FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kako usraše utakmicu za 5 minuta nevjerovatno. Ide sad opet neki shitshow do kraja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Znači nema Arauja u Clasicu
Što ne bi bio. Odradiće suspenziju protiv Bilbaa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Abde je izmislio fudbal za ovog brazilskog Benjamina Tatara.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ono i nije vala bilo za penala, sad što su pravila takva je druga priča... a i ko da sam znao da ce ga fuliti ko god da je opucao...Torresa prodati dok još možeš... nije on mentalno za velike ekipe... više za neke od 6-10 mjesta
Ferran je minimalno tri lopte vratio nazad i napravio opasnu situaciju, kakav retard.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
I to totalno bespotrebno. Gore od ovog što je Kounde uradio.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ovo bi mogao biti penal
Jel moguće da je ovaj Kessie toliko traljav. Nevjerovatno. Traljavijeg igrača u dresu Barcelone nisam gledao.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jednostavno previše igrača koji nimalo ili jako malo koriste mozak da bi mogao imati neku normalnu završnicu jednom u životu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
3 boda, samo to je bitno
Shupak ne svira cist penal za Balenciu.
Znaci imamo i mi nekoliko nasih u zutim dresovima
Znaci imamo i mi nekoliko nasih u zutim dresovima
Džeri Drejk
Busquets igrač utakmice,
hvala kapitenu
hvala kapitenu
Nevjerovatno.
I u prvom poluvremenu je zavalio Ter Stegena koji je imao pola sekunde da odluči kako reagovati i pogriješio (šansa bila za Valensiju).
Uglavnom, 3 teško osvojena boda.
Moglo se ranije riješiti da je Torres zna zabiti bar iz penala, al ne množe ni to jbm mu sunce nesposobno
Ja kudim ono sto ne valja.Dakle ne valja produzenje Robertu jer nema logike.On je bezveze igrac uvijek bio,danas smece tesko.Felixians4 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 03:05I opet teški ad hominem spuštanje, lapsus moj, priznam, to već mijenja perspektivu tog dijela replike mada pitanje je da li i kome zatvaraju mjesto.JoeBleck je napisao/la: ↑05 mar 2023, 02:50Vidis , da znas citati vrijedilo bi.Felixians4 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:56
Opet ad hominem, opet spuštanje, izvrtanje konteksta, uvijek ista špranca. Neće vas Razija ni "ovaj Felix" ni Xavi ni Allah ni Duh Sveti ni svi argumenti ni išta ubijediti jer su takvi poput tebe NEDOKAZIVI. Uvijek u pravu, uvijek hate i onda kad 1/15 tejkova pogodite i kad 10000x ponavljate jedno te isto pa nakon 8 godina i postane blizu istine, e onda ste ponosni na to. ŠTETA da takvi po forumu prevladaju i onda i najbolji, afirmativni forumaši poprime sličnu retoriku često jer je to popularno. Guardiola i top stručnjaci, statistike ovo-ono, sve to pada u vodu, sve je to nebitno, forumaši kad njih 5-6 skupno uhvate jednu teoriju i drve po tome, gotovo je.
Kakve veze ima gašenje karijere i napretka Gavija i Baldea s produljenjem Busa i Roberta? Nepovezano, nelogični zaključci.
Al OK, vidim da zaista nema smisla javljati se baš, čim odudaraš od uvriježenih stavova, bivaš izgnan na ovaj perfidan način
Rekao sam : gase 2 potencijalne karijere i progrese poput Gavija i Baldea.
To znaci da ne mislim na njih dvojicu nego na potencijalno druge igrace u La Masiji koji su kvalitetom poput ove dvojice kao i godinama.Dakle kada ti igraju ili sjede na klupi Buskec i Roberto to automatski znaci da Torre ili neki drugi mladi momak moze biti samo u B timu.Da ih nemas ova dva potencijalna bi dobila kakvu-takvu sansu.Ovako je ne mogu dobiti.
Roberto je kante od igraca.Kada je u primeu bio , bio je prosjek.Danas nije dostojan dresa Barce.
Ma OK, ja vjerujem sebi, Xaviju i ostalima koji misle suprotno, kao i statistici, a vi koji sve vidite crno-bijelo u krajnosti ili je netko vrh ili je dno, teško je mijenjati stajalište.
Metnut ću na Blaugranu protiv Šišmiša
Jos ce me ova klauncina @Rodju ubjedivati da je zasluzio novi ugovor.Hajde da se uozbiljimo.To nemamo nekog talenta u veznom redu ili nekog desnog Baldea da postepeno dobija minute ?
Nisam pljuvao Xavija , nisam pljuvao ni jednog igraca osim nelogicnog sljeda da se produzi ugovor Robertu.
Isto vazi i za Buskeca.Isko je miljama bolji od Roberta .Dokazano da je u high intense fudbalu taraba teska godinama u nazad.Njegov ostanak ne razumijem ali mi je jednostavnije svariti od ostanka Roberta.
Fati i Feran , nevjerovatno.Sta radi Xavi sa njima na treninzima.Nauci li ih ista ? Da je docekati krilo ranga Pedra , vise ne treba.
Sva sreca pa je ova Valencia jedna od najgorih ekipa koja je gostovala na NC. A isle su i na ruku sudijske odluke. Ajde ona prva nije uticala na rezultat, a ovo drugo da je svirao, opet bi samo potvrdili odluku ovi iz VAR-a.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sezona nam se svela na to, igra za ****, nikakvi paterni igre osim da se prebaci tezina maksimalno na lijevu stranu i pokusa izolirati onda desno igrac i kruzi dok mozes - sreca pa Raphinha ima obicaj da se ubaci nekad iz drugog plana onako pa ga i pokusaju naci i odigrati mu.
Za Arauja nema sta da se kaze, profesionalan faul kao zadnji, prakticki je morao ili riskirati gol, na kraju se ispostavilo ovo kao ispravna odluka iako je mozda i mogao pustiti priliku i probati stici, al tko garantira da bi nasi zabili jos jedan.
Sve u svemu, Ferran danas 3-4 debilna pokusaja da spasi izgubljenu loptu pa je skoro usrao, jos je bio supak i uzeo penal da puca iako ga Fati molio kome je taj penal puno potrebniji i onda krivo zahvati loptu koja miruje i opuca toliko traljavo i promasi.
Fati vecinu prvog poluvremena tanak, drugo odlican, steta stative i glupe zamjene, trebao je Ferrana vaditi.
Sve u svemu, daj 3 boda i caos, Araujo preskace Bilbao, igra u El Clasicu, jos jedna tekma gdje je samo rezultat bitan.
10 puta smo dobili 1-0 ove sezone, za Barcu, katastrofa, uistinu prime Cholo Simeone ekipa
Ne postoji zadnji vezni na planeti koji može izvući ovaj pas
Jedan je Busquets Sergio
Jedan je Busquets Sergio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.