Šta si ti snifo ovih dana,JoeBleck je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:27Sta si snifao ovih dana ?Felixians4 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 01:32Mikija stujem i razumijem ove poruke, osobno sam isto tako ishitreno razmišljao, potpisivao, no osim sto zaista posjedujem zicu za procjenu klase, selekcioniranja ovako amorec laicki, no smatram da bih bio veoma iskoristiv kao neki scout djelatnik, dosta je fotumasa za koje drzim da su "znalci", ovo nije posprdno u navodnike, no na stranu to. Jedno je ako ti je matori Busquets esencijalan i Sergi na 2500 minuta, no kao bitni clanovi rotacije, sposobni iskati i odgovoriti zadanoj ulozi, a s xavijem su ko suigrači funkcionirali te poznaju sistem vec i u snu, e i te segmente valja gledati, na vagu stavljati i dobre strane, pro et kontra. Nije ovaj potpisao do 2028 za 15 Milko godišnje pa da je skandal. Smeta me kad igrace te razine se nipodastava, ispada da su za otpad, a u biti argumenti tokom trajanja karijera govore suprotno. Identično je u svakom sportu,klubu, raja jako voli tjerati, otpisivati, šokirati pojedince i konstantno ih izbjegavati ruglu..... Ferran Torres odjednom počeo driblati, kliknuo sa sobom ponajprije, mozda se nagradi zgoditkom protiv svoje Valencije. Ne stedi vas raspored. Nek bude jako plodno proljeće za FC Barca sekciju
Ne znam koliko zivis u realnom Svijetu i koliko si svjestan faktora momentuma i srece.Ja sam recimo siguran ali 200% da u Federalnoj ligi BiH ima boljih igraca od Roberta.Jednostavno momentum , rodjeni Katalonac , proguran na fazon, upao u ekipu koja je imala Messija, Xavija i Iniestu, mogao si i balvan biti djelovao bi sasvim korektno.Eh Roberto je taj , on je taj sreckovic koji je rang Cadiza , koji navodno igra 3 pozicije a ni jednu ne zna igrati.
Sto se Buskeca tice , u 2023 godini njemu mjesto nije u timu Barcelone nego u timu LA Galaxya ili Inter Miamija.
Dosta je uradio , bio je sjajan u primeu.Danas ni sjena , ni okrajak onog igraca.Zasto da ga drzimo u timu ? Real Ramosa radi toga nije drzao a bolji je igrac i danas od Buskeca i overall.
Zasto da igra on a ne mali Torre ili neko drugi.
Nebitan faktor u utakmicama , sa njim u timu kao kapitenom su nas Napucavali u Evropi bukvalno svi , bez njega ne bi bilo gore, fakticki je nemoguce.
Igrac manje u high intense fudbalu i najslabija karika Barcelone svaku jacu utakmicu.Dokazano xy puta.Treba da ode , trebao je i ranije.
pardon godina