FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nema baš prilika za to, taktika se promjenila u 3 iza, Coman rastura i ganjaju se rezultati tako da uz njegov bmk stav nakon 2-3 utakmice je presudio da je klupa zlato.
Cancelo se doveo zato što su:
- izašli u susret Pavardu da ovaj više ne ide na poziciji beka
- pojavila se prilika na tržištu, dobre veze s Pepom, i naravno da ćeš je iskoristiti
A igra manje prije svega zato što se promijenila formacija, kao treći stoper ne može igrati, a ne može ni igrati ovo što igra Coman. Sad da se promijeni formacija na 4 nazad sa Cancelom na beku opet bi pojedini govorili zašto se mijenja nešto što funkcionira i što ti je donijelo pobjedu u prvoj utakmici, tako da...
- pojavila se prilika na tržištu, dobre veze s Pepom, i naravno da ćeš je iskoristiti
A igra manje prije svega zato što se promijenila formacija, kao treći stoper ne može igrati, a ne može ni igrati ovo što igra Coman. Sad da se promijeni formacija na 4 nazad sa Cancelom na beku opet bi pojedini govorili zašto se mijenja nešto što funkcionira i što ti je donijelo pobjedu u prvoj utakmici, tako da...
Tacno tako,bukvalno trenutno smo na putu da ispunimo sve ciljeve,nekazem da hocemo i da ce sve biti bajno,ali trenutno jeste.Saurman je napisao/la: ↑08 mar 2023, 13:42I ja ne vjerujem šta se ovdje piše.Kao da nas vodi Edis Mulalić da smo ispali u grupi CL i djelimo 12 mjesto sa Mainzom takav utisak ostavlja komentar.
Imam osjećaj da pobjeđujemo sa 5:0 svaku utakmicu neko bi se opet našao i rekao da ne valja način na koji se dolazi do pobjeda.
Za razliku od predhodnih sezona ove godine je rezultat u prvom planu,igra se pametno i na sigurno.
Neki ljudi bas traze razloge da budu nezadovoljni,da se zale...i kad nema potrebe za tim.
Pa koji veliki klub ove sezone nema neki kiks,poraz..
Pogledaj Real izgubi kuci od Barce,City drugi,Liverpool da ne govorim kakvu sezonu igraju,evo i taj Pariz mi smo ih dobili,ja neznam sta bi bilo da izgubimo neku utakmicu jbt kad nam nevaljaju pobjede i trenutna situacija.
Nekazem da je sve bajno ali sve ide u dobrom smjeru i zasto ne podrzati ovo i uzivati pobjedama
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sam si sebi kontradiktoran. Izašlo mu se u susret da ne igra beka a formacija se promijenila u 3 nazad. I šta mu se ima izlaziti u susret, pa nije ovo prodaja i kupovina. Formacija sa 4 nazad je svakako bolja, kako god okreneš, igrao Cancelo-ne igrao potpuno nebitno. Jer imaš veći balans i ne puše ti po bokovima. Uglavnom je glupost dovoditi jednog takvog igrača da ti ne igra ni u ligi, da hobla klupu. Svakako imaš 4 igrača koji mogu igrati desnog beka: Mazraoui, Pavard, Stanišić, Sarr, pa čak i Kimmich kao peti.Zlaja83 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 13:46Cancelo se doveo zato što su:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mislim da je opravdano sto Cancelo ne igra veceras,jednostavno on da bi igrao na klupu bi morao ili Coman ili Davies a realno nije bolji trenutno ni od jednog ni od drugog.
U formaciji sa trojicom nazad on nemoze igrati treceg stopera jer jednostavno to nije njegova pozicija i to je to..
Sto se tice utakmice u Stutgartu mislim da nije igrao jer se isprobavao Stanisic.
Vjerujem da ce dobiti priliku vec u sljedecoj utakmici.
