Široki i Igman također nose Kelme. Uskoro će svi klubovi u ligi nositi Kelme

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Široki i Igman također nose Kelme. Uskoro će svi klubovi u ligi nositi Kelme
Mosa Kelme i šehadet
Kelme opremu sa grbom NSBiH je od jesenas moguće kupiti u Juventa Sport radnjama.amkeivke je napisao/la: ↑04 mar 2023, 01:21Ma mi smo totalno neinteresantni velikim firmama, od početka nam adidas daje "grčke" dresove, Težko im za nas bilo uradit neki model koji bi imao veze sa BiH. Zato po meni, ako je ok ugovor, i ako če bit neki lijep dres zašto da ne kelme? Nekad bio dobar realu, danas Watfordu, Espanjolu,...zašto nije nama?? Uz to adidas opreme od repke nigdje nisi mogao kupit, dok če kelme sa možda za ovu malu državu ipak vise trudit, a nije to ni malo loš kvalitet!
Nisu nam kreirali dresove 5 godina. Uzmu trening majicu plave boje iz kataloga i zalijepe naš grb. Isto su i tad uradili lolDeeWa je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:03Meni od svega samo nije jasno kako se pocetkom ove godine pojavila ona kombinacija adidas novih dresova koje cemo nositi kao u narednom periodu...i onda da odjednom dodje do promjene firme? Cudno mi je da je adidas uopste kreirao nekome nove dresove ako mu uskoro istice ugovor. Valjda prvo sredi produzenje?
Mada opet, opravdanje je vjerovatno to sto su i ti bili dresovi neki generički, pa im je sasvim svejedno. Samo zaposle nekoga da izdvoji 1-2 sata i pronadje neke dresove iz baze koji odgovaraju nasim bojama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.