FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

elvirbaljic
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la elvirbaljic » 05 mar 2023, 18:35

Hazre je napisao/la:
05 mar 2023, 17:20
Balja gdje je problem? Mi kuci nemozemo da dobiju **** Slogu. Koja je igrala protiv Veleza. Ovo je smijesno bogami. Sta misli Azmir o ovome volio bi znati.
Problem su utakmice koje "moras" dobiti. Jednostavno noge su s zavezale i dosta lakse igramo i izlazimo na kraj tamo gdje nije pod moranje,imas primjer Siroki i Prijedor. Sto se tice premijerligaskog statusa nema potrebe za brigu, doceakobogda brzo sve na svoje. Danasnji sastav je bio malo cudan,ali samo zbog bolova koje je osjecao Diaby nije poceo utakmicu..Ako neko misli da je nekom lahko u ovom trenutku grdno se vara, jednostavno kad nece nece. Bas kao sto je n ko gore rekao mnoge stvari su dosle na naplatu.
Tuzla City / Sloga Simin Han

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 05 mar 2023, 19:10

Nije u pitanju dal Milenko valja ili ne valja. Činjenica je da dvije domaće utakmice sa timovima koje trebamo dobiti mi osvajamo samo bod. Svi smo mi Milenka podržali, ali, alarm je uključen i bit će teško igrati u borbi za opstanak.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 05 mar 2023, 20:26

Beledija je napisao/la:
05 mar 2023, 17:12
CityCity je napisao/la:
05 mar 2023, 16:07
Nije ovo iznenađenje.Polahko se izgleda privodi kraju učešće TC u prvoj ligi BiH.Rezultati amaterskog rada u prethodnom periodu dolaze na naplatu.Loš trener,loši igrači,loši "sportski direktori" itd.Teško se ovdje više za šta uhvatiti : nemamo kvalitet igrača u odbrani sredini i napadu,nemamo trenera-nemamo ništa.Kad ti imaš u ekipi nekakve Mehidiće,Kuzmanoviće,Subašiće,,Gavriće,Radiće,Mehmedoviće,Hadžiće,nekakvog veznjaka D.Pantelića kojem je obično izvođenje kornera ogroman problem onda je sve jasno.Kad imaš nekakve pripreme sa polutrenerom Milenkom u Antaliji a igrači ti danas na početku druge polusezone u drugom poluvremenu jedva dišu i jedva trče onda imamo to što vidimo.Ovo je po svemu najlošija ekipa TC od ulaska u prvu ligu.Ekipa koja ne može nikoga pobijediti i koja ne može postići gol nikome u običnoj prvenstvenoj utakmici.
Već sam napisao da me sastav koji je danas istrčao potpuno iznenadio. Ne slažem se da trener Milenko ne valja. Nije Klop ali nije ni ćutuk.Da bi Hadžić bio učinkovit mora imati dva probojna krila KRILA IMAMO( Nukić,Kuzmanović ovaj Gruzijac ,Mujarić pa i SUBAŠIĆ. PROBLEM po meni su bekovi koji ne mogu pratiti krila a posebna priča je veza. Zašto Diabi i D.Pantelić nisu startali ja neznam ali sam ubijeđen da Huso i Gavro mogu biti zajedno u vezi samo u nekoj humorističkoj emisiji. Nisam ja siguran da je Doboj preuzeo inicijativu zbog manjka kondicije već zbog straha da se ne izgubi pa je što je vrijeme odmicalo voda jače ulazilo u uši. I bIće tako sve dok se ne počne pobjeđivati ili bar igrati na strani neriješeno. 12 mčeva do kraja 4 pobjede bilo gdje ostavljaju mogućnost da se igra liga i do godine. Živi bili pa vidjeli
Gavric već odavno nije ni f od fudbalera. Danas nije više pretrčati od 2 km čovjek totalno nepokretan. Sukilovic nabija bezveze loptu i svaka ide kod protivnika. Mehidic danas ništa. Brajlovic od prve minute zadržavao loptu svako ispucavanje bar po 2 minute. Puno nam nedostaje Mišić.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 05 mar 2023, 20:59

