FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 07 mar 2023, 14:09

klasik je napisao/la:
07 mar 2023, 12:06
Do sad se crtalo "krecom", sad mislim da ovaj teren zahtijeva malo profesionalnije markiranje namjenskim bojama za to, vjerujem da ce tako bit i odradjeno
Kao što rekoh, ne trebamo im valjda mi ukazivati na to, a neće me iznenaditi da na novom terenu koriste tu primitivnu "tehnologiju" iscrtavanja i kreč... Na ovom novom terenu obavezno farba. Odlična lajnalica na farbu ne košta ni 1000 maraka, ako JU gradski stadion Tušanj takvu nije obezbijedila za ovo vremena dok je trajala obnova terena, onda nemam riječi...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 mar 2023, 15:29

Samo me zanima da li ce i dalje biti plavo bijele mreze na stadionu , sve crveno a mreze plave
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 mar 2023, 15:43

Evo slika od prije 10 minuta.

slika

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 07 mar 2023, 15:59

LaBombonera88 je napisao/la:
07 mar 2023, 15:43

slika
Ovdje ima posla koji se već danas mora početi raditi... :/
Samo na dobro da izađe...

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 mar 2023, 16:06

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
07 mar 2023, 15:59
LaBombonera88 je napisao/la:
07 mar 2023, 15:43

slika
Ovdje ima posla koji se već danas mora početi raditi... :/
Samo na dobro da izađe...
Cudi me da danas nisu nista zapoceli naredne dane najavljuju malo losije vrijeme za kisom, ima ovdje dobar dan, mozda i dva da se radi, sve iscrta, al eto valjda sutra il najkasnije prekosutra krenu u akciju.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 07 mar 2023, 18:30

Samo da ne bude kiše da napunimo obje tribine.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 mar 2023, 18:37

Malo Fukare usr.ase s ovim saopstenjem za sjever. Nije da ce ih biti 4-5 hiljada, pa da ovi "penzioneri i kospicari" nece moci bit na njoj. Razumijem da je sjever vecinom rezervisan za najvatrenije navijace, al brate dragi bice ih 1000 maksimum maksimuma (mislim na Fukare). Prosla su vremena kad je sjever bio pun ko oko
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 mar 2023, 18:43

Kapacitet sjevera je oko 3.000 tako da treba to napuniti, a ne vjerujem da ce toliko biti Fukara sto kazes @DamirT ,samo nek se "penzioneri od 25g, kospicari" odvoje na drugu stranu hehe.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 mar 2023, 18:47

Treba napunit. Ja bi bio najsretniji da cijeli sjever bude u crveno crnim bojama. Al znamo svi da nece biti pun. Tako da glupe su ove podjele. Svi dodju da navijaju za Slobodu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 07 mar 2023, 18:53

znaju usrat u ključnim momentima... ovo je apsolutno neizvedivo...

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 mar 2023, 19:31

Umjesto da se napuni tribina, kod nas uvjek gluposti.
Pa digni "kospicare "na noge, povedi, zagrmi.....Pa ako bude 300 u kopu vrh vrhova...na tribini od 3400 stolica...
Ne kontam ocami mi ne znamo jednostavno.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 mar 2023, 19:40

Opet vi brinete o (po vas) nebitnim stvarima, tipa, iscrtavanje linija... NEVJEROVATNO :crazy:

Sad se sjeti što je neko postavljao onog glavurdu sa N1, kako se na Tušnju neće igrati još najmanje mjesec dana i slično. Poenta je da se ne palite na sve i svaku, samo malo promućkat glavom i sve će biti ok.
075

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 mar 2023, 20:08

Po meni nisu Fukare puno pogrijesile sa ovim saopstenjem. Red je malo da se sjever dovede u red. Mnogi bi da plate 2-3 KM kartu, pa u cosak da ne navijaju. Ne vidim da je tako kod manijaka na jugu, pitara na sjeveru i ostalih grupa i njhovih tribina. Razumijem da su kod nas samo dvije tribine i da je sjever samo natkriven, al daj kad dodjes na sjever nemoj da ti neko mora pismenu molbu slat da bi ti ustao i navijao.
Mada svakako nece niko pravit problem i ako bude sve ko i do sad, to nam najmanje treba. Al vrijedi pokusat i ovo malo sredit.
Volim tebe, više od sebe

