Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ado1922

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Ado1922 » 03 mar 2023, 23:34

miky_hz je napisao/la:
03 mar 2023, 23:06
Kakvo pranje love na svemu i svacemu, tereni,ugovori,sad
i dresovi ,Kelme je prvo Borac zaduzio,onda su sudije u PL tu opremu zaduzile,sad je evo i repka na redu
Široki i Igman također nose Kelme. Uskoro će svi klubovi u ligi nositi Kelme :rol:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 03 mar 2023, 23:49

@igrajlopte 🐦

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 04 mar 2023, 01:21

Ma mi smo totalno neinteresantni velikim firmama, od početka nam adidas daje "grčke" dresove, Težko im za nas bilo uradit neki model koji bi imao veze sa BiH. Zato po meni, ako je ok ugovor, i ako če bit neki lijep dres zašto da ne kelme? Nekad bio dobar realu, danas Watfordu, Espanjolu,...zašto nije nama?? Uz to adidas opreme od repke nigdje nisi mogao kupit, dok če kelme sa možda za ovu malu državu ipak vise trudit, a nije to ni malo loš kvalitet!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 mar 2023, 01:28

Ado1922 je napisao/la:
03 mar 2023, 23:34
miky_hz je napisao/la:
i dresovi ,Kelme je prvo Borac zaduzio,onda su sudije u PL tu opremu zaduzile,sad je evo i repka na redu
Široki i Igman također nose Kelme. Uskoro će svi klubovi u ligi nositi Kelme :rol:
Mosa Kelme i šehadet :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 mar 2023, 02:51

Sto se mene tice, nek igraju i u bijelim majicama, samo da odemo vise i na to EP. Nesto ni ne zalim puno za Adidasom. Dizajn dresova za nas qarina, nit imaju ikakve veze za nama, nit se mogu kupiti u radnjama. Jest ono lijepo vidit da je Adidas sponzor, ali dzaba kad su us.rali sa gore navedenim stvarima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 04 mar 2023, 03:20

amkeivke je napisao/la:
04 mar 2023, 01:21
Ma mi smo totalno neinteresantni velikim firmama, od početka nam adidas daje "grčke" dresove, Težko im za nas bilo uradit neki model koji bi imao veze sa BiH. Zato po meni, ako je ok ugovor, i ako če bit neki lijep dres zašto da ne kelme? Nekad bio dobar realu, danas Watfordu, Espanjolu,...zašto nije nama?? Uz to adidas opreme od repke nigdje nisi mogao kupit, dok če kelme sa možda za ovu malu državu ipak vise trudit, a nije to ni malo loš kvalitet!
Kelme opremu sa grbom NSBiH je od jesenas moguće kupiti u Juventa Sport radnjama.

Uglavnom se radi o majicama koie nose službena lica saveza i sudije.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 mar 2023, 09:12

Fuj.

I nije stvar u Kelmeu ko Kelmeu, već procesu čitavom kako dolaze tu i šta će raditi.

Za 5 godina ovim tempom očekujem da nemamo više reprezentaciju uopšte.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 04 mar 2023, 09:38

nek je vala neka promjena da se desi. puca mi q iskreno, nekad mi je bilo drago za adidas kad smo tek dobili ali ne znaci nista. uglavnom nije stara legea, od toga gore ne može

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 04 mar 2023, 10:54

slika

Ovakav gostujući dres za neki vijetnamski tim su imali. Imali smo slično od Adidasa, ali dopada mi se.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 mar 2023, 11:12

Reprezentacija je bukvalno Vicina prćija.

