Pa nama je pobjeda od jedan razlike puno vise neg stoxavi26 je napisao/la:ja sam gledao prvu utakmicu, u pojedinim trenucima Bosna je igrala stvarno dobro, dok je sa druge strane, pojedine trenutke (kojih je bilo vise) odigrala jako lose...e sad, uz minimiziranje tih losih trenutaka u igri, i minimiziranje gresaka, stvarno bi se moglo napraviti nesto vise, a nama je nesto vise i pobjeda od jedan razlike..
Zgadi mi se zivot :Sgollum je napisao/la:Opet poklapanje termina utakmica Zelje i Bosne? Divno.
U čemu je problem?, svi oni koji istinski vole Želju otiće na Grbavicu , a oni koji vole Bosnu otiće u Skenderiju. Nije Sarajevo baš mali grad.EdinTM87 je napisao/la:Zgadi mi se zivot :Sgollum je napisao/la:Opet poklapanje termina utakmica Zelje i Bosne? Divno.
Ovo je bitna tekma za osminu finala... Ne bih ja isao u skenderiju, ima TV, a vako necu ni minute pogledat...Iker C je napisao/la:U čemu je problem?, svi oni koji istinski vole Želju otiće na Grbavicu , a oni koji vole Bosnu otiće u Skenderiju. Nije Sarajevo baš mali grad.EdinTM87 je napisao/la:Zgadi mi se zivot :Sgollum je napisao/la:Opet poklapanje termina utakmica Zelje i Bosne? Divno.
Ima nas sigurno puno koji smo planirali otici na obje utakmice. Bas suprotno, nije Sarajevo toliki grad da za vikend ima 4-5 sportskih dogadjaja koji okupljaju po nekoliko hiljada gledalaca, pa da mora doci do poklapanja. A, ovo se ne desava prvi put.Iker C je napisao/la:U čemu je problem?, svi oni koji istinski vole Želju otiće na Grbavicu , a oni koji vole Bosnu otiće u Skenderiju. Nije Sarajevo baš mali grad.EdinTM87 je napisao/la:Zgadi mi se zivot :Sgollum je napisao/la:Opet poklapanje termina utakmica Zelje i Bosne? Divno.
imeime je napisao/la:nego, da pitam sta je sa super-nekicem
Složio bi se sa tim da je Nekić bio promašaj, ali sta nista strašno, događa se, a isto tako bi se slošio da Bakir i Pijetlović se nemogu stavljati u isti koš sa njim. Pogotovo Bakir koji nije lošiji od ovog manekena kojeg sad Bosna ima na lijevom krilu.imeime je napisao/la:eto, hvala trigger na poredjenju sa zivotinjama... o nekicu je bila velika rasprava na ovoj temi. neki su ga hvalili, a pojedinci ( u koje i ja spadam) su govorili da je jedan od vecih promasaja u bosni. ako je ljudima koji su zaduzeni za struku u bosni (trener , pomocni trener...) trebalo godinu i po dana da shvate da on nije ni blizu profila igraca koji bosni donosi kvalitet, onda oni nemaju pojma (u sta sumnjam). a ako trener "nije htio" da vidi, jer ipak on ga je doveo u sarajevo... to je onda krajnje bezobrazno. i najbolji grijese...
nekic otisao bez rijeci, slika skinuta sa sajta... iscezao...
porediti nekica sa bakirom i pijetlovicem nije u redu, dva igraca koji su u proteklih desetak godina svojim igrama zavrijedili da se njihovo ime govori sa postovanjem, dok se nekica za sest mjeseci mozda nece sjecati ni cimer...
i bice mi drago da bosna prodje medju 16...
Drugar,imeime je napisao/la:eto, hvala trigger na poredjenju sa zivotinjama... o nekicu je bila velika rasprava na ovoj temi. neki su ga hvalili, a pojedinci ( u koje i ja spadam) su govorili da je jedan od vecih promasaja u bosni. ako je ljudima koji su zaduzeni za struku u bosni (trener , pomocni trener...) trebalo godinu i po dana da shvate da on nije ni blizu profila igraca koji bosni donosi kvalitet, onda oni nemaju pojma (u sta sumnjam). a ako trener "nije htio" da vidi, jer ipak on ga je doveo u sarajevo... to je onda krajnje bezobrazno. i najbolji grijese...
nekic otisao bez rijeci, slika skinuta sa sajta... iscezao...
porediti nekica sa bakirom i pijetlovicem nije u redu, dva igraca koji su u proteklih desetak godina svojim igrama zavrijedili da se njihovo ime govori sa postovanjem, dok se nekica za sest mjeseci mozda nece sjecati ni cimer...
i bice mi drago da bosna prodje medju 16...
Ima li stream?BegAx je napisao/la:St. Petersburg - Flensburg 9-17
(1. poluvrijeme)
Odlicno!
Ima na eurosportu njemakcomElmar je napisao/la:Ima li stream?BegAx je napisao/la:St. Petersburg - Flensburg 9-17
(1. poluvrijeme)
Odlicno!
I Nino p - pozdravi Rikija Puzića i Aleksandra Velikog....nino p. je napisao/la:nekić nije maneken, nekić je jedan izvanredan rukometaš sa velikim potencijalom i, nazalost, ozbiljnom povredom, kojoj za saniranje treba mirovanje. prošle sezone, dok je bio zdrav, bio je stub bosnine odbrane. kasnije, igrao je sa povredom, koju je to igranje samo pogorsavalo tako da je nakon jedne utakmice, morao preskociti dvije... kao veliki ljubitelj rk bosne zahvaljujem mu za sve sto je dao klubu i zelim mu da se sto prije oporavi i nastavi karijeru!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.