FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
TREBA UVESTI DUŠANA PANTELIĆA ,ODMAH.
Teren je i dalje težak. Nema neke povezane igre. Musa navlaci za goste. Gavro standardno penzionerski. Suki nabija što dalje od sebe. Visoka odbrana Sloge kupi sve visoke lopte. Izmjene odmah na poluvrijeme treba bar dvije izvršiti.
MORAMO MIJENJATI,NAJMANJE DVOJICU.D. PANTELIĆ JE DANAS OD KLJUČNE VAŽNOSTI.NE MORA GA NI VODITI U BANJA LUKU
Gosti su izveli korner, no odbrana domaći je otklonila opasnost.
55’- Kuzmanović je probio lijevi bok, Radić kasni, Mehmedovic šutira ali nema gola;
59' U Srebreniku i dalje bez golova ali i prilika u drugom dijelu. Loša utakmica.
59' U Srebreniku i dalje bez golova ali i prilika u drugom dijelu. Loša utakmica.
58’- dvostruka izmjena, umjesto Mehmedovića i Šubašića u igri su Dušan Pantelić i Hadžić;
KONAČNO DUŠAN PANTELIĆ .PANTA-TATA-MATA.
KONAČNO DUŠAN PANTELIĆ .PANTA-TATA-MATA.
66’- Prečka za Slogu, sada smo imali sreće
70’- Nukić umjesto Đorđa Pantelića;
72’- žuti karton Gavrić;
Sada dobrav prilika za goste nakon kontranapada. Peco je izašao sam pred Fejzića koji je odbranio njegov udarac.
Sada je Stevanović glavom šutirao, ali lopta ide pored gola domaćina.
70’- Nukić umjesto Đorđa Pantelića;
72’- žuti karton Gavrić;
Sada dobrav prilika za goste nakon kontranapada. Peco je izašao sam pred Fejzića koji je odbranio njegov udarac.
Sada je Stevanović glavom šutirao, ali lopta ide pored gola domaćina.
Mnogo sreće za domaće. Peco je sjajno šutirao, ali lopta ide malo pored stative.
Kraj, bez golova u Srebreniku.
7. NK Posušje 21 6 6 9 -8 19:27 24
8. FK Leotar 21 6 5 10 -8 20 : 28 23
9. FK Sloga 21 6 5 10 -8 29 : 37 23
10.FK Tuzla City 21 6 4 11 -3 28 : 31 22
11.FK Igman 21 5 6 10 -10 24 : 34 21
12.FK Sloboda 21 4 8 9 -3 20 : 23 20
7. NK Posušje 21 6 6 9 -8 19:27 24
8. FK Leotar 21 6 5 10 -8 20 : 28 23
9. FK Sloga 21 6 5 10 -8 29 : 37 23
10.FK Tuzla City 21 6 4 11 -3 28 : 31 22
11.FK Igman 21 5 6 10 -10 24 : 34 21
12.FK Sloboda 21 4 8 9 -3 20 : 23 20
Treba pogledati istini u oči.Ovaj sastav za mene je iznaneđenje al eto nije da nismo navikli.Od 12.og kola dva boda a kad dodamo i sledeću tekmu ispostaviti će se da u zadnjih 10 kola imamo na kontu DVA boda što će vjerovatno biti dovoljno za 11-o mjesto što znači da ćemo po Bergeru na Široki ili Borac kao gosti što će bito odlična prilika 11 utakmica budemo bez pobjede. NEVJEROVATNO!!!<

EKIPA MOŽE I MORA BOLJE.Šta je razlog da odolimo Širokom ili nakantamo Rudar .Gubimo od Veleža i ne možemo pobijediti Slogu?Uskoro će nam sve biti jasno.Beledija je napisao/la: ↑05 mar 2023, 15:15Treba pogledati istini u oči.Ovaj sastav za mene je iznaneđenje al eto nije da nismo navikli.Od 12.og kola dva boda a kad dodamo i sledeću tekmu ispostaviti će se da u zadnjih 10 kola imamo na kontu DVA boda što će vjerovatno biti dovoljno za 11-o mjesto što znači da ćemo po Bergeru na Široki ili Borac kao gosti što će bito odlična prilika 11 utakmica budemo bez pobjede. NEVJEROVATNO!!!<
![]()
![]()
![]()
Nije ovo iznenađenje.Polahko se izgleda privodi kraju učešće TC u prvoj ligi BiH.Rezultati amaterskog rada u prethodnom periodu dolaze na naplatu.Loš trener,loši igrači,loši "sportski direktori" itd.Teško se ovdje više za šta uhvatiti : nemamo kvalitet igrača u odbrani sredini i napadu,nemamo trenera-nemamo ništa.Kad ti imaš u ekipi nekakve Mehidiće,Kuzmanoviće,Subašiće,,Gavriće,Radiće,Mehmedoviće,Hadžiće,nekakvog veznjaka D.Pantelića kojem je obično izvođenje kornera ogroman problem onda je sve jasno.Kad imaš nekakve pripreme sa polutrenerom Milenkom u Antaliji a igrači ti danas na početku druge polusezone u drugom poluvremenu jedva dišu i jedva trče onda imamo to što vidimo.Ovo je po svemu najlošija ekipa TC od ulaska u prvu ligu.Ekipa koja ne može nikoga pobijediti i koja ne može postići gol nikome u običnoj prvenstvenoj utakmici.
