Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Sta imas igrati ovdje kad je svake godine sve isto
Na osnovu pozvanih igraca sve je jasno
Manite mi price nebitan je ovaj nece uci u igru
Bitan je i karabeg kao fizioterapeut a da ne bude bitan mesanovic od 31 godinu
Sve je bitno i zato dok sute dzeko pjanic spahic i ostali, nemamo se pravo ljutit na gore nabrojane ste nece ili ne zele
EDIN DŽEKO!!!
Ne znam kako vam se da raspravljati kad je sve jasno, da je Vahid selektor isto bi bilo jer sve pocinje od saveza.
A taman si, jadan kont'o da si sve lose vec vidio i da te ni Fare vise ne moze iznenadit ...
pljunut naš rukfaš

Vazda bili samo sto su nasi pa lakse im se halali sve ...
- katalinski
- Kontakt:
Dosta rupa na nekim pozicijama i stalno tako i radimo, brz nekog dugoročnog plana - utakmicu po utakmicu.
Petev je malo počeo da rizikuje i bilo je rezultata, sad smo opet na starom.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
A pgotovo sda snds i hdz njima **** sve na kvadrat
Sve su unistili do fudbala do kosarke
**** im bog mayer svima
Nikad sam volio psovat al nisam pvo mogo presutit
Bolan pogledaj nam vezni red samo.katalinski je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:07Ja u ovoj ekipi ne vidi tim sa kojim ćemo odigrati kvalifikacije do kraja ,vjerovatno ce vec sljedeci spisak pretrpiti neke promjene od 4-5 igrača, i to opet da se zadovolje nečiji interesi, a ne interesi reprezentacije.
Dosta rupa na nekim pozicijama i stalno tako i radimo, brz nekog dugoročnog plana - utakmicu po utakmicu.
Petev je malo počeo da rizikuje i bilo je rezultata, sad smo opet na starom.
Sta kaze ublehas, trener je kucni prijatelj trazi da hamulic ne dodje, a hamulic se javno oprosti. Mozda i bolje za njega.
Mozda cak prestanem i Pratit repku, imam osjecaj da cemo opet gledat utakmice pred 5% ispunjenim bilinim
Ove jugobalije su najveci ljudski sljam sto moze da postoji I madafuka je samo olicenje toga. Vec godinama ja I par starijih momaka na ovom forumu smo govorili da je ovaj smrad jos vece zlo od papeta, mese I slicno.. covjek sam sebe demantuje, sam sebi uskace usta, prica nepovezano, laze , izmislja , brani neodbranjivo.. sta moze neko poput bilbije ili mesanovica sa 31 godinom kojima je plafon karijere malo jaca liga od nase da ponudi reprezentaciji... odgovor je , jedno veliko nista... da su hamulic menalo I barisic tu ja bi rekao hajd neka ovih par propaliteta nek smetaju... a novinari? Ima li iko od vas da znanjem I argumentima poklopi ovog prevaranta... pratite li vi ista, jeste li upuceni uopste u igrace koje imamo na raspolaganju... kad pocne da laze, prevrce izmislja ima li iko od vas muda da mu u lice kaze sta misli I da su njegove manipulacije ogoljene do srzi... nazalost bosnjaci se nisu po kratkom pistupku obracunavali sa ovakvom Bagrom odmah nakon rata I sada su se ovi zohari uvukli u svaku poru drustva...totasef1 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:26Kaže nije htio da kvari dinamiku od prije i onda ne poziva Menala koji je bio redovni reprezentativac i koji se pokazao kao odličan igrač sa klupe i mijenja ga POTPUNO novim licem u repreztentaciji (to što je pozvan jednom,dvaput prije 50 godina ne pikam) koji ima 31 godinu i čak ne igra tu poziciju. Hamulić je trebao dobiti poziv, kao i Menalo. Menalo je pravi momak, i uvijek daje 200% za reprezentaciju a i zaslužio je da bude na spisku zbog nekih dosta bitnih golova koje je dao.
Povedi na Faki Faruče hahahha
- Pensioner26
- Kontakt:
Vidim što nisi volio psovatiManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:09**** li mu sve sto ima picku u porodicu i njemu i vici i dzemidzicu i svima u savezu
A pgotovo sda snds i hdz njima **** sve na kvadrat
Sve su unistili do fudbala do kosarke
**** im bog mayer svima
Nikad sam volio psovat al nisam pvo mogo presutit
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 231983, al87, arabijskisupi, Balorda, BarbareZeljin, bartoli, Bejker, bhfanatic14, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, CHR, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, enobarca, FerdinandF, Fudbalbr1, fukare987, galia95, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], HariTz, hujdur007, IgmanskiVukovi, inzomni, Jegres, kakarut, KarlMarx, kolezeljovac, Konzerva, L-Train, Lavcina, Ledara, lol89, LondonBlues, Maestro^^, Majstorinho, Micron, myself, N3R3D, napapijri1987, NazorUso, ovisnik, RaymondRed, RobijasiZenica1988, Sarun, Shategabri, Sheyi, shminka, signalidunapark, sLucajni, StevieG8, tale07, THEC, travuljasSs, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, voltron30, Wagner96, Wisey, Wolffire, Yucca, zemuntrg i 609 gostiju.