Dali 19 trojki , a primili 100 poena

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Mudro ceka Covicev press koji će govoriti o Partizanovom neplaćanju poreza
A čobanski ispad Lessorta je bio zbog?Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:44Nakon onog cobanskog ispada Lessorta sinoc, svo ludilo i kretenizam navijaca oba kluba bi u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige moglo eskalirati na novi nivo. Jedino likuju zbog napada na Petruseva, a drugi vec poceli pozivati da se Lessorta presretne na ulici ili da ziv ne izadje iz Pionira.
I dalje je cobanski ispad i ne postoji opravdanje za isti kao sto ne postoji opravdanje za morone koji pozivaju na linc Lessorta.Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:50A čobanski ispad Lessorta je bio zbog?Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:44Nakon onog cobanskog ispada Lessorta sinoc, svo ludilo i kretenizam navijaca oba kluba bi u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige moglo eskalirati na novi nivo. Jedino likuju zbog napada na Petruseva, a drugi vec poceli pozivati da se Lessorta presretne na ulici ili da ziv ne izadje iz Pionira.
Kad već pominješ gospodina Petruševa, pomeni kako je on uzrok svemu tome.
Nije fino pričati samo o posljedicama.
Lessort nije tip koji se boji, to je uvijek pokazivao.
Nesportske poteze ne trpi, po meni su najviše sudije krive što se ono na kraju desilo.
Trebali su dati bar nesportsku Petruševu za udaranje tokom utakmice.
Ovako je Lessort tražio zadovoljštinu što je malom Petruševu opalio čvoku.
Naravno, uzimati pravdu u svoje ruke nije u redu, samo kažem da taj njegov napad ima pozadinu.Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:53I dalje je cobanski ispad i ne postoji opravdanje za isti kao sto ne postoji opravdanje za morone koji pozivaju na linc Lessorta.Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:50A čobanski ispad Lessorta je bio zbog?Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:44Nakon onog cobanskog ispada Lessorta sinoc, svo ludilo i kretenizam navijaca oba kluba bi u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige moglo eskalirati na novi nivo. Jedino likuju zbog napada na Petruseva, a drugi vec poceli pozivati da se Lessorta presretne na ulici ili da ziv ne izadje iz Pionira.
Kad već pominješ gospodina Petruševa, pomeni kako je on uzrok svemu tome.
Nije fino pričati samo o posljedicama.
Lessort nije tip koji se boji, to je uvijek pokazivao.
Nesportske poteze ne trpi, po meni su najviše sudije krive što se ono na kraju desilo.
Trebali su dati bar nesportsku Petruševu za udaranje tokom utakmice.
Ovako je Lessort tražio zadovoljštinu što je malom Petruševu opalio čvoku.
Ispad sankcionisati i idemo dalje , npr. 3 utakmice kazne . Sam pao , sam se ubio . Sjeti se da je Petruševa dok je bio u Megi Reed udario šakom u pluća .Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:44Nakon onog cobanskog ispada Lessorta sinoc, svo ludilo i kretenizam navijaca oba kluba bi u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige moglo eskalirati na novi nivo. Jedino likuju zbog napada na Petruseva, a drugi vec poceli pozivati da se Lessorta presretne na ulici ili da ziv ne izadje iz Pionira.
Da, sankcionisati i to je to al problem je sto se u javnosti vec pocela stvarati atmosfera linca i poziv na presretanje Lessorta na ulici il da ziv ne izadje iz Pionira.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2023, 11:14Ispad sankcionisati i idemo dalje , npr. 3 utakmice kazne . Sam pao , sam se ubio . Sjeti se da je Petruševa dok je bio u Megi Reed udario šakom u pluća .Epidaurus je napisao/la: ↑14 mar 2023, 10:44Nakon onog cobanskog ispada Lessorta sinoc, svo ludilo i kretenizam navijaca oba kluba bi u eventualnoj finalnoj seriji ABA lige moglo eskalirati na novi nivo. Jedino likuju zbog napada na Petruseva, a drugi vec poceli pozivati da se Lessorta presretne na ulici ili da ziv ne izadje iz Pionira.
Očigledno Petrušev zna da provcira , ali Lessor je trebao ostati miran , pogotovo jer je Partizan dobio utakmicu poslije 22 pone zaostatka .
Zašto čobanski ispad ? Ne dešava se ovo u svijetu sporta ?
Ti kao navijač Reala bi najbolje trebao znati , Pepe i Ramos imaju primjera koliko hoćeš .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.