Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čestitke navijačima Zrinjskog na osmoj tituli, zasluženo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mislio sam da nakon Jakirovica dolazi mala kriza i gledao u cudu kad je na predstavljanju Sulenta najavio Rendulica sa rijecima "doveli smo trenera ista kvalitete ako ne i boljega" kontam Danko isfrustriran sto je Profa odlucio otici ali Bgm Rendulic jos dominantniji i usudio bi se reci igramo ljepsi nogomet i za gol vise.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Samo da se poserem na ovu red army furku. Sta vi glumite neke ultra solidarnosti i gluposti. Ispisase vas ljudi da ne znate bi li se sad vrstili na tribinu ili nebi. Dosta se vi pure morate najesti, pojacati navijacku tribinu da bi kao vi nekom bitni bili. Danas najveci krivac za poraz jer niste bili tu da dignete simpatizersku tribinu. Da ako nista malo pritiska stvorite.
Sve sto pokazali u finalu kupa kad su vas horde ,poderale' a imali ste i krov i brojnost. Manite se vi ultre i solidarnosti, niko vas ne **** ni 2%
Sve sto pokazali u finalu kupa kad su vas horde ,poderale' a imali ste i krov i brojnost. Manite se vi ultre i solidarnosti, niko vas ne **** ni 2%
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom na zasluzenoj pobjedi. Bez Andjusica i citave vezne linije Halilovic, Hasanovic, Vehabovic nismo mogli vise. Kada sam vidio klupu znao sam da ne mozemo nista. Oni uvode Bilbiju i Jukica, a mi Mucaja i Nedima Hadzica. Ostali Zvonic i Lejs Plicanic
Nama ostaje borba za evropu kroz prvenstvo i kup gdje sa kompletnim sastavom imamo dobre sanse

Nama ostaje borba za evropu kroz prvenstvo i kup gdje sa kompletnim sastavom imamo dobre sanse

-
- Kontakt:
Fer i korektna utakmica previše prijateljska sto bi se reklo , bolji je pobjedio . Ne možeš parirat kad ti fali 6 igrača a kad ti je na klupi pet U-21 igrača .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma jehbo grah vodim te na utakmicu kad Zeljo dodje

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još je rano ali obojica su kvalitetni treneri, realno. Mislim da bi Sarajevo proigralo kad bi doveli nekog stručnjaka iz HNL.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:00Mislio sam da nakon Jakirovica dolazi mala kriza i gledao u cudu kad je na predstavljanju Sulenta najavio Rendulica sa rijecima "doveli smo trenera ista kvalitete ako ne i boljega" kontam Danko isfrustriran sto je Profa odlucio otici ali Bgm Rendulic jos dominantniji i usudio bi se reci igramo ljepsi nogomet i za gol vise.
-
- Kontakt:
Zar niste imali Sablica?MortemHz je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:08Još je rano ali obojica su kvalitetni treneri, realno. Mislim da bi Sarajevo proigralo kad bi doveli nekog stručnjaka iz HNL.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:00Mislio sam da nakon Jakirovica dolazi mala kriza i gledao u cudu kad je na predstavljanju Sulenta najavio Rendulica sa rijecima "doveli smo trenera ista kvalitete ako ne i boljega" kontam Danko isfrustriran sto je Profa odlucio otici ali Bgm Rendulic jos dominantniji i usudio bi se reci igramo ljepsi nogomet i za gol vise.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Rekao je stručnjakaHansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:09Zar niste imali Sablica?MortemHz je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:08Još je rano ali obojica su kvalitetni treneri, realno. Mislim da bi Sarajevo proigralo kad bi doveli nekog stručnjaka iz HNL.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:00
Mislio sam da nakon Jakirovica dolazi mala kriza i gledao u cudu kad je na predstavljanju Sulenta najavio Rendulica sa rijecima "doveli smo trenera ista kvalitete ako ne i boljega" kontam Danko isfrustriran sto je Profa odlucio otici ali Bgm Rendulic jos dominantniji i usudio bi se reci igramo ljepsi nogomet i za gol vise.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pa ne znam ko je slavio bod sa igračem više, trebao je i danas sudija isključiti dva naša igrača da pobijedite.. Vi tako pobjeđujete u zadnje vrijeme.Baza1921 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:39Ma prosvijetlio bih te brate bgm da sam u mogucnosti al nema tebi pomoci uzalud je sve.Nije stvar ni eto publike iako je to bio glavni razlog tj.izgovor sto ste se usrali i odgadjali nije bitno nego mogli ste nekom drugom pare dat osim vici iskreno.Ljudi svi govore moglo se na Grbavici odigrati i u prisustvu navijaca sve po ps. ali ja razumijem da necete da nas finansirate to je legitimno skroz al sto bas savezu da dajete pare(ako i jeste platili)?fks74 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:24Prosvijetli nas, zašto je se igralo u kampu ? Svi na zamjenskim terenima igrali pred svojom publikom samo mi nismo, možda zbig toga što smo vicine fufice. Jesmo li mi dobili od vice 300 000 za licencu ili ste vi. Vi i Borac nikome ništa ne smijete reći, vas savez najviše mazi, svi drugi bi bili izbačeni iz lige zbog dugova i blokiranih računa. Zvijezdu će izbaciti iz kupa zbog blokiranih računa, ne sjećam se da su vas izbacili.Baza1921 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54
Zasto bi slavio bod ako je trener izjavio i javno i zvnaicno rekao da smo igrali da pobjedimo nema logike jbg fali ti logicnosti jaro al nisi ti kriv citava liga je takva al pitari su fakat vicine fufice ljudi fakaat misle da je slucjanost sto se igra u kampu saveza![]()
Šuti, samo šuti, moj dječače plavi.
Cuj suti moj djecace plaviTo se pjeva kad pobjedite hahajaja ovo je za vas pobjeda bgm
suti dobro ste prosli strpi se malo da prodje par danaa da se zaboravi ova afera od danaas pa se javljaj onda tako se to radi
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahaha upravoFKSDoGroba je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:09Rekao je stručnjaka