Sto se Pavarda tice nemislim da se zbog njega preslo na ovu formaciju,vec je to zelja Nagelsmana,i uprave ako se sjecate kada je dolazio govorilo se o tome kako je od njega trazeno da klub bude fleksibilniji i razvije vise sistema u kojima ce igrati,a okolnostima kao sto je povreda Hernandeza,Pavard je uskocio na to mjesto i odigrao dosta dobro.
Veceras jednostavno nema mjesta egu,svi se moraju podrediti klubu i uciniti sve da se napravi dobar rezultat.
Realno ovo sa tri nazad ne funkcionise lose i imamo dobre rezultate posebno u LP.
Mislim da ovo posebno protiv Pariza moze biti dobitna formacija jer dobijamo dodatnog igraca u odbrani s obzirom da i Coman i Davies zapravo igraju wing bekove i tako kada pariz napada prakticno imamo 5 nazad ili ti dvojicu na Mbapeu Coman i Stanisic sto moze biti odlicno.
Opet ostaje da vidimo veceras kako ce funkcionisati sa Mbapeom od pocetka.
U svakom slucaju nadam se da ce i Mane dobiti priliku u drugom poluvremenu vjerujem da bi on mogao dosta napraviti svojom brzinom i pokretnoscu u napadu
U formaciji sa trojicom nazad on nemoze igrati treceg stopera jer jednostavno to nije njegova pozicija i to je to..
Sto se tice utakmice u Stutgartu mislim da nije igrao jer se isprobavao Stanisic.
Vjerujem da ce dobiti priliku vec u sljedecoj utakmici.
Sto se Pavarda tice nemislim da se zbog njega preslo na ovu formaciju,vec je to zelja Nagelsmana,i uprave ako se sjecate kada je dolazio govorilo se o tome kako je od njega trazeno da klub bude fleksibilniji i razvije vise sistema u kojima ce igrati,a okolnostima kao sto je povreda Hernandeza,Pavard je uskocio na to mjesto i odigrao dosta dobro.
Veceras jednostavno nema mjesta egu,svi se moraju podrediti klubu i uciniti sve da se napravi dobar rezultat.
Realno ovo sa tri nazad ne funkcionise lose i imamo dobre rezultate posebno u LP.
Mislim da ovo posebno protiv Pariza moze biti dobitna formacija jer dobijamo dodatnog igraca u odbrani s obzirom da i Coman i Davies zapravo igraju wing bekove i tako kada pariz napada prakticno imamo 5 nazad ili ti dvojicu na Mbapeu Coman i Stanisic sto moze biti odlicno.
Opet ostaje da vidimo veceras kako ce funkcionisati sa Mbapeom od pocetka.
U svakom slucaju nadam se da ce i Mane dobiti priliku u drugom poluvremenu vjerujem da bi on mogao dosta napraviti svojom brzinom i pokretnoscu u napadu
Znaci tabletas ostaje ako ispadne od PSG-a.
Ovakvu zastitu nije imao ni Guardiola licno.
Ovakvu zastitu nije imao ni Guardiola licno.
I kad se bude igralo sa 4 nazad Pavard više beka neće igrat. Od ovih nabrojanih jedino bi na Mazraouia mogao ozbiljno racunati da moze pokriti tu poziciju, a treba se sjetiti da je i on bio povrijeđen kad se Cancelo dovodio, i jos se do kraja nije oporavio. A i ocito je da ce zeljeti zadrzati Pavarda ako nastavi s ovakvim igrama.Bundesliga je napisao/la: ↑08 mar 2023, 13:56Sam si sebi kontradiktoran. Izašlo mu se u susret da ne igra beka a formacija se promijenila u 3 nazad. I šta mu se ima izlaziti u susret, pa nije ovo prodaja i kupovina. Formacija sa 4 nazad je svakako bolja, kako god okreneš, igrao Cancelo-ne igrao potpuno nebitno. Jer imaš veći balans i ne puše ti po bokovima. Uglavnom je glupost dovoditi jednog takvog igrača da ti ne igra ni u ligi, da hobla klupu. Svakako imaš 4 igrača koji mogu igrati desnog beka: Mazraoui, Pavard, Stanišić, Sarr, pa čak i Kimmich kao peti.Zlaja83 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 13:46Cancelo se doveo zato što su:
I ovo za 4 nazad sto govoris, ne znam trenutno da je optimalnije solucija. Šteta što je Hernandez ozlijedjen, vjerujem da bi trojka Hernandez - De Ligt - Upa bila prva opcija za ove najjace utakmice.