husrefbeg je napisao/la:
05 mar 2023, 20:26
Beledija je napisao/la:
05 mar 2023, 17:12
CityCity je napisao/la:
05 mar 2023, 16:07
Nije ovo iznenađenje.Polahko se izgleda privodi kraju učešće TC u prvoj ligi BiH.Rezultati amaterskog rada u prethodnom periodu dolaze na naplatu.Loš trener,loši igrači,loši "sportski direktori" itd.Teško se ovdje više za šta uhvatiti : nemamo kvalitet igrača u odbrani sredini i napadu,nemamo trenera-nemamo ništa.Kad ti imaš u ekipi nekakve Mehidiće,Kuzmanoviće,Subašiće,,Gavriće,Radiće,Mehmedoviće,Hadžiće,nekakvog veznjaka D.Pantelića kojem je obično izvođenje kornera ogroman problem onda je sve jasno.Kad imaš nekakve pripreme sa polutrenerom Milenkom u Antaliji a igrači ti danas na početku druge polusezone u drugom poluvremenu jedva dišu i jedva trče onda imamo to što vidimo.Ovo je po svemu najlošija ekipa TC od ulaska u prvu ligu.Ekipa koja ne može nikoga pobijediti i koja ne može postići gol nikome u običnoj prvenstvenoj utakmici.
Već sam napisao da me sastav koji je danas istrčao potpuno iznenadio. Ne slažem se da trener Milenko ne valja. Nije Klop ali nije ni ćutuk.Da bi Hadžić bio učinkovit mora imati dva probojna krila KRILA IMAMO( Nukić,Kuzmanović ovaj Gruzijac ,Mujarić pa i SUBAŠIĆ. PROBLEM po meni su bekovi koji ne mogu pratiti krila a posebna priča je veza. Zašto Diabi i D.Pantelić nisu startali ja neznam ali sam ubijeđen da Huso i Gavro mogu biti zajedno u vezi samo u nekoj humorističkoj emisiji. Nisam ja siguran da je Doboj preuzeo inicijativu zbog manjka kondicije već zbog straha da se ne izgubi pa je što je vrijeme odmicalo voda jače ulazilo u uši. I bIće tako sve dok se ne počne pobjeđivati ili bar igrati na strani neriješeno. 12 mčeva do kraja 4 pobjede bilo gdje ostavljaju mogućnost da se igra liga i do godine. Živi bili pa vidjeli
Gavric već odavno nije ni f od fudbalera. Danas nije više pretrčati od 2 km čovjek totalno nepokretan. Sukilovic nabija bezveze loptu i svaka ide kod protivnika. Mehidic danas ništa. Brajlovic od prve minute zadržavao loptu svako ispucavanje bar po 2 minute. Puno nam nedostaje Mišić.
Zasto gruzijac danas nije bio u kadru?

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 05 mar 2023, 22:43

EKIPA MOŽE I MORA BOLJE.Šta je razlog da odolimo Širokom ili nakantamo Rudar .Gubimo od Veleža i ne možemo pobijediti Slogu?Uskoro će nam sve biti jasno.
[/quote]

Prijatelju ova ekipa sa boljim trenerom je u prvih 5 ekipa . Svi mi znamo da je Milenko dobar covjek i voli klub ali od toga nemoze klub da ima rezultate i uspjeh nego sto prije dovesti profesionalca trenera i da sam bira pomocnike a Milenka dobrog za trenera juniora pa neka se pokaze u juniorima da je dobar trener . Ovo je kritika da se na vrijeme spasi od ispadanja a nedo Bog neka mrznja ili pljuvanje . LP i ostanak u ligi :bih:

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 05 mar 2023, 22:58

mirza24 je napisao/la:
05 mar 2023, 22:43
EKIPA MOŽE I MORA BOLJE.Šta je razlog da odolimo Širokom ili nakantamo Rudar .Gubimo od Veleža i ne možemo pobijediti Slogu?Uskoro će nam sve biti jasno.
Prijatelju ova ekipa sa boljim trenerom je u prvih 5 ekipa . Svi mi znamo da je Milenko dobar covjek i voli klub ali od toga nemoze klub da ima rezultate i uspjeh nego sto prije dovesti profesionalca trenera i da sam bira pomocnike a Milenka dobrog za trenera juniora pa neka se pokaze u juniorima da je dobar trener . Ovo je kritika da se na vrijeme spasi od ispadanja a nedo Bog neka mrznja ili pljuvanje . LP i ostanak u ligi :bih:
[/quote]

Baka Sliskovic!!