-
- Kontakt:
Predatod je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Samo da se poserem na ovu red army furku. Sta vi glumite neke ultra solidarnosti i gluposti. Ispisase vas ljudi da ne znate bi li se sad vrstili na tribinu ili nebi. Dosta se vi pure morate najesti, pojacati navijacku tribinu da bi kao vi nekom bitni bili. Danas najveci krivac za poraz jer niste bili tu da dignete simpatizersku tribinu. Da ako nista malo pritiska stvorite.

Ova slika je potpuno nejasna i ništa ne znači, jedni će reći da je lopta u rukama Šahinovića, drugi da je među nogama.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Da se nasem Zeljkanu prizna gol od danas i titula iz 1946. godine!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima klip gdje se vidi lopta mu medju nogama on u golu. Pomocni je mogao vidjeti. To tamo u golu je neka glupost.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 08 mar 2023, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Predatod je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Samo da se poserem na ovu red army furku. Sta vi glumite neke ultra solidarnosti i gluposti. Ispisase vas ljudi da ne znate bi li se sad vrstili na tribinu ili nebi. Dosta se vi pure morate najesti, pojacati navijacku tribinu da bi kao vi nekom bitni bili. Danas najveci krivac za poraz jer niste bili tu da dignete simpatizersku tribinu. Da ako nista malo pritiska stvorite.

nasa noc traje danima
RA ima od mene veliki respekt, i zbog mentaliteta i jer znam par momaka, starija ekipa, iz grupe.Predatod je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Samo da se poserem na ovu red army furku. Sta vi glumite neke ultra solidarnosti i gluposti. Ispisase vas ljudi da ne znate bi li se sad vrstili na tribinu ili nebi. Dosta se vi pure morate najesti, pojacati navijacku tribinu da bi kao vi nekom bitni bili. Danas najveci krivac za poraz jer niste bili tu da dignete simpatizersku tribinu. Da ako nista malo pritiska stvorite.
Drugi navijaci Veleza veliki respekt za vjernost, spremnost da vas se pojavi gdje god treba par hiljada. Vidi se velika vezanost uz klub.
Al bez ljutnje, od ovih ozbiljnih klubova, ja nisam vidio pozorisnije publike od navijaca i simpatizera Veleza.
Evo da taj dio navijaca Veleza uporedim sa nasim istokom, i sa nasim navijacima koji nisu dio Hz. Ili recimo sa navijacima Zeljeznicara koji nisu dio grupe TM. Pa to se i kod jednih i kod drugih konstantno stoji i navija. Prave se manji kopovi, ustaje se cesto, ili se stoji stalno i prate se HZ ili TM.
Majke mi ne zelim uvrijediti navijace Veleza (ne mislim na RA, da ih odvojim jos jednom), al meni nije jasno da vas u onoliko broju na finalu Kupa odnavijate 5-6 puta, i par puta podrzite RA. Dok nasi nisu sjedali uopste, 90% pjesama su pratili kop HZ. Isto je sa TM i njihovim sa tribine.
Nepojmljivo mi je ocigledno velika ljubav i privrzenost klubu, i recimo danas protiv gradskog rivala da se cujete 3puta.
Ja se sjecam problema na sjeveru, bojkota, trzavica.. i bio je prazan skoro skroz. I na derbiju je istok preuzeo ulogu navijacke tribine, i bez Hz 80%utakmice ravnopravno se nosili sa TM. Cak se i koreografija pravila, dizale parole itd.
Nemojte ovo shvatiti uvredom, ali nesto morate raditi po tom pitanju.
- FKS -
nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.