Nemoj zayebavat, mi da smo primili 7 ova vaša eskadrila se ne bi gasila bar dvije sedmice na PDF-u. Sve je to za ljude i dio zayebancijeAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Aferim!bega_afc je napisao/la: ↑06 mar 2023, 22:19AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:380 x 7 = 0
1 x 7 = 7
Da smo dali 1 gol, onda bi tvoja ironija imala smisla. Ali ne čudi me što smatraš istim ''sedam više'' i ''sedam puta više''. Moraš znati barem matematiku 3. osnovne kada želiš post obojen numeričkom ironijom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sinko dragi, operacije su sabiranje i oduzimanje, dakle 7-0, a ne množenje i dijeljenje, tj. 7x0.![]()
![]()
A grob te ne ubi, hoće da objasni matematiku trećeg osnovne i propade nagodinu.![]()
![]()
Da ste dakle zabili sedam golova, po tvojoj računici bi rezultat glasio 7-6 za Liverpul.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@baboedindzeko09 ... ma kod nas je to jedan - dva posta i idemo dalje
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Lako dokazivo formulom za povrsinu kruznog isjecka.
Izgleda da rio jos uvijek pokusava ispravit krivu Drinu na ovom zgaristu.
Izgleda da rio jos uvijek pokusava ispravit krivu Drinu na ovom zgaristu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
7:0AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kaže se 7 puta 0.Brokula je napisao/la: ↑06 mar 2023, 22:387:0AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 21:24Topnici napisali barem 3 puta više postova o jučerašnjem porazu Uniteda od navijača Liverpoola.![]()
![]()
![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Je li tebe stid što nastavljaš elementarno da se sramotiš? Neka ti neko od ovih tvojih dobronamjerno kaže da prestaneš.
Matematika koju ja svakodnevno koristim je takva da ti vjerovatno ne bi znao o kojem se ''predmetu'' radi listajući knjigu, a da ne pogledaš na koricama o čemu se radi.
Matematika koju ja svakodnevno koristim je takva da ti vjerovatno ne bi znao o kojem se ''predmetu'' radi listajući knjigu, a da ne pogledaš na koricama o čemu se radi.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Arsenal 3 puta Bornmut 2 jeste jednako šest puta.
Matematika koju on koristi.
Matematika koju on koristi.
Uu neko je u skoli ucio linearne diferencijalne jednacine drugog reda 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Je li 7 inča?
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Čime se baviš?AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 22:55Je li tebe stid što nastavljaš elementarno da se sramotiš? Neka ti neko od ovih tvojih dobronamjerno kaže da prestaneš.
Možda ipak nisam najbolji matematičar na pdfu.
Mislim da sam to ja, ali historija neka sudi.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 mar 2023, 23:12Čime se baviš?AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 22:55Je li tebe stid što nastavljaš elementarno da se sramotiš? Neka ti neko od ovih tvojih dobronamjerno kaže da prestaneš.
Matematika koju ja svakodnevno koristim je takva da ti vjerovatno ne bi znao o kojem se ''predmetu'' radi listajući knjigu, a da ne pogledaš na koricama o čemu se radi.![]()
Koje je rjesenje ovog sto je Brokula postavio?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 mar 2023, 23:12Čime se baviš?AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 22:55Je li tebe stid što nastavljaš elementarno da se sramotiš? Neka ti neko od ovih tvojih dobronamjerno kaže da prestaneš.
Matematika koju ja svakodnevno koristim je takva da ti vjerovatno ne bi znao o kojem se ''predmetu'' radi listajući knjigu, a da ne pogledaš na koricama o čemu se radi.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dobro vece a posebno crvenim djavolima, i zamolii bi ih da se dobro pokriju po glavi i sakriju negdje u cosak ko malo dijete
Iskreno dugo sam cekao ovo ponizenje jer ste zasluzili, pogotov zbog prozivanja unazad 10 god i vise zbog ne osvojene titule od 1990 godine, imam materijala da vas prozivam dok sam ziv...
7-0
Iskreno dugo sam cekao ovo ponizenje jer ste zasluzili, pogotov zbog prozivanja unazad 10 god i vise zbog ne osvojene titule od 1990 godine, imam materijala da vas prozivam dok sam ziv...
7-0
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ma da, ipak jesam vjv.
al ne kontam sto je ovih 7-0 gore od onih 5-0 na Old Traffordu?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je alan inzenjer gradjevine, ili geodezije, pisao je nedavno na chatu o tome kad je bio potres u Turskoj, ako sam dobro upratio.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 mar 2023, 23:12Čime se baviš?AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 22:55Je li tebe stid što nastavljaš elementarno da se sramotiš? Neka ti neko od ovih tvojih dobronamjerno kaže da prestaneš.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel se stiglo do tautologije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.