FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sommer nije ni za Leotara
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
3 puta Stanko ispada kao budala.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kazem ja za Sommera teska k.urcina od golmana. Ovo je sramota, bolje im je nek odmah ispadnu nego da se sramote dalje.
10 miliona 
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
NAGELSMAN RAUS!
dobri smo.. ovakav aigra nam odgovara.. procemo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Slavit cu kad ova ubleha odyebe iz Bayerna, Salihamidzic zajedno s njim i kad Hoeness isto razguli u penziju.
Sta je vama ljudi pa neigramo.protiv jedinstva jebote.
Bas je postalo ovo smor pravi,toliko negativiteta i tacno se ceka nesto lose da se moze napadati.
Ne kontam bogami,tacno bi volio znati koliko imaju godina ovi sto pisu ove crne izjave,cuj bolje ispasti odmah,pa sta je trebalo biti 3-0 na poluvremnu.
Usput strasni Mbape.
Koliko je imao dodira s loptom 3-4.
Bas je postalo ovo smor pravi,toliko negativiteta i tacno se ceka nesto lose da se moze napadati.
Ne kontam bogami,tacno bi volio znati koliko imaju godina ovi sto pisu ove crne izjave,cuj bolje ispasti odmah,pa sta je trebalo biti 3-0 na poluvremnu.
Usput strasni Mbape.
Koliko je imao dodira s loptom 3-4.
Jao majko koja količina neosnovanog pesimizma. Kad je nas PSG izbacio, šta nam je vrijedilo što smo ih sabili u 16? Odlično je ovo za sad.
- farinelli123
- Kontakt:
Ako izuzmemo da je Sommer teško blanderovao, ostalo nije toliko loše. Jesmo malo povučeni i napadamo sa 1,5 igračem, ali stojimo solidno čvrsto. Mislim da bi Mane ovde hettrikovao, treba nam bolja kombinatorika u kontrama.
E sad, ako PSG povede, tu im onda dajem veće šanse da daju i drugi nego mi da izjednačimo.
E sad, ako PSG povede, tu im onda dajem veće šanse da daju i drugi nego mi da izjednačimo.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
De Ligt je za ovih 45 minuta opravdao pola svog transfera.
Definitivno igrac za velike utakmice.
U Parizu je takodjer bio medju najboljim.
Sommer se previse kocka a premalo upotrebljava jednostavna rjesenja.
Nekoliko izmjena i ovo bi trebalo biti malo vise na nasoj strani.
Mbappe se nije vidio, strasno su ga markirali, nadam se da nece mijenjati stranu u drugom poluvremenu.
Mec je izuzetno tezak, lud je onaj koji je ocekivao da cemo ovo do poluvremena rijesiti.
PSG ima izuzetne igrace.
Definitivno igrac za velike utakmice.
U Parizu je takodjer bio medju najboljim.
Sommer se previse kocka a premalo upotrebljava jednostavna rjesenja.
Nekoliko izmjena i ovo bi trebalo biti malo vise na nasoj strani.
Mbappe se nije vidio, strasno su ga markirali, nadam se da nece mijenjati stranu u drugom poluvremenu.
Mec je izuzetno tezak, lud je onaj koji je ocekivao da cemo ovo do poluvremena rijesiti.
PSG ima izuzetne igrace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Neosnovanog, a likovi trebali voditi 2:0, dva puta s linije se izbacuje. Nije se prilika napravila, branis se protiv tima koji ima jednog i pol igraca na svom terenu. Aferim ako je vama ovo dobro 
Brate idi slavi negdje sta hoces ne bacaj crnjake ovdje bogatiBundesliga je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:48Slavit cu kad ova ubleha odyebe iz Bayerna, Salihamidzic zajedno s njim i kad Hoeness isto razguli u penziju.
Evo hajde nama fudbalskim neznalicama molim te objasni ukratko sta je to toliko lose u Bayernu pa svi trebaju otkaze dati ili dobiti da bi ti bio sretan.
Evo otvori nam oci i daj da i mi vidimo te tolike probleme.
Brate City drugi u engleskoj,nije dobio Leipziga jesul trebali odmah Guardiolu otjerati
Real drugi 10 bodova minusa izgubili u kupu od Barce kuci
Jel i perez i andjeloti isto otkaze trebaju dati
Liverpool da ne spominjem
Man utd isto
Chelsea koji su oni uopste 7-8 na tabeli svi redom otkazi jeli
Ko jos ima Barca ispala od Manchestera Laporta Xavi otkazi
Sad sve to uporedi a Bayernom i reci mi gdje je problem
Poraz od Gladbacha sa igracem manje
Prvi na tabeli
U LP za sad prolazimo
Evo molim te objasni mi svoje stavove
Ma ovo je super , ne valja samo onima koji su zapeli da Nagelsman ode.
Nema potrebe za taj hard-pressing , pozicija je sad broj 1 oko taktike, oni hoce da ih mi napadamo , ali nisu znali da cemo biti oprezni.
