tad mirvic stavit sposobne ljude da vode najveci BiH klub.
Gdje neces gledati nasu ligu !! Leo -Igman ono je vrh ja ludje i zanimljivije tekme nisam gledao zadnje pola godine !! Od suza do smijeha,bijesa i opustenosti,od veselja do depresije,sve u pola sata !! Uz majstorije Handzica,Dupe,Hebe,Ahme,Bodula uz psovke Husrefa,uz maestralnog Gigovica !!
Nema ono nigdje !! Sad pogledati uboge starce iz Novog Sarajeva,da vidimo na sta bogalji lice !! :mrgreen:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 mar 2023, 16:22

Nista od 15/15

U19

Sarajevo - Krupa 1-1 ( Hamzic 73min)

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 mar 2023, 16:23

ZutiFKS je napisao/la:
04 mar 2023, 16:00
MortemHz je napisao/la:
04 mar 2023, 15:52
ZutiFKS je napisao/la:
Nek dobiju bar trojica :D :pray:
Santos, Amoah, Galić, Štilić, Beganović, Mekić, Bekrić, Beća, Gasal i Šehić
Valjda to znaju ovi iz Slobode, pa da ih isprovociraju.Šteta što Vranješ ne igra, on je stvoren za to.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 04 mar 2023, 16:25

ZutiFKS je napisao/la:
Da svi dobiju treci mi eventualno mozemo bod uzet

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, insimadop, johntravolta123, r3m1, Rodman, Sazg, TETRAPAK i 70 gostiju.