Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Ziljkić

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Za sta Ziljkic Bog te vidio?
Sanicanin mrtvi opet dobija poziv, a Barisic izvisi.....
Sanicanin mrtvi opet dobija poziv, a Barisic izvisi.....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma ja se iskreno nadam da ovo nije tacan spisak. Yebo majku, Ziljkic bio rezerva u Olimpiji, odigrao 2 utakmice za Sarajevo i odmah na spisku. Danilovic, Gojak, Sanicanin, Prevljak - ne zna se koji je veci katastrofa u klubu bio, pa opet dobili pozive, a Barisic, Kodro i Zolotic ostali bez poziva...Petev je bio mila majka naspram ovoga "strucnjaka", kod njega je bar spisak bio realan i opravdan.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JavierBosnia
- Kontakt:
**** ti Hađzibegicu sjeme poltronsko
Pravit ce se Ivaylo od blata. Nije da nismo upozoravali 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ukrao Mešanovića od Mađarske, bravo Rukfaš! 
Ma ovo je neka zajebancija 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pozivanjem Mesanovica, ugasena je i svaka nada da mu se moze vjerovati. Rano je poceo...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma samo da ode Petev sve će biti bolje 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo za Mesanovica ako bude istina, to je bruka i sramota.
Taman da igramo pored dvije kvalifikacione utakmice i tu treću prijateljsku, Mesanovic nema mjesta na spisku...cak ni na tom rezervnom.
Ma niko ne zna ni da postoji taj igrač...mogao je saznati samo putem jarana menadžera.
Taman da igramo pored dvije kvalifikacione utakmice i tu treću prijateljsku, Mesanovic nema mjesta na spisku...cak ni na tom rezervnom.
Ma niko ne zna ni da postoji taj igrač...mogao je saznati samo putem jarana menadžera.
Sacekajmo spisak prije nego mu se sjetimo najmilijih... a ako mesanovica , ziljkica I slicne propalitete bude zvao onda ga tretirati kao zlocinca..
Kisvarda potvrdila da je Mesanovic dobio poziv, ljudi dragi je li moguce ovo?
Pa nemora/nezeli selektor da udovolji samo nama navijacima, eto dobili smo naseg tahirovica, sad slijedi komad kolaca menedzerima, vici,… .
Petr... Petev sad ne izgleda kao loša opcija, ha retardi? Ima li gdje onih dijasporaša krezavih što su pljuvali po Ivaylu?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma nema od ovog senilnog covjeka nista.
Zasto nije pozvao mladog Omerovica koji je konstitucijom i igrom slican igrac?
Zasto nije pozvao mladog Omerovica koji je konstitucijom i igrom slican igrac?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Informacija hiljadu posto tačna:
Ivaylo ga je popušio zbog otkazivanja poslušnosti Vici, tačnije, zbog neforsiranja Saničanina u prvih 11.
Ima li iko od ovih balijskih pacova da udari sakom od sto I da stane u kraj vici I ovom kocijasu od selektora...mesanovic, ziljkic? Jeli ovaj degenerik normalan... sva sreca pa se prvih 11 sastavlja samo od sebe ali degenerik ce poceti izmisljati toplu vodu I staviti sanicanina i danilovica kao da gledam
Mešanovića od 31 godine,koji ni u Čeliku nije moga meda...Eeee moj Ivajlo..pravit ćemo mi tebe od blata
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DjaniTarik, Google [Bot], izdzezveubrazil, jasmin10, Jegres, kolezeljovac, L-Train, meecko, napapijri1987, Proximic, Redfire16, Uknaac i 123 gosta.