Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sta bi s Lecom..
Bravo RB, samo jako 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nastavlja Max da šamara.
Bravo za Haas, umjesto razbijenog bolida i već dva miliona minusa su dovođenjem Hulka došli do Q3
Bravo za Haas, umjesto razbijenog bolida i već dva miliona minusa su dovođenjem Hulka došli do Q3

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo jako Makmilijane
Žao mi Leklera, izgleda neki tehnički ali realno maksimum je druga pozicija u ovom trenutku
Jedva čekam sutra. Orci ipak veliki zaostatak, možda i veći nego prošle godine
Sainc je **** najveća, vazda čoker
Žao mi Leklera, izgleda neki tehnički ali realno maksimum je druga pozicija u ovom trenutku
Jedva čekam sutra. Orci ipak veliki zaostatak, možda i veći nego prošle godine
Sainc je **** najveća, vazda čoker
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ostavili nove gume sutra za utrku ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
kljucno za zanimljivu sezonu bi bilo da RB nema dominantana bolid, Maxa je daleko bolje gledati kad ganja druge nego kad vodi sa prve pozicije
Don't believe the hype.
Sky kaze da su mu ostavili nove gume za trku.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Cuj toakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:14kljucno za zanimljivu sezonu bi bilo da RB nema dominantana bolid, Maxa je daleko bolje gledati kad ganja druge nego kad vodi sa prve pozicije

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakvi debili, potrošiće ih za tri kruga
MANIJACI JUG 1987
Ko ce ga znat, nisam mislio ni da su ovoliko blizu RBu, pa su bili, ko zna sta bi bilo da nije ostao bez djelova.
-
- Kontakt:
Po pravilu bi RB trebao malo opasti u drugom dijelu sezone zbog kazne koju su dobili i manje vremena u zračnom tunelu, ali s njima nikad ne znaš.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:14kljucno za zanimljivu sezonu bi bilo da RB nema dominantana bolid, Maxa je daleko bolje gledati kad ganja druge nego kad vodi sa prve pozicije
Kakav napredak AM-a od prošle sezone

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
RedBul je setapovao bolid za utrku a imaju 1-2 na startuHarika je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:17Ko ce ga znat, nisam mislio ni da su ovoliko blizu RBu, pa su bili, ko zna sta bi bilo da nije ostao bez djelova.

Zamisli sutra kad Maksmilijan odvrne

MANIJACI JUG 1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
krajnje dubokoumno moje zapazanjeFinn je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:16Cuj toakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:14kljucno za zanimljivu sezonu bi bilo da RB nema dominantana bolid, Maxa je daleko bolje gledati kad ganja druge nego kad vodi sa prve pozicije![]()

Don't believe the hype.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Alfa Tauri će testirati za njih sve u tunuluBundesliga je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:19Po pravilu bi RB trebao malo opasti u drugom dijelu sezone zbog kazne koju su dobili i manje vremena u zračnom tunelu, ali s njima nikad ne znaš.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:14kljucno za zanimljivu sezonu bi bilo da RB nema dominantana bolid, Maxa je daleko bolje gledati kad ganja druge nego kad vodi sa prve pozicije
Kakav napredak AM-a od prošle sezone![]()

MANIJACI JUG 1987
Očekivao sam slabiji Ferrari a jači Mercedes
Bit će zanimljivo sutra. Bez njemačke kamikaze manje su šanse za SC. Mogli bi gledati pošteno trkanje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A kako znas sta je Ferari uradio?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:21RedBul je setapovao bolid za utrku a imaju 1-2 na startu![]()
Zamisli sutra kad Maksmilijan odvrne![]()

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa ne bitno je. Jer je RedBul najjači bolid po pejsu. Ferari je u zaostatku kako god da okrenešHarika je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:24A kako znas sta je Ferari uradio?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:21RedBul je setapovao bolid za utrku a imaju 1-2 na startu![]()
Zamisli sutra kad Maksmilijan odvrne![]()
![]()
MANIJACI JUG 1987