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 mar 2023, 20:50

antisisoja1919 je napisao/la:
07 mar 2023, 20:08
Po meni nisu Fukare puno pogrijesile sa ovim saopstenjem. Red je malo da se sjever dovede u red. Mnogi bi da plate 2-3 KM kartu, pa u cosak da ne navijaju. Ne vidim da je tako kod manijaka na jugu, pitara na sjeveru i ostalih grupa i njhovih tribina. Razumijem da su kod nas samo dvije tribine i da je sjever samo natkriven, al daj kad dodjes na sjever nemoj da ti neko mora pismenu molbu slat da bi ti ustao i navijao.
Mada svakako nece niko pravit problem i ako bude sve ko i do sad, to nam najmanje treba. Al vrijedi pokusat i ovo malo sredit.
Fazon je sto mi nemamo "nase"tribine pa da je bas uredis.
Kako god svi i gdje god bili, salove gore i grla na 200 posto.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 mar 2023, 20:50

Sve ispod 5 hiljada je sramota. Za subotu su najavljene kiše tako da će hibrid tu najviše pokazati kvalitet i konačno ne brinemo oko terena kad su kiše. Onda molim vas, nemojte da nas kiša poremeti, kišobrani, kabanice, najloni, sjever, bilo šta. Momcima treba i zaslužili su podršku. Znat' će vam vratiti :) Obećana mi je pobjeda pa da vidimo, ja im vjerujem

Hajmo lavovi 🔴⚫
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 07 mar 2023, 20:55

TzBulevar87 je napisao/la:
07 mar 2023, 19:40
Opet vi brinete o (po vas) nebitnim stvarima, tipa, iscrtavanje linija... NEVJEROVATNO :crazy:

Sad se sjeti što je neko postavljao onog glavurdu sa N1, kako se na Tušnju neće igrati još najmanje mjesec dana i slično. Poenta je da se ne palite na sve i svaku, samo malo promućkat glavom i sve će biti ok.
To što brinemo je samo pokazatelj nepovjerenja kojeg se u ovom gradu generalno ima prema javnim ustanovama, pa tako i prema JU stadion Tušanj...

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 07 mar 2023, 20:59

Oni što uđu za 2-3 marke neka se organizuju u kop brate, ovi što uđu sa kartama kupljenim, sezonskim neka sjede ako hoće ili neka skaču ako hoće, čuj nekome mimo grupe govoriti kako da se ponaša i na koju tribinu da ide. Pa nema njih 2000 da rezervišu sebi cijeli sjever. Ne animira se tako raja. Baš naprotiv... Ako pjesma ponese svakako da će se ustat na noge i navijat, al čitav sjever 90 minuta...

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 mar 2023, 21:01

FKBilder je napisao/la:
07 mar 2023, 20:50
Fazon je sto mi nemamo "nase"tribine pa da je bas uredis.
Kako god svi i gdje god bili, salove gore i grla na 200 posto.
To je to. Nasa obaveza je doci, bio to sjever ili zapad. Iskreno se nadam da ce i Fukara bit barem jedan sektor da se napuni. Velika je razlika na terenu kako za nase, tako i za protivnicke igrace kad vidis finu brojku Fukara i kako grmi 90 minuta.
Da vidimo samo kakvi su nam sad izgovori na repertoaru za ne dolazak.
Volim tebe, više od sebe

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 07 mar 2023, 21:07

Ja i dalje ne vjerujem da je Jaha jos tu.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 mar 2023, 21:08

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
07 mar 2023, 20:59
Oni što uđu za 2-3 marke neka se organizuju u kop brate, ovi što uđu sa kartama kupljenim, sezonskim neka sjede ako hoće ili neka skaču ako hoće, čuj nekome mimo grupe govoriti kako da se ponaša i na koju tribinu da ide. Pa nema njih 2000 da rezervišu sebi cijeli sjever. Ne animira se tako raja. Baš naprotiv... Ako pjesma ponese svakako da će se ustat na noge i navijat, al čitav sjever 90 minuta...
Ma ja sam ubijedjen da se onaj zadnji dio saopstenja odnosio na one, koji su nekad bili dio grupe, a sad imaju neke svoje fazone pa nece u kop. Mislim da niko nema gori mentalitet od nas po tom pitanju. Bukvalno sa 25 godina se penzionisali i nije za njih vise furka grupa i kop. Pa pokusavaju takve il da konacno "prodrmaju" ili idi onda na zapad pa sjedi i gledaj utakmicu. Kazem opet, ubijedjen sam da niko nece pravit problem onima koji dodju i sjednu na sjever. Jer znam ljude koji bukvalno porodicno dodju na sjever, mislim da na istoj stolici sjede svaku utakmicu i sto bi neko dirao te ljude.
Ja se iskreno nadam da ce svi oni koji su nekad bili dio grupe, doci na sjever i stat u kop. Zapad ce svakako bit mali za sve ostale.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 6 gostiju.