Bayern nece da rizikuje da pritisne to , oni su strasno dobri u tranziciji i mogu dati gol iz kontre i to je znao Nagelsmann i postavio malo sigurnije nego napadacki.
Zasad pametno , ide 2 pol..
Nema potrebe za taj hard-pressing , pozicija je sad broj 1 oko taktike, oni hoce da ih mi napadamo , ali nisu znali da cemo biti oprezni.
Bayern nece da rizikuje da pritisne to , oni su strasno dobri u tranziciji i mogu dati gol iz kontre i to je znao Nagelsmann i postavio malo sigurnije nego napadacki.
Zasad pametno , ide 2 pol..
De LigHt i Goretzka su mi za sad najbolji. Davies se igra ko na terminu, Musialu nece kako bi on to htio, a i mi. Müller je potanak. Kimmich isto dobar ali je imao par gresaka. Gomana necu spominjat osim u ovoj recenici.
Idemo u drugo poluvrijeme pregrupisani, vjerujemo u to.
Idemo u drugo poluvrijeme pregrupisani, vjerujemo u to.
Ko da im je trener rekao prije pocetka utakmice da nema veze hocemo li proc ili ne, bitno je samo da Messi i Mbape ne zabiju. Markiranje njih dvojice je bilo izuzetno, sve ostalo nekako mlako. Nadat se boljem drugom poluvremenu i da nadjemo nekako put do gola.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa sta ako nije dobio City kad ce ih satrati u uzvratu. Taj City bi ovog Bayerna satjerao u 16 metara i imao 80% posjeda lopte. A nisu uopste nesto, vec je Bayern toliko los. Real ima 14 trofeja Lige Prvaka i kisu trofeja, a Ancelotti im prosle sezone donio trofej Lige Prvaka, sto bi ga tjerali? Liverpool, Chelsea i UTD nisu u istom svemiru s Bayernom i s njima se ne trebas porediti, jedino ako hoces da budes tim za negdje 4, 5 mjesto ili jos nize. Barcelona isto, klub koji nije mogao dobiti Inter u 2 utakmice i s njima se poredis. Plus je malo falilo da se ugase.Elber111 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:59Brate idi slavi negdje sta hoces ne bacaj crnjake ovdje bogati
Evo hajde nama fudbalskim neznalicama molim te objasni ukratko sta je to toliko lose u Bayernu pa svi trebaju otkaze dati ili dobiti da bi ti bio sretan.
Evo otvori nam oci i daj da i mi vidimo te tolike probleme.
Brate City drugi u engleskoj,nije dobio Leipziga jesul trebali odmah Guardiolu otjerati
Real drugi 10 bodova minusa izgubili u kupu od Barce kuci
Jel i perez i andjeloti isto otkaze trebaju dati
Liverpool da ne spominjem
Man utd isto
Chelsea koji su oni uopste 7-8 na tabeli svi redom otkazi jeli
Ko jos ima Barca ispala od Manchestera Laporta Xavi otkazi
Sad sve to uporedi a Bayernom i reci mi gdje je problem
Poraz od Gladbacha sa igracem manje
Prvi na tabeli
U LP za sad prolazimo
Evo molim te objasni mi svoje stavove
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 08 mar 2023, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Dakle,
trener nema autoritet. Ne smije Mullera na klupu staviti, s tim što on igra stavlja Musialu na krilo koji je tu totalno pogubljen. Musiala mora na AMC, Muller out a Sane ili Gnabry moraju ući.
Klasična utakmica u kojoj Kamerunac ne zna štopati loptu, pokvario je čisti zicer jer je Musiala sam u kontru trčao.
Ubaci Manea, Sanea i Gnabrya, možda i Cancela.
Igraju kao da im je nestao testosteron, gdje je nestao taj žar na domaćem terenu gdje smo bili strah i treper i sada strepimo od Villareala i ekipe kojoj igra stoper od 17 godina??????
ODLAZI PREVARO.
trener nema autoritet. Ne smije Mullera na klupu staviti, s tim što on igra stavlja Musialu na krilo koji je tu totalno pogubljen. Musiala mora na AMC, Muller out a Sane ili Gnabry moraju ući.
Klasična utakmica u kojoj Kamerunac ne zna štopati loptu, pokvario je čisti zicer jer je Musiala sam u kontru trčao.
Ubaci Manea, Sanea i Gnabrya, možda i Cancela.
Igraju kao da im je nestao testosteron, gdje je nestao taj žar na domaćem terenu gdje smo bili strah i treper i sada strepimo od Villareala i ekipe kojoj igra stoper od 17 godina??????
ODLAZI PREVARO.
Pretjeruje se kao po obicaju. Onaj ko je ocekivao nekih 3-0 na poluvremenu nije realan. Pametno se igra samo je Sommer minus jer nije za ovu igru. Ima Julian svojih musica i ima prostora za kritike u BL ali za ovu sezonu u LP za sad mu se nema sta prigovoriti. Odigrali smo 7 i po tekmi i tek u jednoj primili golove(Plzen). Ako cemo ikako osvojiti, to je ovako.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.