pa i nema mladje starija raja voli sport ovi novi vole tik tok vole virtualni svijet i njemacku

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pa i nema mladje starija raja voli sport ovi novi vole tik tok vole virtualni svijet i njemacku
Eto izašlo je da igramo na Tušnju zvanično, iako sam mislio da savez neće dati zbog Leotara i onog snijega.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:45@simonknows ima li kakvih novosti za teren?
Zasto se uprava i dalje oglusava i spava zasto niko nece da malo poradi na najavi utakmice protiv leotara da se privuce sto vise raje, pogotovo ako slucajno bude na Tusnju il da daju neko saopstenje za javnost. Ko vodi tu stranicu Fk Sloboda na fb-u treba malo poraditi potruditi se ovih dana...
Makar eto jedna lijepa vijest sto se tice stadiona.simonknows je napisao/la: ↑06 mar 2023, 18:02Eto izašlo je da igramo na Tušnju zvanično, iako sam mislio da savez neće dati zbog Leotara i onog snijega.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:45@simonknows ima li kakvih novosti za teren?
Zasto se uprava i dalje oglusava i spava zasto niko nece da malo poradi na najavi utakmice protiv leotara da se privuce sto vise raje, pogotovo ako slucajno bude na Tusnju il da daju neko saopstenje za javnost. Ko vodi tu stranicu Fk Sloboda na fb-u treba malo poraditi potruditi se ovih dana...
Uprava je nesposobna za neku mobilizaciju a imaju sad jako dobar temelj. Vjeruj da sam se udaljio od tog svega jer imam naročito trenutno privatne obaveze koje su mi puno preče od nehljebara u upravi. Oni svakako odbijaju svaki savjet, konstruktivnu kritiku, prijedlog, ideju... Imam kontakt sa ekipom, u toku prelaznog roka malo se raspitam oko pojačanja čisto da znam na šta će ličiti igrački kadar i to je to. Da se ja dalje šta petljam u ovo, raspitujem, dajem ideje i savjete ne mogu. Ili to ne ide na pravu adresu ili niko neće da čuje.
Mislim da je danas savez zvanično saopštio da su 2 utakmice u subotu u 15, a mi smo jedna od te dvije, druga je Željo sa nekim. Mislim, kao da sam negdje pročitao.
Nikad, šta god sigurno znam volim podijeliti jer ovo je klub svih nas i svi treba da znaju sve.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 18:36Makar eto jedna lijepa vijest sto se tice stadiona.simonknows je napisao/la: ↑06 mar 2023, 18:02Eto izašlo je da igramo na Tušnju zvanično, iako sam mislio da savez neće dati zbog Leotara i onog snijega.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:45@simonknows ima li kakvih novosti za teren?
Uprava je nesposobna za neku mobilizaciju a imaju sad jako dobar temelj. Vjeruj da sam se udaljio od tog svega jer imam naročito trenutno privatne obaveze koje su mi puno preče od nehljebara u upravi. Oni svakako odbijaju svaki savjet, konstruktivnu kritiku, prijedlog, ideju... Imam kontakt sa ekipom, u toku prelaznog roka malo se raspitam oko pojačanja čisto da znam na šta će ličiti igrački kadar i to je to. Da se ja dalje šta petljam u ovo, raspitujem, dajem ideje i savjete ne mogu. Ili to ne ide na pravu adresu ili niko neće da čuje.
Doci ce publika i bez njih nek nastave spavati zimski san.
Razumijem brate, ne trosi zivce dzabe.
Nek nastave svojim putem pa cemo vidjet dokle cemo tako, ne vrijedi se kidati, gubiti zivce.
Malo te i mi smaramo vise nego sto treba sa pitanjima, halali.
Hvala legendo.simonknows je napisao/la: ↑06 mar 2023, 19:35Nikad, šta god sigurno znam volim podijeliti jer ovo je klub svih nas i svi treba da znaju sve.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 18:36Makar eto jedna lijepa vijest sto se tice stadiona.simonknows je napisao/la: ↑06 mar 2023, 18:02
Eto izašlo je da igramo na Tušnju zvanično, iako sam mislio da savez neće dati zbog Leotara i onog snijega.
Doci ce publika i bez njih nek nastave spavati zimski san.
Razumijem brate, ne trosi zivce dzabe.
Nek nastave svojim putem pa cemo vidjet dokle cemo tako, ne vrijedi se kidati, gubiti zivce.
Malo te i mi smaramo vise nego sto treba sa pitanjima, halali.
Kad Sky povede ložionu, protivnik nek ne dolazi, nema potrebe, sve je već riješeno!
simonknows je napisao/la: ↑06 mar 2023, 19:49Kad Sky povede ložionu, protivnik nek ne dolazi, nema potrebe, sve je već riješeno!![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.