HAHA kidu jesi zajeban pravo bolan de pogledaj koji klubovi igraju u toj vasoj ligi jad i cemer stadioni nula poena nema navijaca a BUNDESLIGI puni stadioni igra se brzo ne kod vas antifudbal a za to svrsit vec je to bayern nad vamo uradio ...Interista di cuore je napisao/la:![]()
![]()
![]()
haj na temu Bundeslige ili BvB-a pa svrsavaj...
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Bayern je imao srece sto nije igrao Pazzini koji nema pravo nastupa, a nije bilo ni Milita....Jer time bi Eto'o ima vise prostora u napadu, sigurno je da bi Inter postigao bar jedan gol....Bayern je bolje stajao na sredini jer su Cambi, Motta i posebno Stankovic podbacili...Nije jos gotovo nista, jer inter je u stanju pobjediti bayerna posebno ako bude srece koje je Bayern imao malo vise sinoc...FORZA CAMPIONE
Zadnja izmjena: endem_, dana/u 24 feb 2011, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pazza Inter Amala
- Interista di cuore
- Kontakt:
@BVB
dobro,u pravu si...aj sad razguli
cuj srece Inter imo u finalu
e sad sam sve cuo

cuj srece Inter imo u finalu
e sad sam sve cuo
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 24 feb 2011, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Gnoje za žabarima, ko da su ih silovali, to vjerovatno kompleksi, nista drugo, ipak su žabari najtrofejniji i ovi ih nece stici ni za 200 godina
cuj Kraft, ali vrhunac je Borussia
cuj Kraft, ali vrhunac je Borussia
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa zato Bayern nije bio glup da dovede igrace koji nemogu igarti LP..znali ste da nemoze igrati tako da to objesite macku o rep.mogli smo i mi dovesti novog beka al koje smo htjeli nebi mogli igrati zato ne hvataj te se na slamku ba.. 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Jesi i kulturan jarane pravo hahaha il ti je krivo za poraz od sinocInterista di cuore je napisao/la:@BVB
cuj srece Inter imo u finalu![]()
![]()
![]()
e sad sam sve cuo![]()
![]()
![]()
![]()
omg BvB sine, pogledaj malo Wolfsburg,Mainz, Hoffenheim i do pretprosle sezone Karsluhrer, sve neki slini klubovi a udari slava u glavu i odose na dno, isto tako BvB moze prdit jos ove sezone i nece vise kunem se al hajj izgleda da je i vama ta slava udarila u galvu__BVB__ je napisao/la:Voljeo bi da ovaj inter igra sljedece sezone protiv BVB,mislim da bi fasovali hahaha..BUNDESLIGE ROCKS!!!
Budite mi pozdravljeni
Naprijed Inter !
ima jos 1 Tekma !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
jos nisi otiso ?
ne kontam kakve veze navijac Dortmunda ima veze sa utakmicom sinoc,al ajde...
P.S. jesil siguran da ne navijas za Inter,najvise postova imas ovdje ?
hahahah lik prije 15min se registrovo' i odma poso pametovatInterista di cuore je napisao/la:jos nisi otiso ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
HAHA ne bi za inter navijo da mi placaju...ima jasta LOL ovo je za bundesligu da vamo uzmemo ono mjestoInterista di cuore je napisao/la:jos nisi otiso ?
@ van gall...Pazzo je doveden zbog serije A, jr ese smatralo da Eto' o i Milito , koji vas je potopio prosle godien mogu opet u LP da igraju ali nazalost ovaj 2 gi se povrijedio....Dakel sve ide na Bayernov mlin, hoce li tako i ostati, vidjecemo za 15 dana...PS vidm rasprava ovog BVB oko bundeslige i Seria A, stadioni jesu bolji i posjeceniji uveliko, ali ne i kvalitet, osim bayerna svi ostali njemaski klubovi u evropi su talasika, kad gledamo sezone unazad jer jedan palermo ce dobiti sve kopace iz bundeslike od 4 mjesta prema dole i to laganini ....
Pazza Inter Amala
- Interista di cuore
- Kontakt:
svasta,registruje se i umjesto da ode na temu Dortmunda da slavi povratak u vrh tabele i vjerovatnu titulu,on dodje ovdje i "pokusava" provocirat...
ajde ohladi malo bolan...
i da,razguli.smaras
nemojte pocinjat ovdje tu raspravu oko liga,imate temu za to pa opletite
Ranocchia bi mogo bit spreman za uzvrat sa Bayernom.
ajde ohladi malo bolan...
i da,razguli.smaras
nemojte pocinjat ovdje tu raspravu oko liga,imate temu za to pa opletite
Ranocchia bi mogo bit spreman za uzvrat sa Bayernom.
