Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mi nemamo naš dom, dobro je i rekao. Vječiti podstanari

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- TheTruth34
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
RASanticeva
- Kontakt:
Nadam se da će mostarski derbi opravdati status derbija za razliku od ovog cirkusa
Mostar u srcu, Velež do groba
Pizde bezmude i jedni i drugi
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Honaaaj
E sad će Sloga mlatnuti Želju zbog umora, dok u Vrapčići a očekujem miroljubivi X
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Pa šta ćeš očekivati drugo kad velika trenerska imena sjede na klupama sarajevskih klubova - Mulalić i Varešanović, pogotovo naš Diego Simeone
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Mozda je bolje da se ovaj derbi igra po bosanskim proplancima , tekma u rangu kantonalne lige 
Sta kaze Mulalic jesi ti gledo prvih 25 minuta jesi gledo???
Kaze hladno lik, mi smo bolji bili prvo poluvrijeme imali smo i 3 sanse

Drugo poluvrijeme je Sarajevo bilo bolje i 1-0 bi bilo najrealnije da je zavrsilo ali cinjenica jeste da se igralo pichkasto s obje strane, samo da se ne izgubi.. Na kraju ce Sarajevo kostati igranje svake utakmice u gostima haman od pocetka sezone.
Kaze hladno lik, mi smo bolji bili prvo poluvrijeme imali smo i 3 sanse
Drugo poluvrijeme je Sarajevo bilo bolje i 1-0 bi bilo najrealnije da je zavrsilo ali cinjenica jeste da se igralo pichkasto s obje strane, samo da se ne izgubi.. Na kraju ce Sarajevo kostati igranje svake utakmice u gostima haman od pocetka sezone.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj cirkusa Bože, Bože
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Za ovo danas objema ekipama treba oduzeti po bod! Znaci treba uvest pravilo da za ništa ides u minus.
Sve je ovo do trenera koji rizik nesmiju preuzeti,nije slucajno da Varešanovic vodi cetvrti derbi i da svi završe 0:0.
Pizde,došle ekipe da neigraju lopte
Sve je ovo do trenera koji rizik nesmiju preuzeti,nije slucajno da Varešanovic vodi cetvrti derbi i da svi završe 0:0.
Pizde,došle ekipe da neigraju lopte
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"rak za oci" 
Sablja legenda.
Sablja legenda.
-
GradKamena2
- Kontakt:
Mislim da ce zagrijavanje utakmice Vel-Zrinj bit zanimljivije od ovog sarajevskog derbija.
Ovaj bek Sarajeva, Mulalić, bi mogo biti odličan igrač. Jedino što sam zapazio u ovoj jadnoj utakmici je on.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma **** igra i jednih i drugih samo da slucajno neko ne izgubi. Postavka da ne prime gol, ne da ga daju.
I Mirza i Edis karine od trenera i picke od ljudi. Tacka.
I Mirza i Edis karine od trenera i picke od ljudi. Tacka.
- FKS -
Tačno, mogao bi izrasti u vrhunskog beka, čvrst na zemlji, a priključuje se i napadu, ima sve ono što se od beka traži. Možemo mi pričati šta hoćemo, ali nimalo nije lako čuvati Santosa, a on ga je danas u dzep stavio. Pored njega, najbolji igrač Sarajeva u ovom jadu od utakmice - Ziljkić.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
pa da se vama covjek i hoce popisati po stadionu na kojem igrate morao bi covjek citavu drzavu obici postanari ajlini
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dobro te "postanar"Robust je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:16pa da se vama covjek i hoce popisati po stadionu na kojem igrate morao bi covjek citavu drzavu obici postanari ajlini![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)