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 04 mar 2023, 13:23

ReX je napisao/la:
03 mar 2023, 23:49
https://****/status/1631788770306449409?s=20
Strašne repke :bih:

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 mar 2023, 18:35

U globalu Kelme nije loš, nisu vrh ponude tipa Adidas, Nike, Puma, Umbro, ali nisu ni dno tipa ovih par domaćih.
slika
Ima tu par pristojnih imena sa kojima rade i na kojima se vidi da mogu odraditi pristojan posao, tipa Watford, Espanyol, Belenenses, pa i košarkaška reprezentacija Argentine. Druga stvar je što smo mi morali dobiti bolje i što znamo kako smo i preko koga vjerovatno dobili i ovo, a svakako i što naše stručnjake (al' u ku.rcu) i velike ljubitelje države BiH u savezu vjerovatno boli patka da se cimaju za sam izgled dresova. Pristojno rješenje ćemo dobiti ako nas sam proizvođač shvati ozbiljno, a ako se Juventa umiješa u sve to i ako oni budu distributer opreme, izgledat ćemo kao izbjeglice iz Iraka uz neko kataloško rješenje iz Juventine ponude. :D

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 mar 2023, 19:03

Meni od svega samo nije jasno kako se pocetkom ove godine pojavila ona kombinacija adidas novih dresova koje cemo nositi kao u narednom periodu...i onda da odjednom dodje do promjene firme? Cudno mi je da je adidas uopste kreirao nekome nove dresove ako mu uskoro istice ugovor. Valjda prvo sredi produzenje?

Mada opet, opravdanje je vjerovatno to sto su i ti bili dresovi neki generički, pa im je sasvim svejedno. Samo zaposle nekoga da izdvoji 1-2 sata i pronadje neke dresove iz baze koji odgovaraju nasim bojama.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 mar 2023, 19:23

DeeWa je napisao/la:
04 mar 2023, 19:03
Meni od svega samo nije jasno kako se pocetkom ove godine pojavila ona kombinacija adidas novih dresova koje cemo nositi kao u narednom periodu...i onda da odjednom dodje do promjene firme? Cudno mi je da je adidas uopste kreirao nekome nove dresove ako mu uskoro istice ugovor. Valjda prvo sredi produzenje?

Mada opet, opravdanje je vjerovatno to sto su i ti bili dresovi neki generički, pa im je sasvim svejedno. Samo zaposle nekoga da izdvoji 1-2 sata i pronadje neke dresove iz baze koji odgovaraju nasim bojama.
Nisu nam kreirali dresove 5 godina. Uzmu trening majicu plave boje iz kataloga i zalijepe naš grb. Isto su i tad uradili lol

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 mar 2023, 20:37

Samo da budu plavo-bijeli i bijelo-plavi i ja zadovoljan
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 04 mar 2023, 21:05

slika

slika
vazduh trepti, kao da nebo gori

slika
Zadnja izmjena: farenhajt, dana/u 04 mar 2023, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 04 mar 2023, 21:14

Ado1922 je napisao/la:
03 mar 2023, 23:34
miky_hz je napisao/la:
Oprema Sirokog je odlicne kvalitete, od dresova, trenirki do jakni i ostalog

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 04 mar 2023, 22:10

Vico je ološ ali od adidasa smo dobijali generičko smeće.

Kelme će barem imati neki zadovoljavajući kvalitet i dizajn.

Uostalom u eri adidasa smo drastično opali na rankingu, u eri Kelmea bi to trebalo biti bolje.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 04 mar 2023, 22:30

Mislim da ce nam Kelme bit pun pogodak i da cemo konacno dobiti dresove koji se identifikuju sa nekim našim simbolima i bojama, samim tim i da cemo konačno biti zadovoljni.

Inače oni puno poklanjaju pažnje bojama i puno detalja na svojoj opremi opcenito tako da mislim da ce dobro nešto dizajnirati.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 04 mar 2023, 22:35

Ma vala i ovo sto sam vidio i njihov dizajn je za kuac, valjda se malo potrude oko naseg dresa.

Nije sve ni do dizajna samog, ono kad istrca reprezentacija Crne Gore u dresu na kojem pise legea, pa nasi u adidas opremi, izgleda to ozbiljnije puno.

Ali opet, vidjet cemo, ako se potrude oko nekog dizajna i kvalitete...mogu napraviti dres koji ce biti prepoznatljiv, a mi bi trebali i na EP, tako da bi trebali da se potrude.

Edit: i da smanje ove sape na max, jos traume imam od onih natpisa LEGEA po cijelom dresu :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.