Sloga došla po bod i velikom opstrukcujom igre uz snažnu naklonost Matea Muse osvojila.
Ovo je za nas alarm. U drugom poluvremenu nikako. Nemamo ni glavu ni rep. Kuda ovo ide ostaje da vidimo.
Ovo je za nas alarm. U drugom poluvremenu nikako. Nemamo ni glavu ni rep. Kuda ovo ide ostaje da vidimo.
Mogla bi Tuzla ekspresno sa dva pasti na 0 premijerligasa...
Da budem iskren tesko mi je I zamislit da ce se obje ekipe izvuci..
Posusje nije losa ekipa, a ima i malu prednost u odnosu na nas…
Vico gura Leotar i Slogu i tesko da ce ijedna od tih ekipa ispasti.
Nije nemoguce, ali tesko s obzirom na sudijske kradje…
Igman se pojacao i preporodio sa Musemicem...
Teska situacija za Tuzla City.
Nisam gledao danas tako da ovih 0:0 ne mogu mnogo komentarisati, osim da sudeci prema tekstualnim komentarima na kraju mozemo bit sretni sto nismo i izgubili...
Upravo tako.U prvom poluvremenu dok su imali snage su imali neku jalovu inicijativu i posjed.A u drugom poluvremenu je Sloga preuzela dinamiku igre nakon fizičkog pada TC i u zadnjih 20-25 minuta je samo sreća spasila TC od poraza.Nekoliko zicera je Sloga propustila :prečka,izlasci samih igrača pred Fejzića,nekoliko opasnih prekida oko 16m (navučeni sviranjem izmišljenih prekršaja od Muse) itd.emir012 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 16:23Mogla bi Tuzla ekspresno sa dva pasti na 0 premijerligasa...
Da budem iskren tesko mi je I zamislit da ce se obje ekipe izvuci..
Posusje nije losa ekipa, a ima i malu prednost u odnosu na nas…
Vico gura Leotar i Slogu i tesko da ce ijedna od tih ekipa ispasti.
Nije nemoguce, ali tesko s obzirom na sudijske kradje…
Igman se pojacao i preporodio sa Musemicem...
Teska situacija za Tuzla City.
Nisam gledao danas tako da ovih 0:0 ne mogu mnogo komentarisati, osim da sudeci prema tekstualnim komentarima na kraju mozemo bit sretni sto nismo i izgubili...
Treba napomenuti i katastrofalno suđenje Muse.U prvom poluvremenu do negdje 35-40 minute je sudio donekle korektno a poslije toga navlačio i rukama i nogama za Slogu.
Već sam napisao da me sastav koji je danas istrčao potpuno iznenadio. Ne slažem se da trener Milenko ne valja. Nije Klop ali nije ni ćutuk.Da bi Hadžić bio učinkovit mora imati dva probojna krila KRILA IMAMO( Nukić,Kuzmanović ovaj Gruzijac ,Mujarić pa i SUBAŠIĆ. PROBLEM po meni su bekovi koji ne mogu pratiti krila a posebna priča je veza. Zašto Diabi i D.Pantelić nisu startali ja neznam ali sam ubijeđen da Huso i Gavro mogu biti zajedno u vezi samo u nekoj humorističkoj emisiji. Nisam ja siguran da je Doboj preuzeo inicijativu zbog manjka kondicije već zbog straha da se ne izgubi pa je što je vrijeme odmicalo voda jače ulazilo u uši. I bIće tako sve dok se ne počne pobjeđivati ili bar igrati na strani neriješeno. 12 mčeva do kraja 4 pobjede bilo gdje ostavljaju mogućnost da se igra liga i do godine. Živi bili pa vidjeliCityCity je napisao/la: ↑05 mar 2023, 16:07Nije ovo iznenađenje.Polahko se izgleda privodi kraju učešće TC u prvoj ligi BiH.Rezultati amaterskog rada u prethodnom periodu dolaze na naplatu.Loš trener,loši igrači,loši "sportski direktori" itd.Teško se ovdje više za šta uhvatiti : nemamo kvalitet igrača u odbrani sredini i napadu,nemamo trenera-nemamo ništa.Kad ti imaš u ekipi nekakve Mehidiće,Kuzmanoviće,Subašiće,,Gavriće,Radiće,Mehmedoviće,Hadžiće,nekakvog veznjaka D.Pantelića kojem je obično izvođenje kornera ogroman problem onda je sve jasno.Kad imaš nekakve pripreme sa polutrenerom Milenkom u Antaliji a igrači ti danas na početku druge polusezone u drugom poluvremenu jedva dišu i jedva trče onda imamo to što vidimo.Ovo je po svemu najlošija ekipa TC od ulaska u prvu ligu.Ekipa koja ne može nikoga pobijediti i koja ne može postići gol nikome u običnoj prvenstvenoj utakmici.
Balja gdje je problem? Mi kuci nemozemo da dobiju **** Slogu. Koja je igrala protiv Veleza. Ovo je smijesno bogami. Sta misli Azmir o ovome volio bi znati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.