Onda jos boljeKnele je napisao/la:Nisi dobro izračunao, BTR je pobjedio BHF.bistrikboy je napisao/la:BHF-BT 1-1(eliminator)

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Onda jos boljeKnele je napisao/la:Nisi dobro izračunao, BTR je pobjedio BHF.bistrikboy je napisao/la:BHF-BT 1-1(eliminator)
ako sam dobro pregledao,mislim da smo pobjedili 3:2 u gostima.svi po jedan gol dalilolo je napisao/la:kolko smo mi,lude noge igrali
ti si bajern pogodio,mukoil slaviju,jel bordo zavrsio 1-0? ako je onda sam to ja pogodio,tako da imamo 3 golaadnan_nanda je napisao/la:ako sam dobro pregledao,mislim da smo pobjedili 3:2 u gostima.svi po jedan gol dalilolo je napisao/la:kolko smo mi,lude noge igrali
nisu oni pogodili zvijezdu,zvijezda je pobjedila 3:1,a ostalo je sve dobro tako da smo pobjedili 3:2lolo je napisao/la:ti si bajern pogodio,mukoil slaviju,jel bordo zavrsio 1-0? ako je onda sam to ja pogodio,tako da imamo 3 golaadnan_nanda je napisao/la:ako sam dobro pregledao,mislim da smo pobjedili 3:2 u gostima.svi po jedan gol dalilolo je napisao/la:kolko smo mi,lude noge igrali
oni su pogodili zvijezdu,bordo i bajern,**** ovo kad mozes iste rezlutate igrati,sve nam golove uzeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.