Idemo veceras dat vise nego sto mozemo primit, nadam se dobroj utakmici i prolazu Baye.
Uli skida pritisak sa ekipe
Nije bed ispasti od pariza, za razliku od viljareala
Nije bed ispasti od pariza, za razliku od viljareala
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bayern XI against PSG:
Sommer -
Upamecano, de Ligt, Stanišić -
Coman, Kimmich, Goretzka, Davies -
Müller ©, Musiala -
Choupo-Moting
Sommer -
Upamecano, de Ligt, Stanišić -
Coman, Kimmich, Goretzka, Davies -
Müller ©, Musiala -
Choupo-Moting
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemoguce je bolje od Pavarda odigrat desnog štopera, lik je rodjen za tu poziciju.Zlaja83 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:09I kad se bude igralo sa 4 nazad Pavard više beka neće igrat. Od ovih nabrojanih jedino bi na Mazraouia mogao ozbiljno racunati da moze pokriti tu poziciju, a treba se sjetiti da je i on bio povrijeđen kad se Cancelo dovodio, i jos se do kraja nije oporavio. A i ocito je da ce zeljeti zadrzati Pavarda ako nastavi s ovakvim igrama.Bundesliga je napisao/la: ↑08 mar 2023, 13:56Sam si sebi kontradiktoran. Izašlo mu se u susret da ne igra beka a formacija se promijenila u 3 nazad. I šta mu se ima izlaziti u susret, pa nije ovo prodaja i kupovina. Formacija sa 4 nazad je svakako bolja, kako god okreneš, igrao Cancelo-ne igrao potpuno nebitno. Jer imaš veći balans i ne puše ti po bokovima. Uglavnom je glupost dovoditi jednog takvog igrača da ti ne igra ni u ligi, da hobla klupu. Svakako imaš 4 igrača koji mogu igrati desnog beka: Mazraoui, Pavard, Stanišić, Sarr, pa čak i Kimmich kao peti.Zlaja83 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 13:46Cancelo se doveo zato što su:
I ovo za 4 nazad sto govoris, ne znam trenutno da je optimalnije solucija. Šteta što je Hernandez ozlijedjen, vjerujem da bi trojka Hernandez - De Ligt - Upa bila prva opcija za ove najjace utakmice.
Idemo veceras dat vise nego sto mozemo primit, nadam se dobroj utakmici i prolazu Baye.
Veceras se bojim blamaže.
Bez Sanea i Gnabrya.
Sa mrtvim Mullerom.
Ne mirise na dobro.
Sa mrtvim Mullerom.
Ne mirise na dobro.
Meni je sve OK, samo mi nije jasno što su svi znali našu postavu s kojom ćemo izać 3-4 dana prije utakmice.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sramota šta će Muller u prvih 11 bez obzira što svaku drugu utakmicu ima as/gol.Bahatost Nagelsmana nema granica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Do kada ce u ovom klubu igraci igrati na ime, ne na realan doprinos i kvalitet na terenu?
Tabletas bi mogao dobiti po nosu vcrs.
Tabletas bi mogao dobiti po nosu vcrs.
Kako se ovi kvazi navijači osjećaju kad su im stalno crne misli
Depresija visokog oblika ( ne znam na engleski možda bi zvučalo dopadljivije
)
Depresija visokog oblika ( ne znam na engleski možda bi zvučalo dopadljivije
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
Bundesliga
- Kontakt:
Eto vam tri nazad, kakav propuh na desnom boku lol
I am not yet born; O hear me.
Ocajnih 20 min na domacem terenu. Mirise na Villareal.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mirise da bi ponovo moglo biti bolno na Allianz areni ako je tako samo tabletas dobije nogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.