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 06 mar 2023, 11:15

Hazre je napisao/la:
05 mar 2023, 22:58
mirza24 je napisao/la:
05 mar 2023, 22:43
Baka Sliskovic!!
[/quote]
Svaka cas ali smjeniti covjeka nakon dva kola , moje misljenje je da je amaterski, ne posteno..Ionako je srozan imidz kluba sa tim konstantnim mjenjanjem igraca i trenera. Ne vodi to nigdje, nakon sto smo se grdno namucili da ovaj klub stvori nekakvo ime, izadje u evropu, napravljeno je par losih poteza , prvenstveno mislim raspustanjem ekipe koja je izborila evropa takmicenje...Moj wtav je da pustimo Milenka do kraja, jer promjenom nebi nista dobili, samo bi se treneri vadili kako su prethodnici lose radili i diveli klub do ove situacije..Prvo sto bi trebali uraditi , kazniti igrace 20-30% od plate zbog ova dva rezultata (Velez i Sloga). Ma sta ko mislio, ova ekipa ima kvalitet za sredinu tabele .. 33 boda u igri, sa 13-14 bodova mi nemamo problema.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 06 mar 2023, 12:05

Ne slazem se ni ja sa nekim velikim kritiziranjem Bosnjakovica...
Ovo juce nisam gledao pa ne mogu komentarisati, prethodne 3 utakmice vidim napredak u odnosu na opstu kurcobolju koju smo gledali u vecem dijelu jesenjeg dijela sezone...
Mali je uzorak ali eto – to je neki moj pocetni utisak…
Ekipa nije za prvih 5 u ligi... i vjerovatno je najslabija od ulaska TC u premijer ligu..
Nedavno smo imali u napadu Krpica, Ubiparipa i Ramica, a sada imamo rekovalescenta Hadzica koji nije odigrao ozbiljnu utakmicu dvije godine i drugoligasa Mehmedovica...

Mislim da je iz raznoraznih razloga Husic zakljucio da ne moze u Evropu ove godine... i sastavio je tim za opstanak...
Jedino problem pravi katastrofalno sudjenje koje nije bilo nikad gore u istoriji PL BiH i koje moze ugroziti taj opstanak...

Bice svasta do kraja sezone... ekipe su ujednacene i ne treba odustajati unaprijed od bodova u bilo kom mecu... pa ni protiv Zrinjskog ili Borca u gostima..
Opstanak ce izboriti one ekipe koje uspiju dobiti neke od ovih ekipa koje su u borbi za Evropu... Nije mnogo teze dobit Siroki il Velez nego Slogu ili Slobodu ili Posusje... razlike su male u kvaliteti... Ali sudije prave dodatni problem na maltene svakoj utakmici...

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 06 mar 2023, 20:43

Doveli smo se u situaciju da poslije 22. kola budemo čak i zadnji.Ako izgubimo u subotu a Slo pobijedi i Igman napravi čudo i osvoji barem bod eto nas na poslednjoj poziciji.
Iskreno to i nije tako loše zbog toga što bi se riješili Zrinje odmah u prvom kolu a u poslednjem možda odlučujućem kolu gostovali bišestoplasiranoj ekipi( Željo ili Velež). Al* hajmo mi U BL po bodove a kalkulacije ostaviti na Šićkom.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 07 mar 2023, 09:36

Beledija je napisao/la:
06 mar 2023, 20:43
Doveli smo se u situaciju da poslije 22. kola budemo čak i zadnji.Ako izgubimo u subotu a Slo pobijedi i Igman napravi čudo i osvoji barem bod eto nas na poslednjoj poziciji.
Iskreno to i nije tako loše zbog toga što bi se riješili Zrinje odmah u prvom kolu a u poslednjem možda odlučujućem kolu gostovali bišestoplasiranoj ekipi( Željo ili Velež). Al* hajmo mi U BL po bodove a kalkulacije ostaviti na Šićkom.
Tu smo gdje smo, sad je najlakse kritikovati i traziti mane. Pomenuo sam gore, veliki broj bodova je u igri, nije niko ov kivao da ce mo imati ovakakvu crnu seriju ,da imamo najgoru formu u ligi, zadnjih pet utakmica jedan gol postigli (ligaskih) , zadnjih deset utakmica tri boda....da ne nabrajam dalje, nije ova ekipa toliko losa, ali jednostavno nekad nece ..Momci rade , bore se , ali nam je sreca trenutno okrenula ledza..Kako god bilo, poruka od onoga ko odrzava ovo sve, nema zime za nas premijerligaski status..

