FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
thomashasler
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Evo prvi put da pohvalim trenera. Odlično pripremljena utakmica. Igralo se tacno na prolaz strpljivo. Sramota je bilo sta reci kad uzmes da 90 minuta mbpe nije dirnuo loptu cestito a ko misli da je to lahko on treba prestati pratiti fudbal i baciti se na bilijar. Odlicno sve osim sto Miler ne moze igrati niti bih Sanea ubacivao osim u sudijskom vremenu. Lik udje i igra kao da je na terminu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Navijacki bi vecina zeljela da je u prvoj bilo 3:2 za nas i nocas 4:2, npr. Da prsti od golova.
Sto je nerealno jer nismo vise Pep-team koji igra svoju igru pa kako bude.
Ali, trener raste sa ekipom i kad je vidio da krila nisu u formi prebacio se na 3 pozadi + sa dva lazna krila iza Cupe. I ide mu za sada.
Sad bi i Wirtz dobro dosao kad Thomica ode u penziju.
Eto da pohvalim Joe Stanisica koji je odigrao dobru utakmicu, odlicno se uklopio nazad.
Ali, trener raste sa ekipom i kad je vidio da krila nisu u formi prebacio se na 3 pozadi + sa dva lazna krila iza Cupe. I ide mu za sada.
Sad bi i Wirtz dobro dosao kad Thomica ode u penziju.
Eto da pohvalim Joe Stanisica koji je odigrao dobru utakmicu, odlicno se uklopio nazad.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hehe , sjetio se Omer pjesme stareOmerbavarac je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:10U ovom momentu potpisujem kapitulaciju u ligi za usati trofej
Tri lige za jednog ušatog i tako redom
Vom Jäger zum Gejagten
Kako samo dobar i uigran tim
Mogli su im jos koji metnut' komotno....
Mogli su im jos koji metnut' komotno....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Reci ti meni Gero, koga bi zelio kao narednog protivnika?geronimo je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:19Hehe , sjetio se Omer pjesme stareOmerbavarac je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:10U ovom momentu potpisujem kapitulaciju u ligi za usati trofej![]()
Tri lige za jednog ušatog i tako redom![]()
Vjerujem da ti kao stari fanatik imas pik na ove nekadašnje Bayernove krvnike.
Vratili smo United, Interu, Barci, ostade Milan a steta je da ne zatvorimo krug.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam gled'o tekmu, jerbo se feminizam uvuk'o u sve pore našeg života, i to ništa ne valja.
Eh sad, je li Zuby pogodio taktiku ili ga (nas) je pogledala sreća ? Obje strane radikalne, nisam pročit'o neku "sredinu".
Eh sad, je li Zuby pogodio taktiku ili ga (nas) je pogledala sreća ? Obje strane radikalne, nisam pročit'o neku "sredinu".
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gledaj pakasa.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Unatoc taktici 3 5 2, drugo poluvrijeme je odigrano odlicno.
Kompaktno, timski, pozrtvovno i napadacki puno bolje nego prvo poluvrijeme.
Malo je podsjetila utakmica na onaj stari Bayern od prije 20 godina gdje se igrala dobra obrana i onda napadacki individualna kvaliteta presuduje.
Opet, ne mogu gledati ovaj 3 5 2 i nadam se da ce se Nagelsman brzo dozvati pameti i staviti 4 2 3 1.
Kompaktno, timski, pozrtvovno i napadacki puno bolje nego prvo poluvrijeme.
Malo je podsjetila utakmica na onaj stari Bayern od prije 20 godina gdje se igrala dobra obrana i onda napadacki individualna kvaliteta presuduje.
Opet, ne mogu gledati ovaj 3 5 2 i nadam se da ce se Nagelsman brzo dozvati pameti i staviti 4 2 3 1.
Dojavizajte se sto prije
Messi mbape neymar golovi protiv nayerna zero, nula, krompir, jampa kjampa praznooooo
Messi mbape neymar golovi protiv nayerna zero, nula, krompir, jampa kjampa praznooooo
Mogu mislit kako je njemu dok gleda kako Choupo zabija golove koje on nikad nije mogo
Al odbrana je kompaktna pravo, Upa igra WC sezonu, nije promašio par utakmica samo. De Ligt fenomenalan još na kontra strani, vrijedi svakog feninga plaćenog. Davies dva bloka jedan na Messiju u prvom, drugi na Mbappeu u drugom. Balansa ovaj tim ima, samo da prema naprijed se dohaviza, da ove kontre se lakše i uspješnije rješavaju.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Jel' Nagelsman dobio otkaz ? Zna li se hoće li preživiti noć.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
NAGELSMANN OUT
OTPUSTITI GA JOS VECERAS AKO HOCE NAPRAVITI ISTA OVE SEZONE! SRAM GA BILO IGRA FORMACIJU STO SE NE SVIDJA FORUMASIMA
OTPUSTITI GA JOS VECERAS AKO HOCE NAPRAVITI ISTA OVE SEZONE! SRAM GA BILO IGRA FORMACIJU STO SE NE SVIDJA FORUMASIMA
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ej kad sad neutral napiše roman
Ili oproštajno pismo
Harden, mijenjaj anketu
Ili da ja to radim
Sljedeća bi bila:?
Ili oproštajno pismo
Harden, mijenjaj anketu
Ili da ja to radim
Sljedeća bi bila:?
Vom Jäger zum Gejagten
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ali ako pored svega dobijemo jos i Stanisica. 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Prvi sam pisao vcrs da lici na ponovno bolno ispadanje kao protiv Villareala ali hvala im sto su mi se popisali u usta
Bravo za Julijana i ekipu idemo po klempu
U 1/4 daj ove crvenocrne iz Milana plavocrni su vec dobili ove sezone po pi.cki
Bravo za Julijana i ekipu idemo po klempu
U 1/4 daj ove crvenocrne iz Milana plavocrni su vec dobili ove sezone po pi.cki
A on je drugi pranjić
Ne znam omčo koga bi u narednom krugu
Rado mailand ako je prošao ( vjeruj da ne znam i da mi je mrsko kliknuti i provjeriti)
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.