Ali dobro, komercijalizovali su se kvalitetno u ovom periodu, vjerovatno je to i prvi cilj bio.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2022/2023
Ispali 5 puta u osmini u zadnjih 7 sezona
Ali dobro, komercijalizovali su se kvalitetno u ovom periodu, vjerovatno je to i prvi cilj bio.
A gdje to ima Mbapea veceras ili ostatka tima? Klasicni Ronaldov dick rider, hajd pogledaj kako messi dize trofej SPa i na spavanje.f0rest1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:54Ono je Neymar sam rijesioenobarca je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:52Kako 10 godina ako je 2015. osvojio, sta si imao iz matematikef0rest1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:49Hahaha jel igrao messi uopste ?
Nema penala i odma qrcina samo seta po terenu, nigdje ga 10 godina u LP..
Bayern prejak.![]()
Šetac bez penala nema ga nigdje.
Messiju vakat za Saudiju, MLS il Argentinu. Od 2015. nije bio faktor u KO fazi LP, jedino onaj prvi mec protiv Liverpoola 2019. na CN 
Lucas ne igra na toj strani.
Pavard je u zadnje vrijeme igrao pa gubio mjesto,vraćao se tako da ne mora značiti ni da bi danas igrao.
Formacija je sa 4 nazad.
To što se radi ofenzive Daviesa jedan bek pretvara u stopera ne znači da se u fazi napada protivnika ne brane sa 4 igrača što smo nebrojeno puta vidjeli danas u duelima Daviesa i Hakimija.
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 08 mar 2023, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mnogi neće da priznaju, ali Maignan je najbolji golman svijeta. 
Kako smo presli na 3 nazad Pavard je beton ko desni stoper. I naravno da je 3 nazad, pa Stanisic niti igra uz liniju niti je 2 puta dosao u zadnji trecinu PSGa. I u buildupu jasno stoje u liniji sa 3, al ono nemas oci izgleda. Davies i Coman wingbackovi, isto je bilo i u prvom mecu s tim da se krenulo sa Cancelom a ne Daviesom.Rosicky je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:02Lucas ne igra na toj strani.
Pavard je u zadnje vrijeme igrao pa gubio mjesto,vraćao se tako da ne mora značiti ni da bi danas igrao.
Formacija je sa 4 nazad.
To što se radi ofenzive Daviesa jedan bek pretvara u stopera ne znači da se u fazi napada protivnika ne brane sa 4 igrača što smo nebrojeno puta vidjeli danas u duelima Daviesa i Hakimija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Messi je postao igrac manje na terenu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- akisarajevo92
- Kontakt:
kao sto nemam osjecaj da imamo tim u ABA ligi isto tako uopste nemam osjecaj da imamo naseg igraca u Milanu
Don't believe the hype.
- Felixians4
- Kontakt:
Šeik nek dadne Camposu i Mbappeu da vode klub i bavi se nečim osmim. Messi 10ak godina na gostovanjima u KO fazi UCL nepostojeći, no boli ga k. Verratti traži foul, oba gola spuši balun i adio. Produžili mu ugovor, a eto im ga. Bavarci poslovičnu, svaka čast Salihamidžiću kako se snalazi. Za mene favoriti
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Koliko je ovaj Tottenham ocajna ekipa,jednu polupriliku na dvomecu imali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
E neka su ispali ovi lafo parizani bas mi godra, lafo neke zvjezdice.
Ii nikad mi nece prestat bit simpaticno ovo kako se nadju uvrijedjeno likovi cim spomenes da je messi faktor u LP kao john o'shea recimo.
Ii nikad mi nece prestat bit simpaticno ovo kako se nadju uvrijedjeno likovi cim spomenes da je messi faktor u LP kao john o'shea recimo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sramotan dvomeč Tottenhama. Bez ispaljenog metka.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Prebacis tekmu sa Allianz Arene na ovaj Tottenhamov stadion i imas osjecaj da si 90 minuta gledao mali fudbal u dvorani Ramiz Salcin.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
harden je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:06Kako smo presli na 3 nazad Pavard je beton ko desni stoper. I naravno da je 3 nazad, pa Stanisic niti igra uz liniju niti je 2 puta dosao u zadnji trecinu PSGa. I u buildupu jasno stoje u liniji sa 3, al ono nemas oci izgleda. Davies i Coman wingbackovi, isto je bilo i u prvom mecu s tim da se krenulo sa Cancelom a ne Daviesom.Rosicky je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:02Lucas ne igra na toj strani.
Formacija je sa 4 nazad.
Stanišić je više puta bio na Mbappeu uz aut liniju nego što si ti slova u postu napisao,ali ok.
Opet čovjek priča o Build Upu koji nema veze sa onim o čemu ja govorim.
Onda je messi zadnji vezni jer je u build upu se spuštao do veratija.
Messi večeras ko nešto i odigro, Mbappe ništa, smiješan lik, potpuno uštopan
Bajern ima odbranu sila, kao i vezni red, al ovaj napad mnogo glupih igrača i nekakvih petljanaca
Bajern ima odbranu sila, kao i vezni red, al ovaj napad mnogo glupih igrača i nekakvih petljanaca
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rosicky nemoj se sramotit, bukvalno se pomjera težište igre i šta će desni štoper nego biti uz napadača na liniji. Ako ne vjeruješ hardenu pogledaj malo pripreme utakmice na internetu i analizu poslije, al svakako ću ti ja zalijepit sutra kad izađe nešto o večerašnjoj taktičkoj doktorskoj dizertaciji Juliana Nagelsmanna.
Mene forumski znalci napadali kad sam rekao Vini>Mbappe>Haaland
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.