Sve je to ak i ja to razumijem al me nervira ovo da je igrao Pazzini...znalo se da nemoze i nece a za Milita je druga prica,jest nas potopio prosle sezone ali ove godine to nije igrac od prosle tako da nevjerujem da ce vam i on puno pomoci a u to ce te se uvjeriti ako zaigra u uzvratu...endem_ je napisao/la:@ van gall...Pazzo je doveden zbog serije A, jr ese smatralo da Eto' o i Milito , koji vas je potopio prosle godien mogu opet u LP da igraju ali nazalost ovaj 2 gi se povrijedio....Dakel sve ide na Bayernov mlin, hoce li tako i ostati, vidjecemo za 15 dana...PS vidm rasprava ovog BVB oko bundeslige i Seria A, stadioni jesu bolji i posjeceniji uveliko, ali ne i kvalitet, osim bayerna svi ostali njemaski klubovi u evropi su talasika, kad gledamo sezone unazad jer jedan palermo ce dobiti sve kopace iz bundeslike od 4 mjesta prema dole i to laganini ....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Ko zna, mozda bas hoce ako se dobro oporavi, ja sam samo reko da su kojim slucajem igrali bila bi druga prica, ali nisu i vozdra... Bayern je bio bolji ali je imao i malo vise srece, ali vjerujem da se u revansu moze desiti isti scenarij jer Inter je velika ekipa i onako losa tekma za njih se ne moze ponoviti...
Pazza Inter Amala
da je igrao pazzini eto nebi onako sam morao lomiti i driblat 3-4 bayernova igraca te na kraju izgubiti loptu,dodao bih je pazziniu na sebe navukao 2-3 igraca a pazo bi davao golove,pa budala je vidjela koliko je samuel sinoc sam samcat pravio problema u odbrani bayerna jos da je imao kome pruziti loptu,bayern je pobjedio cestitam ali nije ovo realan odnos snaga i pokazatelj kvaliteta,u minhenu cemo vidjeti sta i kakovan gall je napisao/la:Sve je to ak i ja to razumijem al me nervira ovo da je igrao Pazzini...znalo se da nemoze i nece a za Milita je druga prica,jest nas potopio prosle sezone ali ove godine to nije igrac od prosle tako da nevjerujem da ce vam i on puno pomoci a u to ce te se uvjeriti ako zaigra u uzvratu...endem_ je napisao/la:@ van gall...Pazzo je doveden zbog serije A, jr ese smatralo da Eto' o i Milito , koji vas je potopio prosle godien mogu opet u LP da igraju ali nazalost ovaj 2 gi se povrijedio....Dakel sve ide na Bayernov mlin, hoce li tako i ostati, vidjecemo za 15 dana...PS vidm rasprava ovog BVB oko bundeslige i Seria A, stadioni jesu bolji i posjeceniji uveliko, ali ne i kvalitet, osim bayerna svi ostali njemaski klubovi u evropi su talasika, kad gledamo sezone unazad jer jedan palermo ce dobiti sve kopace iz bundeslike od 4 mjesta prema dole i to laganini ....
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Ko god sinoc da je pobjedio i koji god rezultat da je bio bio mi realan i zasluzen,obe ekipe su imale svoje prilike tako da puno toga zavisi od raspolozenja igraca u revansu,ni vi necete fulati kao sinoc ali ni mi vam necemo sami davati sanse za gol kao sinoc mada je ovaj rezultat dobra zaliha jer cete se morati otvoriti vise a to nam odg al et bit ce i to dobra tekma pa ko prodje prodje ...endem_ je napisao/la:Ko zna, mozda bas hoce ako se dobro oporavi, ja sam samo reko da su kojim slucajem igrali bila bi druga prica, ali nisu i vozdra... Bayern je bio bolji ali je imao i malo vise srece, ali vjerujem da se u revansu moze desiti isti scenarij jer Inter je velika ekipa i onako losa tekma za njih se ne moze ponoviti...
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Jedna za raju
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
um do uma
,ne zna se koji je umniji(leonardo sigurno al koji )

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Nisam htio provocirati, ali eto neki me natjeraše.
Imam veliki respekt prema Interu, trenutno daleko ispred svih u Italiji. Prošle godine ste bili najbolji u Evropi, ja sam to odmah priznao. U finalu ste nas pobjedili pametnom igrom, baš kao i mi vas sinoć. I Jednostavno prošle godine ste bili ekipa koja je najviše zaslužila tu titulu. Ove sezone je druga priča. Da je bio Pazzini, Milito ili neko treći
povraća mi se na ovakve komentare, isto kao i na one da je bio Ribery u finalu. Pa šta da je bio još neki napadač sinoć, veće izglede bi imali da date gol, ali Bogami pitanje bi bilo koliko bi primili.
Zaslužena pobjeda i kraj priče. U ovom trenutku Bayern je bolja ekipa.
Zaslužena pobjeda i kraj priče. U ovom trenutku Bayern je bolja ekipa.
Ne kontate, nisam rekao da je bio Milito u ovoj ili onoj situaciji, vec da je bio jos jedan napadac uz Eto'a, jer ne moze sa jednim napadacem 
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.