English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: English Premier League
Los danPensioner26 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:28Eno neki piše na temi da Liverpool nije igrom nadigrao Uniteda, nego sve greške
Gdje nam je Asteriks, da baci neku stručnu analizu 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke scouserima, zasluzeno samaranje, za ovo nema izgovora, kriv je i trener koliko i igraci, taman da se vrate u realnost i vide gdje su i sta su. Ne smije se ovakvo iskljucivanje desavati, a drsava se vec par puta ove sezone, protiv Brentforda na pocetku, Citya i ono na Emiratesu zadnjih 20ak min.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ma nije u pravu svakako al da sve sutnes udje i to se ne desava svaki dan.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:28Eno neki piše na temi da Liverpool nije igrom nadigrao Uniteda, nego sve greške
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rajaz je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:28Auuuurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:24Ja sam tu, a ako treba i uzivo, ne krijem se iza nicka i profila na forumu, nisam pichka kao neki
ovo je već real deal![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliki je xG bio, gdje je Brokula da nas utjesifeniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:30Ma nije u pravu svakako al da sve sutnes udje i to se ne desava svaki dan.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:28Eno neki piše na temi da Liverpool nije igrom nadigrao Uniteda, nego sve greške
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne dešava se svaki dan, ali kad se desi nemaju se šta neki izgovori jeftini traziti. Cestitati protivniku muški za bušenje i to je tofeniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:30Ma nije u pravu svakako al da sve sutnes udje i to se ne desava svaki dan.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:28Eno neki piše na temi da Liverpool nije igrom nadigrao Uniteda, nego sve greške
Iskreno baš bolan poraz za mene. Prošle sezone sam.mogao shvatiti kad smo gubili po 5 0 jer smo bili.u raspadu, ali je ovo je baš bolno i očajno. Nema nikakvog opravdanja da hodaš 40 min i gledaš kako te peotivnik melje. Čestitke Liverpoolu i navijačima. Za ovo neko mora.odgovarati definitivno. Fuj !
Jako mali 2,96. Maloprije sam rekao da je ono bio amaterluk neobjasnjiv Uniteda. Nisam nikad vidio ekipu da stane igrati potpuno i pustat protivnika. Neprofesionalizam basrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:31Koliki je xG bio, gdje je Brokula da nas utjesifeniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:30Ma nije u pravu svakako al da sve sutnes udje i to se ne desava svaki dan.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:28Eno neki piše na temi da Liverpool nije igrom nadigrao Uniteda, nego sve greške![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bizarni podatak dana:
Jordan Henderson, the only player to assist the 5th goal against United home and away.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ima li neko u našem taboru da postavi neke slike da se bar izvlačimo na suđenje
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- wadethegreat
- Kontakt:
Jos par golova na kontru Dali to im nisu trebali racunatiBrokula je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:32Jako mali 2,96. Maloprije sam rekao da je ono bio amaterluk neobjasnjiv Uniteda. Nisam nikad vidio ekipu da stane igrati potpuno i pustat protivnika. Neprofesionalizam basrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:31Koliki je xG bio, gdje je Brokula da nas utjesifeniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:30
Ma nije u pravu svakako al da sve sutnes udje i to se ne desava svaki dan.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Nije vam sviro cist korner negdje na 5-0 ...yebo vas je tu momacki.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 05 mar 2023, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dva tri fina poteza na sredini terena i eto Liverpoola opet sa City-em na vrhu. Ova sezona je samo nešto što se moralo desiti. Arsenal i United još moraju puno toga uraditi da se opet formira big 4 ili big 5, ako se Chelsea dozove.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)