English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zasluzeno 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Još i Totenhem izgubio, pa nema ljepšeg vikenda. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Šampion se postaje uprkos sudijskim odlukama.
Nelson Arsenalov Macheda potencijalno.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:59Otvori usta da ti se poserem u žvalje i nozdrve otpadu ljudski.
Moram više pisati ovdje
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- AshburtonG
- Kontakt:
Bog te ne j.ebo. Ljudi su imali 6 kontakta s loptom u nasem kaznenom prostoru, a 6 puta su imali kontakt s loptom rukama u svom.
Ovaj zadnji je bio penal po meni. Lopta ide direktno u gol, koga boli qrc je li namjerno, je li lakat i je li se okrenuo. Sprijecio je cist gol.
Ovaj zadnji je bio penal po meni. Lopta ide direktno u gol, koga boli qrc je li namjerno, je li lakat i je li se okrenuo. Sprijecio je cist gol.
Ma dobro, nisu nam oni toliko bitan faktor da bi me to uopšte veselilo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel stvarno toliko mrzzite United, mislim meni Arsenal stvarno simpa ekipa, nije ni blizu nekog rivlastva sad, ne znam otkud toliki animozitet ovdje na forumu, pratim sigurno duze od vas i gledao sam i one generacije Keanea i Viere, al i tad mi Arsenal nije bila mrska ekipa, kao recimo onaj Dalglishev Liverpul sa onim zubatim ciganom
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- imranpovratak3
- Kontakt:
6 minuta klošar produžio i pušta da se izvede korner u 98
“If the people in your circle don’t inspire you. They’re not your circle. They’re your cage.”
Top G
Top G
Morate ih shvatiti ljudi. Mnogi od njih se i ne sjećaju kako je biti u borbi.za titulu, a kamoli osvojiti.
Bravo za Arsenal. Nadam se da će izdržati do kraja.
Bravo za Arsenal. Nadam se da će izdržati do kraja.
Je li ti poslije Sake, drugi najbolji Nelson, priznaj slobodno.imranpovratak3 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:096 minuta klošar produžio i pušta da se izvede korner u 98Sve se radi da se sabotira City.
Pobijedili smo kako smo pobijedili, ali pored barem 2 penala koja su morali svirati bukvalno i prvi gol Bormuta je bio neregularan. Evo na slici se jasno vidi

Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 04 mar 2023, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
2 utakmice su preokrenuli u 90+ , umjesto da imaju bod više sad imaju komotnih 5.Mentalitet velikih ekipa , ali opet treba biti oprezan ,ima još jedna međusobna utakmica City-Arsenal a i krvav mjesec je april Arsenalu to ako prežive ,za 1 maj neki dernek odmah napraviti
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
81%-19% posjed lopte
ali ali, nek u Engleskoj proba tako
ali ali, nek u Engleskoj proba tako
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zasluzeno ste dobili, nema tu sta da se prigovori, sampionski
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Arsenal je sada definitivno pol position sa osvajanje titule.
Ali ... gledajući raspored, Arsenal ako želi titulu MORA nakon 30. kola imati barem ovih 5 bodova prednosti. Strašan raspored imaju u zadnjih 7-8 kola. Vjerovatno će tada još uvijek biti u Evropskoj ligi i tamo igrati teške utakmice četvrtkom.
Fulham, CP i Leeds moraju dobiti u naredna 3 kola. Tu City ima teže utakmice. Kasnije je raspored u korist Citya.
Ali ... gledajući raspored, Arsenal ako želi titulu MORA nakon 30. kola imati barem ovih 5 bodova prednosti. Strašan raspored imaju u zadnjih 7-8 kola. Vjerovatno će tada još uvijek biti u Evropskoj ligi i tamo igrati teške utakmice četvrtkom.
Fulham, CP i Leeds moraju dobiti u naredna 3 kola. Tu City ima teže utakmice. Kasnije je raspored u korist Citya.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Partey će postit za ramazan, a tad nam je najteži raspored. Još uvijek nismo favoriti za titulu, ako pobijedimo Fulham i CP do reprezentativne pauze, i svi se vrate zdravi (što je do sad uvijek bilo nemoguće), onda tek može se reći da smo favoriti.AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:17Arsenal je sada definitivno pol position sa osvajanje titule.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nema to nikakve veze sa Junajtedom, mislim da je to toliko očigledno da nema potrebe uopšte da se pojašnjava.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:07![]()
Jel stvarno toliko mrzzite United, mislim meni Arsenal stvarno simpa ekipa, nije ni blizu nekog rivlastva sad, ne znam otkud toliki animozitet ovdje na forumu, pratim sigurno duze od vas i gledao sam i one generacije Keanea i Viere, al i tad mi Arsenal nije bila mrska ekipa, kao recimo onaj Dalglishev Liverpul sa onim zubatim ciganom![]()
Da li je sutra 2 na Anfieldu , odavno nije bila , a vakat je da skinu i to ove godine 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3