English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bruno kralj, dobio je od Konatea po labrnji što se vidi na drugom snimku, ali hajmo srati da je dive čisto jer ga mrzimo. Ni na kraj pameti mi ne bi bio neki štakor iz Liverpoola da smo ih pregazili ovako, a ne puna usta istoga.
A ovi unitedovci što se brokurcu i ovim degenima u kombo liverarsenal retard ekipi slizuju su mi još gori, jer nećete dočekati da vam oni uzvrate nekim časnim komentarom i čestitaju, takvi firgoši će uvijek u svojim seljačkim umovima naći razlog da poseru po Unitedu.
A ovi unitedovci što se brokurcu i ovim degenima u kombo liverarsenal retard ekipi slizuju su mi još gori, jer nećete dočekati da vam oni uzvrate nekim časnim komentarom i čestitaju, takvi firgoši će uvijek u svojim seljačkim umovima naći razlog da poseru po Unitedu.
UnitedWA je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:03Bruno kralj, dobio je od Konatea po labrnji što se vidi na drugom snimku, ali hajmo srati da je dive čisto jer ga mrzimo. Ni na kraj pameti mi ne bi bio neki štakor iz Liverpoola da smo ih pregazili ovako, a ne puna usta istoga.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prilično sam siguran da Brentford i Brighton mogu pobjediti apsolutno svaku ekipu na svijetu. Ali ne ono slučajno i na sreću, već potpuno nadigrati.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 06 mar 2023, 21:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Marsal
- Kontakt:
Je li to sad svi mrze United i Srbe?UnitedWA je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:03Bruno kralj, dobio je od Konatea po labrnji što se vidi na drugom snimku, ali hajmo srati da je dive čisto jer ga mrzimo. Ni na kraj pameti mi ne bi bio neki štakor iz Liverpoola da smo ih pregazili ovako, a ne puna usta istoga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ali Erik seven Hag.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.

Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Meni se čini da je sedam puta više.AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
0 x 7 = 0bega_afc je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:30Meni se čini da je sedam puta više.AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
![]()
1 x 7 = 7
Da smo dali 1 gol, onda bi tvoja ironija imala smisla. Ali ne čudi me što smatraš istim ''sedam više'' i ''sedam puta više''. Moraš znati barem matematiku 3. osnovne kada želiš post obojen numeričkom ironijom.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 06 mar 2023, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mora se priznati da nas scouseri stede, barem ovi forumski, za razliku od onih sinoc na terenuAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Gospodski, nema šta. I za mene iznenađenje. Vjerujem da bi mi bili dosta gori u obratnom scenariju. Prilično su me ostavili bez teksta i Klopp i ovi forumski scouseri.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:43Mora se priznati da nas scouseri stede, barem ovi forumski, za razliku od onih sinoc na terenuAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
![]()
Više me boli što su ovako šmekerski to prihvatili i vrlo malo podyebavali.
Zato je tu neiživljena ekipa iz sjevernog Londona da nadoknadi prazninu. Ali karma je čudo ...
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 06 mar 2023, 21:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Izgleda da je Chelsea doveo pogresno krilo iz Shakhtara.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ovo je drugi žuti za ovu prevaru iz Srbije.
Da te barem skroz ostavimo bez teksta.AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:47Gospodski, nema šta. I za mene iznenađenje. Vjerujem da bi mi bili dosta gori u obratnom scenariju. Prilično su me ostavili bez teksta i Klopp i ovi forumski scouseri.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:43Mora se priznati da nas scouseri stede, barem ovi forumski, za razliku od onih sinoc na terenuAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
![]()
![]()
Više me boli što su ovako šmekerski to prihvatili i vrlo malo podyebavali.Jbt ljudima ovo dođe kao normala protiv nas na Anfildu.
Zato je tu neiživljena ekipa iz sjevernog Londona da nadoknadi prazninu. Ali karma je čudo ...![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:380 x 7 = 0bega_afc je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:30Meni se čini da je sedam puta više.AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
![]()
1 x 7 = 7
Da smo dali 1 gol, onda bi tvoja ironija imala smisla. Ali ne čudi me što smatraš istim ''sedam više'' i ''sedam puta više''. Moraš znati barem matematiku 3. osnovne kada želiš post obojen numeričkom ironijom.
Sinko dragi, operacije su sabiranje i oduzimanje, dakle 7-0, a ne množenje i dijeljenje, tj. 7x0.
A grob te ne ubi, hoće da objasni matematiku trećeg osnovne i propade nagodinu.
Da ste dakle zabili sedam golova, po tvojoj računici bi rezultat glasio 7-6 za Liverpul.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.