Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Samo se nadam ali iskreno da David Noga nece igrati veceras,ali se iskreno nadam bolje da pocnemo sa igracem manje nego da on igra 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Nemamo se šta nadati, igrat će prvu...Dirk je napisao/la:Samo se nadam ali iskreno da David Noga nece igrati veceras,ali se iskreno nadam bolje da pocnemo sa igracem manje nego da on igra
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
A mozda nas King iznenadi stavi Kuyta u vrh a Joe Cola iza njegaCarlo je napisao/la:Nemamo se šta nadati, igrat će prvu...Dirk je napisao/la:Samo se nadam ali iskreno da David Noga nece igrati veceras,ali se iskreno nadam bolje da pocnemo sa igracem manje nego da on igra

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
To je glavni problem. Ja bih igrao sa Kuytom u spicu, ali u spicu, ne da se vraca, nego da stoji stalno gorereds je napisao/la:Pa najveći problem jeste što trenutno nemamo pravog napadača u EL pa su nam glavne uzdanice N'Gog i Kuyt.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Raul će igrati iza napadača vjerovatno. Kuyt u vrhu, a Cole bi mogao na desno kriloDirk je napisao/la:A mozda nas King iznenadi stavi Kuyta u vrh a Joe Cola iza njegaCarlo je napisao/la:Nemamo se šta nadati, igrat će prvu...Dirk je napisao/la:Samo se nadam ali iskreno da David Noga nece igrati veceras,ali se iskreno nadam bolje da pocnemo sa igracem manje nego da on igra

Reina, Kelly, Wilson, Agger, Kyrgiakos, Meireles, Lucas, Poulsen, Kuyt, Cole, Ngog. Subs: Gulacsi, Pacheco, Jovanovic, Maxi, Carragher, Spearing, Skrtel.
Nazalost King nas je iznenadio Cole starta ali je zato David Noga u napadu, dakle samo da je Maxi na krilu a Kuyt umjesto Noge ... nema veze vazno je da prodjemo
Nazalost King nas je iznenadio Cole starta ali je zato David Noga u napadu, dakle samo da je Maxi na krilu a Kuyt umjesto Noge ... nema veze vazno je da prodjemo

To je to !

King se opet želi mučiti s SpartomDirk je napisao/la:Reina, Kelly, Wilson, Agger, Kyrgiakos, Meireles, Lucas, Poulsen, Kuyt, Cole, Ngog. Subs: Gulacsi, Pacheco, Jovanovic, Maxi, Carragher, Spearing, Skrtel.
@ILoveLFC, odlična

pozdrav da hoce dobit liverpool kladio sam se na njih ccc... 

Carolina dominira sa stilom!ILoveLFC je napisao/la:
To je to !
:smajlikojijojsaljesrcadnonstop:
nema potpisa
Ubila se za avatara. 

DushaI beat Pennetta today 6-2 6-0 which means I’m into the semifinals. The Qatar Tennis Foundation sent me a Liverpool FC shirt signed by Steven Gerrard. I decided to wear it in the warm-up for my match today, what do you guys think?!

nema potpisa
Ngog mora igrati zbog titule najboljeg strijelca ovog takmičenja, barem tako mislim.
Znači vraćamo se starim navikama, tačnije 4 2 3 1 formaciji.
Samo mi nije jasno zašto Kyrgiakos igra umjesto Carre, kada Carra ganja rekord po broju nastupa u evropskim takmičenjima, a Kyrgiakosa svakako od ljeta neće biti u timu.
Drago mi je da Wilson opet igra od prve minute i nadam se da će Pacheco dobii priliku u drugom pouvremenu, pola sata ili više svejedno.
Znači protiv West Hama je poznato već da će igrati Carra, Skrtel, Glen, Gerard, Suarez a ostalih šest igrača će biti izabrani u zavisnosti od forme u večerašnjoj utakmici kao i povredama i umoru.
Znači vraćamo se starim navikama, tačnije 4 2 3 1 formaciji.
Samo mi nije jasno zašto Kyrgiakos igra umjesto Carre, kada Carra ganja rekord po broju nastupa u evropskim takmičenjima, a Kyrgiakosa svakako od ljeta neće biti u timu.
Drago mi je da Wilson opet igra od prve minute i nadam se da će Pacheco dobii priliku u drugom pouvremenu, pola sata ili više svejedno.
Znači protiv West Hama je poznato već da će igrati Carra, Skrtel, Glen, Gerard, Suarez a ostalih šest igrača će biti izabrani u zavisnosti od forme u večerašnjoj utakmici kao i povredama i umoru.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Kuyt zabija 100% 

precka colea
Odlični Spartini navijači, totalno su nadglasali stadion...
...što je više lome to je volim jače...
kontas on gore pise Kuyt zabija 100 % ja da ce cole precku pogodit ?Admir_Sa je napisao/la:RA. je napisao/la:precka colea![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.