Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ne znam jel bilo:
LANA DRAMIĆANIN, seksi bosanskohercegovačka voditeljica koja naše susjede od lani uveseljava svojim prognoziranjem vremena, u intervjuu za Dnevnik.ba otkrila je kako nije među onim ženama koje tvrde da tajna njihove vitke linije leži u seksu: "S obzirom da živim u celibatu, ne pripadam dijelu ženske populacije koja na taj način održava liniju. Tajna moje vitke linije je zdrava prehrana i svakodnevni trening od minimum sat vremena". Kaže i kako muškarac, da bi je osvojio, "treba imati samo srce". A znate li koji su njeni poroci? "S obzirom da ne pušim, ne pijem alkohol, ne drogiram se, ne kockam... Moji jedini poroci su crna čokolada i tetovaže", navela je Lana.
Lana je završila dva fakulteta i govori nekoliko stranih jezika pa se ne uklapa u stereotipe o "lijepim i glupim" djevojkama. Na pitanje bi li, kad bi morala birati, radije bila pametna i ružna ili lijepa i glupa, Lana je odgovorila: "Bog nas je sve stvorio po svom obličju tako da sam ja i više nego zadovoljna njegovim poklonom. Da se inteligencija povezuje s fizičkim izgledom, u negativnom kontekstu, više je nego zastarjela predrasuda, ali nažalost i suviše ustaljena. Fizički izgled je samo odraz duhovne harmonije i samopoštovanja i znanstvena istraživanja su dokazala da su atraktivni ljudi sretniji i uspješniji u poslovima kojim se bave, ali isto tako da im je potrebno mnogo više energije i vremena da bi dokazali svoje vrijednosti i kvalitete".
LANA DRAMIĆANIN, seksi bosanskohercegovačka voditeljica koja naše susjede od lani uveseljava svojim prognoziranjem vremena, u intervjuu za Dnevnik.ba otkrila je kako nije među onim ženama koje tvrde da tajna njihove vitke linije leži u seksu: "S obzirom da živim u celibatu, ne pripadam dijelu ženske populacije koja na taj način održava liniju. Tajna moje vitke linije je zdrava prehrana i svakodnevni trening od minimum sat vremena". Kaže i kako muškarac, da bi je osvojio, "treba imati samo srce". A znate li koji su njeni poroci? "S obzirom da ne pušim, ne pijem alkohol, ne drogiram se, ne kockam... Moji jedini poroci su crna čokolada i tetovaže", navela je Lana.
Lana je završila dva fakulteta i govori nekoliko stranih jezika pa se ne uklapa u stereotipe o "lijepim i glupim" djevojkama. Na pitanje bi li, kad bi morala birati, radije bila pametna i ružna ili lijepa i glupa, Lana je odgovorila: "Bog nas je sve stvorio po svom obličju tako da sam ja i više nego zadovoljna njegovim poklonom. Da se inteligencija povezuje s fizičkim izgledom, u negativnom kontekstu, više je nego zastarjela predrasuda, ali nažalost i suviše ustaljena. Fizički izgled je samo odraz duhovne harmonije i samopoštovanja i znanstvena istraživanja su dokazala da su atraktivni ljudi sretniji i uspješniji u poslovima kojim se bave, ali isto tako da im je potrebno mnogo više energije i vremena da bi dokazali svoje vrijednosti i kvalitete".
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ajmo informatičari :
Možda je glupo pitanje ali ako uradim formatiranje diska da li cu izbrisati windows odnosno operacijski sustav ili kako li se to vec zove...

