Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
Joj Sajnca Allahu dragi, sporiji od Magnusena
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Taman da se ne gleda više ostatak sezone.anonymousHD je napisao/la: ↑05 mar 2023, 16:18Gotova sezona, Max i nekom svom filmu, daleko od konkurencije

- akisarajevo92
- Kontakt:
mogle bi uskoro da se prorijede ove reklame na bolidu McLarena
Don't believe the hype.
Ne znam jel Max drži neki time, ne djeluje mi da ide do kraja, mislim da će ostati prilično dugo na ovom Softu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
borba za 2. mjesto ove godine izmedju Leca i Checa će biti u rangu onog showdowna 2021.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovaj Talijan iz Ferrarija kad se javi na radio znaš da posotji velika šansa za sranjem nekim
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Šta je sa Sainzom, 14 sekundi iza Leclerca ybt
Inace do sada ko je god pobjedio u Bahreinu prvu trku nije bio prvak 
Ali ove godine to nece biti pravilo, magao bi Max sve trke dobiti koliko imaju dominantno auto u odnosu na ostale

Ali ove godine to nece biti pravilo, magao bi Max sve trke dobiti koliko imaju dominantno auto u odnosu na ostale
Rb je i onako dominantan , al ne sumnjam da ce i ove godine varat nesto ...
- AshburtonG
- Kontakt:
Joj Ocona brata... Prvo dobio 5s za neispravnu poziciju bolida na startu, pa onda kad je otisao da je odsluzi mehanicari pocnu prije isteka tih 5s nesto radit na bolidu, pa dobije jos 10s, a sad dobi 5s dodatnih jer je upravo u tom stopu gdje je odsluzio 10s kazne vozi prebrzo u pit laneu. 
btw. ovdje RB samo moze neki kvar zaustavit ili safety car 10ak krugova prije kraja, jer RB mora na M ili H do kraja.

btw. ovdje RB samo moze neki kvar zaustavit ili safety car 10ak krugova prije kraja, jer RB mora na M ili H do kraja.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako je suditi po ovoj utrci, ocekuje nas lagana dominacija Red Bulla u ovoj sezoni, cak veca nego i prosla.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolid RBa u rangu Mečke iz 2014-2016 i 2020 definitivno
#Punoljetstvo
Ovo je bas ogromna prednost RBa, ljudi nemaju sekundu degradacije + veoma brzo auto. Tesko da Ferrari moze pronaci rjesenje da makar malo ucini sezonu zanimljivom.
Jedan grad, jedna ljubav!
- akisarajevo92
- Kontakt:
prosle sezone nakon prvih par trka je izgledalo kao da ce Leclerc lagano uzeti titulu i imati 10+ pobjeda a da ce Maxu jos isto toliko puta da otkaze RB
ali eto, tad je pocinjala "nova era", mislim da je ovaj put mnogo ociglednija dominacija jednog tima
ali eto, tad je pocinjala "nova era", mislim da je ovaj put mnogo ociglednija dominacija jednog tima
Don't believe the hype.
Idemo Nando!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Nandoooooooooooooooooooooooooooo
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Stara koska kakvi manevri.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jedino danas vrijedno gledanja je bio ovaj vozački kurs Fernanda Alonsa Hamiltonu i Russellu
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.