FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Santos propusti nekoliko utakmica, vrati se i nastavi samo gdje stao. Ovo ostalo nije bilo suspendovano, guzelja jedva ko da nikad utakmice odigralo nije. Herava odbrana i jos gori napad. Niko ne lici na sebe iz prvog dijela sezone.
Nadam se da Uprava uziva u ovom umjetnickom djelu sto je napravila od terena. Vjerujem da je iz loze bas dobar pogled. Da Bog da vam na san izlazio svaku noc. Sa ovakvim uslovima ne da nismo za Evrope nego ni za bajramskog turnira.
Nadam se da Uprava uziva u ovom umjetnickom djelu sto je napravila od terena. Vjerujem da je iz loze bas dobar pogled. Da Bog da vam na san izlazio svaku noc. Sa ovakvim uslovima ne da nismo za Evrope nego ni za bajramskog turnira.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nebi me zacudilo da Mulalic u derbiju krene s Kosoricem i Beganovicem
S obzirom na to kakav je teren, ljepši fudbal od ovog i ne mozemo igrat nazalost. Strasno sta su uradili
Probat dat jos jedan i tako i zavrsit
Probat dat jos jedan i tako i zavrsit
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Ko je pratio zna da je unistavanje terena pocelo od dolaska kamatara debelog a ovo samo zavrsni dioLjoZee je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:56Santos propusti nekoliko utakmica, vrati se i nastavi samo gdje stao. Ovo ostalo nije bilo suspendovano, guzelja jedva ko da nikad utakmice odigralo nije. Herava odbrana i jos gori napad. Niko ne lici na sebe iz prvog dijela sezone.
Od sad ce nam draze biti igrati u gostima nego na nasem stadionu,nikakav fudbal se ovdje ne moze ocekivati
Vadi Kosorica dok je vrijeme covjece
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Hajde mogu da razumijem da je odrzavanje preskupo,ali kunem ti se da je ovo horor sta su uradili od terena za dvije godine. Ne znam ko je zaduzen,ali stvarno moras biti idiot da ga cistis na ovakav nacin.
Mrsko gospodi platit 30 ljudi da lagano lopatama sklone snijeg. Bolje dovuci masinu da mu **** majku do kraja. Kako tockovima tako i struganjem do blata.
Ne znam ko je zaduzen za to kod nas,ali bi mu ja naknadu stete spuco. **** ga u usta majmunska.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Teren je za bogu plakati.
Sto se tice igre protiv slobode nisam nista ni ocekivao ali sam se bar nadao da se necemo protiv zadnjeg na tabeli braniti.
- NerminFatic
- Kontakt:
Kakav Kamatar, kakvi bakraci, cobani grtalicama unistili teren ko pocetnici a Uprava ni da se oglasi!!!GIBRA je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:00Ko je pratio zna da je unistavanje terena pocelo od dolaska kamatara debelog a ovo samo zavrsni dioLjoZee je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:56Santos propusti nekoliko utakmica, vrati se i nastavi samo gdje stao. Ovo ostalo nije bilo suspendovano, guzelja jedva ko da nikad utakmice odigralo nije. Herava odbrana i jos gori napad. Niko ne lici na sebe iz prvog dijela sezone.
Od sad ce nam draze biti igrati u gostima nego na nasem stadionu,nikakav fudbal se ovdje ne moze ocekivati
Vadi Kosorica dok je vrijeme covjece
Kako su samo uspjeli ove rizle blata po terenu napravit. Pa ovo ni lopata ne moze
-
- Kontakt:
Krpic k’o da ima 120kg. Nije se lik posteno oznojio
Kome prijeti zuti za derbi?
-
- Kontakt:
Jasno je da Krpic nije u formi po meni trebao je Aru stavit od prve
Vadi Krpica i Beganovica hitno.Hitno.
Remzo opali me sisom nemogu vise ovo trpit.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Zbog cega imamo dva napadaca na terenu?
Dobar Amoah bio, mozda i najbolji. U oba smjera sparta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mekic bezobrazno neokretan danas. Druze ima i drugog smjera osim onom u kojem su ti oci okrenute
-
- Kontakt:
Haram im svaka marka sto uzmu za platu od naseg Zelje. Ovo je katastrofa majke mi
Santos je ko Robben. Svaki put znas sta ce uradit al opet mu se nista ne moze.
Kad je prebaci na foru s lijeve na desnu pa je posalje u for vec si iza njega
Kad je prebaci na foru s lijeve na desnu pa je posalje u for vec si iza njega
Jusicu ponjamke ti se u bradu.
Satrase Drlju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.