Možda je glupo pitanje ali ako uradim formatiranje diska da li cu izbrisati windows odnosno operacijski sustav ili kako li se to vec zove...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Ipak se ide u ponedjeljak u skolu

Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
..nazalostCrnka je napisao/la:Ipak se ide u ponedjeljak u skolu![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kod nas se ne ide, tako da nam mozete pop... ovaj, nemozete nam nista 
- neutralan__
- Kontakt:
ja bamuhovic je napisao/la:..nazalostCrnka je napisao/la:Ipak se ide u ponedjeljak u skolu![]()
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Donnie Darko je napisao/la:Kod nas se ne ide, tako da nam mozete pop... ovaj, nemozete nam nista
- Donnie Darko
- Kontakt:
vec smo isli, ovo je samo pravda.muhovic je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kod nas se ne ide, tako da nam mozete pop... ovaj, nemozete nam nista![]()
![]()
..ici cete i vi nekad,kad mi necemo
![]()
-
sandiegochargers
- Kontakt:
http://www.zamislidobijes.ba/galerija/pregled/793
ljudi trebam vašu pomoć. znam,vjerovatno jeste patetično ali djevojka kojoj je posvećena slika bila bi počasvovana kada bi pobijedio za nju.
zato vas molim da lajkate sliku mislim da je slika cool
pozz
ljudi trebam vašu pomoć. znam,vjerovatno jeste patetično ali djevojka kojoj je posvećena slika bila bi počasvovana kada bi pobijedio za nju.
zato vas molim da lajkate sliku mislim da je slika cool
pozz
Barney - aj tink da hoce 
- Giallorossi
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Još malo pa će pravda biti 100% zadovoljena ....Donnie Darko je napisao/la:vec smo isli, ovo je samo pravda.muhovic je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kod nas se ne ide, tako da nam mozete pop... ovaj, nemozete nam nista![]()
![]()
..ici cete i vi nekad,kad mi necemo
![]()
- moustapha
- Kontakt:
http://lmgtfy.com/?q=formatting+diskBarney Stinson je napisao/la:Ajmo informatičari :![]()
Možda je glupo pitanje ali ako uradim formatiranje diska da li cu izbrisati windows odnosno operacijski sustav ili kako li se to vec zove...![]()
#divovi
Zato ćemo subotu nadoknadit,ali men odgovara to će bit 4 dana odmora kad se spoji s vikendomUnica_Liverpool_ je napisao/la:
Još malo pa će pravda biti 100% zadovoljena ....![]()
![]()
![]()
Hvala puno.asylum je napisao/la:Ja koristim photoscapereds je napisao/la:Kako da mijenjam rezoluciju(veličinu) neke slike ?
http://photoscape.en.softonic.com/
Samo ubacis sliku i imas opciju resize
FK Pjetlovi
- legenda reala
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Ne znam jel bilo:
hary šta je ovo nisi zadovoljio ,a bježi
a tako znači imaš dobro srce ,znači
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Boga mi Merlin i njegova pjesma "Love in Rewind" obaraju sve rekorde! 404,886 za samo dva dana! Plus ostali snimci pjesme... Ocekujem milju do kraja sedmice!
Pjesma mi se nije svidjala, no kako vrijeme odmice sve mi je bolja i bolja. Po reakcijama iz Evrope, moze se zakljuciti da cemo ostvariti dobar plasman. Sretno noDi!
Btw. Mogao bi Merlin prestici i "Gospodu", Ekrema Jevrica
Pjesma mi se nije svidjala, no kako vrijeme odmice sve mi je bolja i bolja. Po reakcijama iz Evrope, moze se zakljuciti da cemo ostvariti dobar plasman. Sretno noDi!
Btw. Mogao bi Merlin prestici i "Gospodu", Ekrema Jevrica
Meni je samo žao vas koji još niste skontali da pjesma nema veze s vezom kakav ćemo plasman ostvariti, odnosno to uopšte nije mjerilo. Pobijedit će zemlja koja ima puno komsija i koja ce dobro lobirati zemlje koji joj nisu susjedi nažalost. Da smo pametni odustali bi od Eurosonga kao i Italijani. Ljudi shvatili da to uopšte nije takmičenje nego čista politika i povukli se.
- moustapha
- Kontakt:
E yebem ih ja, dosad su mi bili dragi baš zbog toga što nisu htjeli da učestvuju na ovom političkom takmičenju.moustapha je napisao/la:Italija se ove godine vratila Eurosongu.