FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tomasevic je bruka da igra profi fudbal,Guasvilija i ove strance treba istrpot,imaju kvalitet,treba vremena da se prilagode na ligu. Vrancic doktor nauka,nemas sta trazit ako nemas nekog majstora da diriguje sredinom terena. Osim Vrancica na sredini nemas nikog da napravi akciju,da zna igrat lopte,kako to ne vide svi treneri,uprave nije mi jasno.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Prelijepo prvo poluvrijeme, Horde nadglasale kamenjare od početka, samo trpaj
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Samo da na pocetku drugog izbaci ovog iz Liverpula sto je dosao 

-
- Kontakt:
Odlicno prvo poluvrijeme svi su dobri, sem balte po meni
Zilkic po meni najbolji , sada pametno i drugo pol iskoristiti u nasu korist tj tri vrlo vazna boda
Svi u napad jedan je Hase !!

Zilkic po meni najbolji , sada pametno i drugo pol iskoristiti u nasu korist tj tri vrlo vazna boda

Svi u napad jedan je Hase !!

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 05 mar 2023, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Samo da izdrzimo 

MULALIC

-
- Kontakt:
Buraz da je pertle vezao u timovima gdje je igrao od Bundeslige,Premier lige,2 njemacke i engleske naucio bio nesto,zamisli lik standardan bio,kao takav on je svemirski brod za sve nase klubove. Za Mulalica sam to vec pisao,napadose me kazu jesil gledao protiv Zrinjskog tekmu. Mulalicu treba rutine i ostrpiti ga,momak daje sve od sebe za razliku od mladunceta

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Gruzijac 

Kako samo malo treba....
Borba, htjenje i naravno HUK HORDI
Mulalic
Ajmo ovo kako treba privesti kraju, škutorsku nejač poslati i gdje im je mjesto...
Volim te Sarajevo
Borba, htjenje i naravno HUK HORDI
Mulalic

Ajmo ovo kako treba privesti kraju, škutorsku nejač poslati i gdje im je mjesto...
Volim te Sarajevo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dobro je sve nek im još jedan daju i mirno privest utakmicu kraju. 

Nije nikad bolji igrac igrao ovu ligu od Vrancica!!!
Ma bekovima je puno lakše igrati kad imaju sigurnost iza, Tomašević nije ni blizu loš igrač ko što se činilo zbog propuha i odbrani pod Feđom( nije do trenera da me ne napadate već do Besima i Ilije). Guliashvili meni loš, Balta solidan, Avramovski sad treba da stane na loptu malo jer će ovi ganjati rezultat, Varešanović solidan i ovi ostali isto svi solidno odigrali, Vrančić 5 nivoa iznad ove ligebodi123 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 16:54Daleko najboljih 45 minuta u čitavoj sezoni.
Čim imaš krila koja su sposobna probijati 1 na 1 i praviti razliku sve ide lakše. Ziljkić je zapravo fudbaler u odnosu na Suljića i sav škart koji smo imali zadnjih godina po krilima.
Meni je opet najbolji bio Besim Šerbečić. Beton je lik, drži čitavu odbranu uz naravno Šahu brata. Čak i Tomašević izgleda ko igrač.
Ko bode oči, Mirzino mladunče naravno... ali eto šta ćeš kad mora igrati. Sa Avramovskim umjesto njega ova ekipa je sigurno najjača u ligi.
-
- Kontakt:
Slabo ti to vidiš,momak sasvim korektan danas šta više,ofanzivno sigurno najbolji bek u ekipi.A vezni red danas izgleda sasvim korektno.Al bitno je baciti kritiku i kad nema mjesta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 16:55Tomasevic je bruka da igra profi fudbal,Guasvilija i ove strance treba istrpot,imaju kvalitet,treba vremena da se prilagode na ligu. Vrancic doktor nauka,nemas sta trazit ako nemas nekog majstora da diriguje sredinom terena. Osim Vrancica na sredini nemas nikog da napravi akciju,da zna igrat lopte,kako to ne vide svi treneri,uprave nije mi jasno.
Ozbiljno djelujemo bas kao ekipa. Obzirom da miksa ekipu, bojim se da ce biti steta krila miksati jer djeluju prejako i Almedin i Gio. Takodje je smijesno vagati svaki potez, ne znam da je Balta toliko sporan jer odradjuje stvari koje se bas i ne vide ali neka se nekome psuje fuj. Jos Daniel da je unutra bili bi jos opasniji. Kako god ako nastavimo ovako, ipak ce strahovati od nas, bilo da dobro igramo bilo da ne znaju kakva postava ih ceka.
Balta danas najlošiji, zna lopte ali je prespor. Ubacio bi Ramića umjesto Balte ali će nam trebati visina do kraja.
Najkriticniji nas igrac kad imamo loptu u posjedu je IBJB defanzivno je dobar al u napadu sam ja sigurniji na dodavanju. Sve dok ne damo treci, ja ovdje ne vjerujem u pobjedu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Oduševljen sam Šerbečićem, pravi lider. Svaka čast Ziljkiću, pojeoo sam vanago po pitanju njega. Igrač koji puno trči, pomaže beku, ma super.
-
- Kontakt:
Dobro je treba dobit ovu tekmu i osigurali smo opstanak. Sad krecemo u borbu za Europu samo jako i pametno. Vamos Rajvosa.
Guliashvili i Ziljkic prekucali. Vrancic igracina prava, vidi se da je momak preiskusan i da zna igrat lopte, ali vidi se da nema snage za citavih 90 min pa po meni bi trebalo sada ubaciti Cirjaka umjesto njega a i Avrama umjesto Dala da zavrsimo ovo.
Odlicno prvo pol, nadigrali smo ih u svim segmentima.
Odlicno prvo pol, nadigrali smo ih u svim segmentima.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], laki23, Noke995, plisek, riki46, Varijantas8 i 96 gostiju.