Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Auh kakav muk na stadionu, sta je ovo. Nije ih neko odavno ovako smirio na domacem terenu
-
- Kontakt:
e ovo je bila utakmica kakvu publika voli da gleda, ne toliko kvalitetna, ali u odnosu na ono popodne, nebo i zemlja
Zasto bi slavio bod ako je trener izjavio i javno i zvnaicno rekao da smo igrali da pobjedimo nema logike jbg fali ti logicnosti jaro al nisi ti kriv citava liga je takva al pitari su fakat vicine fufice ljudi fakaat misle da je slucjanost sto se igra u kampu saveza
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koje ponizavanje niti se nasi igraci vesele.
Skola fudbala i nogometa
Sprovod na magistrali
Dajte Balordi i Opalalali secera i vode.
Pozdrav za mostarskisin i onlyzrinja

Skola fudbala i nogometa
Sprovod na magistrali

Pozdrav za mostarskisin i onlyzrinja

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bas ponizavanje. Velez smijesan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54Koje ponizavanje niti se nasi igraci vesele.
![]()
![]()
![]()
![]()
Skola fudbala i nogometa
Sprovod na magistrali![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav za mostarskisin i onlyzrinja![]()
Ovo veceras je izgledalo kao kad gostujes nekom nizeligasu u kupu, pa se skupi citavo selo da te gleda iako znaju da ce ispusiti.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
O cemu ti?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:54“Jeebo te lajkovi dodji da zagrmis”
Kod fukara se cas pravopisa izbjegavao u sirokom luku meni se cini..
Volim tebe, više od sebe
bgm baš takoholyman je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:57Bas ponizavanje. Velez smijesan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54Koje ponizavanje niti se nasi igraci vesele.
![]()
![]()
![]()
![]()
Skola fudbala i nogometa
![]()
![]()
![]()
Ovo veceras je izgledalo kao kad gostujes nekom nizeligasu u kupu, pa se skupi citavo selo da te gleda iako znaju da ce ispusiti.
-
- Kontakt:
Parole koje su okacene po tuzli kao poziv za utakmicuantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:58O cemu ti?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:54“Jeebo te lajkovi dodji da zagrmis”
Ovaj Velez je tako los, da i Mirza ima sansu da ih guzlaci..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dosli pogledati europsku momcad.holyman je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:57Bas ponizavanje. Velez smijesan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54Koje ponizavanje niti se nasi igraci vesele.
![]()
![]()
![]()
![]()
Skola fudbala i nogometa
![]()
![]()
![]()
Sreca zadnjih pola sata pod rucnom.
Da smo htjeli jos 3 komada bi im uvalili

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
I dobro u cemu je problem?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:00Parole koje su okacene po tuzli kao poziv za utakmicuantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:58O cemu ti?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:54“Jeebo te lajkovi dodji da zagrmis”
Volim tebe, više od sebe
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zašto bi se žalio na sudije ako je trener izjavio i javno i zvanično rekao da su sudije bile dobre nema logike jbg fali ti logičnosti jaro.Baza1921 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54Zasto bi slavio bod ako je trener izjavio i javno i zvnaicno rekao da smo igrali da pobjedimo nema logike jbg fali ti logicnosti jaro al nisi ti kriv citava liga je takva al pitari su fakat vicine fufice ljudi fakaat misle da je slucjanost sto se igra u kampu saveza![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Taktički ću pričekat još pola sata da se vrate kućama s arene pa ćemo započeti
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Od igraca su veceras vise razocarali navijaci Veleza. Kapa dole za RA, a oni na drugim tribinama nisu vrijedni pomena.
Čestitke susjedima na pobjedi. Ko plati da gleda Pršeša i Blagojevića sam je sebi kriv. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Pitari se oglasavaju. Majko draga.
Upravo ste gledali utakmicu dvije najbolje ekipe u ligi, s tim da je Zrinjski daleko jaci. Sigurni i cvrsti, ne prastaju greske. Mislim da ste se i sami uvjerili u srazovima s vasim ekipama ili vam je pamcenje kao kod ribica.
Upravo ste gledali utakmicu dvije najbolje ekipe u ligi, s tim da je Zrinjski daleko jaci. Sigurni i cvrsti, ne prastaju greske. Mislim da ste se i sami uvjerili u srazovima s vasim ekipama ili vam je pamcenje kao kod ribica.
Nema šta, zaslužena pobjeda ekipe iz Međugorja.
Dobro smo i prošli. Sa ovom ekipom koja je večeras istračala, mi bi se borili za opstanak.
6-7 igrača kad ti fali je previše.
Nadam se da ćemo se sa konama nekad sastat u punom sastavu pa da vidimo pravu utakmicu.
Valjda bude prilike u kupu.
Dobro smo i prošli. Sa ovom ekipom koja je večeras istračala, mi bi se borili za opstanak.
6-7 igrača kad ti fali je previše.
Nadam se da ćemo se sa konama nekad sastat u punom sastavu pa da vidimo pravu utakmicu.
Valjda bude prilike u kupu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ti u recenici “ jeebo te lajkovi dodji na tribinu da zagrmis, ne vidis gramaticki ne ispravno nesto ?antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:03I dobro u cemu je problem?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:00Parole koje su okacene po tuzli kao poziv za utakmicu
Sudije se ne diraju to je udar na fcs i svez i to je zabrnajeno ugovorom mtel lige i kaznjava se zestoko nemoj se lud praviti.HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:03Zašto bi se žalio na sudije ako je trener izjavio i javno i zvanično rekao da su sudije bile dobre nema logike jbg fali ti logičnosti jaro.Baza1921 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54Zasto bi slavio bod ako je trener izjavio i javno i zvnaicno rekao da smo igrali da pobjedimo nema logike jbg fali ti logicnosti jaro al nisi ti kriv citava liga je takva al pitari su fakat vicine fufice ljudi fakaat misle da je slucjanost sto se igra u kampu saveza![]()
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- oldschool72
- Kontakt:
Zrinjski bolji definitivno, čestitka konama.Idem pit.
Velež do groba