Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Meni je drago sto Ferari isprobava nesto novo.
Uspjesno su krili brzinu, ja kao navijac sam pretpostavljao da kriju al ne ovoliko. Drago mi je i zbog ove taktike sa novim soft gumama. Mozemo pretpostavljat da ce ici na stajanje vise i ganjanje RBa.
Uspjesno su krili brzinu, ja kao navijac sam pretpostavljao da kriju al ne ovoliko. Drago mi je i zbog ove taktike sa novim soft gumama. Mozemo pretpostavljat da ce ici na stajanje vise i ganjanje RBa.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Donnie Darko
- Kontakt:
Druže kvalifikacije su, vidjet ćemo sutra koliko su krili brzinu.
Za Red Bull znamo da im race pace neće odstupat od kvalifikacija, u najboljem slučaju ovo je neutralan rezultat za Ferrari jer očigledno nisu spori tako da nije negativno, ali ako će sad i u kvalama bit iza Red Bulla to je daleko od pozitivnog.
Treba vjerovati Ferrariju sa taktikom. Poznati su oni po tome.
Ne znam koliko ste upuceni ali u F3 vozi Dino Beganovic, nase gore list, momak je potencijal.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Dino ako nema iza leđa nekog jakog sponzora, nije za ove teme.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- definetlyarnautovich
- Kontakt:
Human beings are born with different capacities If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free
I even believe aesthetics are equivalent to ethics. Something that is beautiful is ethical and unethical things aren't beautiful
I even believe aesthetics are equivalent to ethics. Something that is beautiful is ethical and unethical things aren't beautiful
Pa šta su radili izmedju dvije sezone

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ne kontam sta hoces da kazes, mali je dio Ferrarijeve akademije i ima odlicnu projekciju, mogao bi za god ili dvije u F2, a ko zna, onda mozda i u F1.
Momak ima dvojno drzavljanstvo i vidi se da zna ko je i odakle je, veliko je za nas da sutra mozda imamo nekog naseg da navijamo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
F1 je skup sport. Moraš dovesti sponzore da bi vozio. Oconovi roditelji su kuću prodali da ga poguraju, obiteljski biznis. On je jedan od rijetkih iz tih srednjih obitelji koji je dogurao do f1.
Jedino će mu Ferrari plaćati sve ako u njemu vide budućeg prvaka svijeta.
Jedino će mu Ferrari plaćati sve ako u njemu vide budućeg prvaka svijeta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto Otelo ti je odgovorio._dreamer_ je napisao/la: ↑05 mar 2023, 09:27Ne kontam sta hoces da kazes, mali je dio Ferrarijeve akademije i ima odlicnu projekciju, mogao bi za god ili dvije u F2, a ko zna, onda mozda i u F1.
Momak ima dvojno drzavljanstvo i vidi se da zna ko je i odakle je, veliko je za nas da sutra mozda imamo nekog naseg da navijamo.
Nije dovoljno biti talenat, uz tebe moraju doći i sponzori, da bi dobio šansu u F1.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
isto sto Ferrari radi godinama, promasivali

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Prva trka i prvo pobjednicko postolje za Dinu 

Dinu sponzoriše Huski Chocolate, sponzor koji je doveo Markusa Eriksona do F1, tako da su šanse da ga nekad vidimo u F1 vrlo realne.
Perfection

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakve su sanse da ga jednog dana vidimo u F1?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ako ga Svedjani budu gurali kao sponzori, jos je i clan akademije Ferarija, sanse mogu biti realne.
Nego jel iko primjetio da su u q1 Ferari izasli prvi put na medium gumama? Moguce da su i te gume pripremili za trku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.