FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko li će dns na tribinama završiti
-
- Kontakt:
Oliveira
Ziljkić - Varešanović - Avramovski
Čirjak - Vrančić
Radović - Martinović - Šerbečić - Muhammed
Dizdarević

Ziljkić - Varešanović - Avramovski
Čirjak - Vrančić
Radović - Martinović - Šerbečić - Muhammed
Dizdarević
-
- Kontakt:
Pa i jeste bolja hrana,svjez losos,riba,kavijar dok u Turkoj je meni hrana ocajna
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Danas idemo po 3 boda ako Avram starta
Šahinović
Mulalić-Besim-Ilija-Slaviša
Čirjak-Vrančić
Giorgi-Avramovski-Ziljlić
Renan
Mulalić-Besim-Ilija-Slaviša
Čirjak-Vrančić
Giorgi-Avramovski-Ziljlić
Renan
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Postave bez sina 

Danas ide ocekivano poraz. Ne postoji apsolutno nijedan razlog da vjerujemo u drugaciji ishod.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nikad sigurniji u pobjedu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakve veze ima sto je / ako je alkoholicarka? Problem je sto je na mjestu direktora osoba nesposobna da obavlja taj posao. To sta ona pije je najmanje bitno.samoSA je napisao/la: ↑05 mar 2023, 09:51Problem je sto je na mjestu direktora alkoholicarka to sto je udara je nebitno,funjara pun gradMostarskiSin je napisao/la: ↑05 mar 2023, 02:05Izvinjavam se na upadu, samo jedan provjeren info. Mirvic karindza uveliko ovu vasu quravu iz kluba, samo je iz toga razloga jos tu.
Kad sam vec uletio na temu, sretno sutra u Sirokom!
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
sretno nasim, nadam se bodu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pecara će biti rasprodana po najavama iz Širokog Brijega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sretno danas momcima, hordama i nadajmo se svi pozitivnom ishodu!
Znate dodatni motiv kad se igra protiv listice, ako citate manekeni nasi, srce, poginite danas posebno na terenu !!!!
Istina za Vedrana, pravda za HZ !!!
Znate dodatni motiv kad se igra protiv listice, ako citate manekeni nasi, srce, poginite danas posebno na terenu !!!!
Istina za Vedrana, pravda za HZ !!!

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Sretno danas igracima i navijacima
Sretno navijacima
A za rezultat ne treba se nadati. Kad imamo samo jednu pobjedu od 20 mečeva nećeš ni sa narkomanom uzeti sigurno

A za rezultat ne treba se nadati. Kad imamo samo jednu pobjedu od 20 mečeva nećeš ni sa narkomanom uzeti sigurno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Brate Neretva protice kroz MostarMostarskiSin je napisao/la: ↑05 mar 2023, 02:05Izvinjavam se na upadu, samo jedan provjeren info. Mirvic karindza uveliko ovu vasu quravu iz kluba, samo je iz toga razloga jos tu.
Kad sam vec uletio na temu, sretno sutra u Sirokom!

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ma nek je karindja koga boli uvo,ovako su mostarci imali info iz orve ruke da Dudic ostaje u Velezu,da mu Mirvic nije u stanju ponuditi vise nego njihovi milioneri iz uprave,cisto da se podsjetimo. Kud vam info nije bio tacan najsretniji bi bio.
-
- Kontakt:
Nemam ja nista od evrope,medjutim moj klub ima,koeficjent,rejting itd. nek sad krepaju i narkoman i alkoholicarka zaboli me,svaki los rezultat me boli,uvijek se nadam pobjedi,tituli,evropi,necu sigurno molit da se ne plasiramo mada sam svjestan da je sa ovim ublehama nemoguca misija. Nadacu se do kraja da je mozemo izboriti jbga to je bolest cijeli zivotSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 mar 2023, 21:24I sta dobijas sa Evropom? Ko god dodje mi ispadamo jer imamo velikog znalca na klupi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 21:04Ajde sto nas Ajlah jase i narkoman al docekase i ostali 5 minuta. Hebe nas ko stigne na svim frontovima,hebemo sami sebe,prizivamo poraze,drugu ligu,cak se i tu ovdje ismijavaju neki i istu prizivaju,nadamo se da ostanemo bez evrope,dotakli smo dno u svakom pogledu,na svim frontovima i apsolutno svim segmentima,izgleda da za boljeg i nismo. Svom klubu drugu ligu,poraze nikad necu ni u sali pozeliti. Nadam se da ce ovo smece na klupi izboriti neku pobjedu,da ce Ajlah imati razloga da se ubije od alkohola.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, MaroonBjelave, mire971, nedimmmm1337, PAPE3, Zeko87 i 53 gosta.