MentalitaUltras je napisao/la:Za Izeta kažu da je propo ko grčka ..
Kazu da igra negdje u 3 ligi ..
pa ako igra standardno u nekom engleskom treceligasu sa svojih 17 godina, onda bas i nije previse propo, mozda zbog velikih ocekivanja ili nesto slicno...ili jemozda na posudbi...
al ako je tako mozda bi i molo biti nesto od njega
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Evo ljudi danas pocinje za nase nade, 2. krug kvalifikacija za U19 EP
Nece bit lahko, al je sve moguce!
Bilo bi super da se kvalifikuju, pa da A tim isto tako u Oktobru a.b.d. prodze.
Edo Baajka je napisao/la:Evo ljudi danas pocinje za nase nade, 2. krug kvalifikacija za U19 EP
Možeš li napisati sastav i igrače ove naše mlade selekcije. Želim im svu sreću pa da se kvalifikuju na EP. Pitam se da li u ovoj selekciji ima i jedan od onih mladih talenata koje mi pronalazimo širom Evrope.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Edo Baajka je napisao/la:Evo ljudi danas pocinje za nase nade, 2. krug kvalifikacija za U19 EP
Možeš li napisati sastav i igrače ove naše mlade selekcije. Želim im svu sreću pa da se kvalifikuju na EP. Pitam se da li u ovoj selekciji ima i jedan od onih mladih talenata koje mi pronalazimo širom Evrope.
sta hocete? ovi su igraci izborili prolazak u Elite grupu, cisto sumnjam da bi ti navedeni napravili nesto vise. poraz od engleza je ocekivan, sada slijede dvije utakmice koje se mogu dobiti, Skotska i Slovacka
Pa šta je čudno ..
svi engleski igrači iz pomladka klubova man.und .. liverpool.. chelsea .. Arsenal itd.
A u našoj babini sinovi .. Čast izuzetcima (Bicakcic .. Haurdic .. Handzic .. Pandza .. )
Al to nije ni blizu onoga što bi moglo bit ..
Dok u Repci nevidim još Mešića .. Harbasa .. ( Obadva Stuttgard ) čorića.. ( Herta Berlin )
Fazlića ( Werder Bremen) Alomerocića (BvB) Vučkića (Newcastle)
i da ne nabrajam dalje ..
Nema od te repke ništa .. ( u17 u19 u21 )
To se samo guraju klocevi iz raznih seoskih klubova ..
Kad vidim da za Repku u21 igra momak iz 5 lige njemacke odmah bi povratijo ..