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 07 mar 2023, 17:41

elvirbaljic je napisao/la:
07 mar 2023, 09:36
Beledija je napisao/la:
Tu smo gdje smo, sad je najlakse kritikovati i traziti mane. Pomenuo sam gore, veliki broj bodova je u igri, nije niko ov kivao da ce mo imati ovakakvu crnu seriju ,da imamo najgoru formu u ligi, zadnjih pet utakmica jedan gol postigli (ligaskih) , zadnjih deset utakmica tri boda....da ne nabrajam dalje, nije ova ekipa toliko losa, ali jednostavno nekad nece ..Momci rade , bore se , ali nam je sreca trenutno okrenula ledza..Kako god bilo, poruka od onoga ko odrzava ovo sve, nema zime za nas premijerligaski status..
Ako je tako lakše se diše. Da ti vjerujemo.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 07 mar 2023, 17:49

husrefbeg je napisao/la:
07 mar 2023, 17:41
Beledija je napisao/la:
Ako je tako lakše se diše. Da ti vjerujemo.
Po meni nema zime jedino ako u savezu odluče da ove godine niko ne ispadne iz lige zbog neregularnosti sezone tj situacije oko obnove terena u BiH gdje je do sada pola lige igralo dvije trećine utakmica izvan domaćeg terena a po raznim gudurama.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 07 mar 2023, 18:58

0rvi krug od 11 utakmica osvojili smo 18 bodova. Drugi krug za sada samo 5 od 10 utakmica 8 nakon Borca teško da može biti više. Ulazimo u treći krug po bergeru šta reći. Da smo bili uspješni u drugom krugu kao u prvom imali bi 36 bodova i bili u samom vrhu ovako smo zakovani za dno.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 08 mar 2023, 18:34

Beledija je napisao/la:
Ja ovdje nisam kritikovao već iznio jednu konbinaciju u konačnom plasmanu prije Bergera.Kritike nisu zločin osim zlonamjernih,srećom na našoj stranici u poslednje vrijeme takvih ja malo. Ja se svakako nadam da nećemo završiti na začelju zahvaljujući našim momcima, lakše je u nastavku osvojiti 11bodova neg 14. Do sada je uvijek bilo dovoljno 36 poena nekad i manje

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 08 mar 2023, 18:50

Balja sto Gruzijac nije bio u kadru protiv Leotara? Sta je sa rusom, jel dobio papire?

Tc955
Kontakt:

Post Postao/la Tc955 » 08 mar 2023, 20:18

Pozz raja, zna li iko do kada je potpisan ugovor sa Bopnjakovićem?

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 08 mar 2023, 20:45

Beledija je napisao/la:
08 mar 2023, 18:34
Beledija je napisao/la:
Ja ovdje nisam kritikovao već iznio jednu konbinaciju u konačnom plasmanu prije Bergera.Kritike nisu zločin osim zlonamjernih,srećom na našoj stranici u poslednje vrijeme takvih ja malo. Ja se svakako nadam da nećemo završiti na začelju zahvaljujući našim momcima, lakše je u nastavku osvojiti 11bodova neg 14. Do sada je uvijek bilo dovoljno 36 poena nekad i manje
Nisam mislio na tvoj komentar, mislim generalno sad kad smo u ovoj situaciji najlakse je da kritikujemo i dignemo ruke... Mislim da sad treba pruziti podrsku vise nego ikad.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 09 mar 2023, 15:17

Sabrija Topalovic. Zaštitnik fk Borac. Mislim da gore nije moglo.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 09 mar 2023, 15:21

husrefbeg je napisao/la:
09 mar 2023, 15:17
Sabrija Topalovic. Zaštitnik fk Borac. Mislim da gore nije moglo.
Ma znalo se to drug. Logicno da nam nece biti Petljo. Jbg. Tamo svakako ne treba traziti bodove. Cuvati se od Kartona, koliko je to uopce moguce

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 mar 2023, 15:32

..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
slika
Topalović Sabrija – Zenica

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.