Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

marconato
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la marconato » 08 mar 2023, 12:33

Italia je napisao/la:
08 mar 2023, 12:08
Ja te pozivam na temu: viewtopic.php?f=76&t=328&start=13520 da nastavimo ovu diskusiju i prestanes vrijedjati inteligenciju nekome.
Taman posla da ljudi tamo citaju tvoje gluposti. Dovoljno sto ovde ubijas u pojam 99% Juventina i branis neznalicu Alegrija.

Na Marakani kad bi 2 meca zaredom dolazili Surdulica i Javor da dominiraju posjedom i da izimaju bodove, a ne da se to ponavlja 2 godine, trener, a i komplet uprava bi bili izvizdani i otjerani vec ukoliko sutra, a ti zivotom branis ovu fudbalsku analfabetu... :roll: :crazy:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

KenanYildiz

Post Postao/la KenanYildiz » 08 mar 2023, 12:55

diskusija: Italia vs cetnik

me:

slika
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 08 mar 2023, 15:06

Ja sam ovdje za cetnika 😁

aljegri OUT!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

KenanYildiz

Post Postao/la KenanYildiz » 08 mar 2023, 15:08

i mene vuce malo na tu stranu, moram priznat :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 mar 2023, 15:13

Ne treba zamjeriti @marconato sve ovo su prosli bosnjaci sa dzekom, godinama su ubjedjivali forum kako Dzeko treba biti starter ispred Kuna, kako ga Mancini mrzi :mrgreen: itd. Mnogo forumaša koji navijaju za Juve nece priznati kako je zamjena Danilo - Cancelo pobjeda Juventusa, nikad nece priznati da je Tek prevara itd.. argument je alegri out 🤣🤣 :urnebes:
Max Allegri

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 08 mar 2023, 15:27

KenanYildiz je napisao/la:
08 mar 2023, 12:55
diskusija: Italia vs cetnik

me:

slika
Selam alejk Keno.
Aljegri, out!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 mar 2023, 15:38

Ne postoji ovdje diskusija italia vs marconato, vec jednostavno molim covjeka da mi (nam) se skloni sa ociju i ove teme, a da svoje misljenje (potkano jedinim motivom - srbovanjem, i to ne u negativnom kontekstu vec je i ranije naveden primjer Dzekomanije) odvede na neke jednostavnije teme gdje se fura lagano nacionalisticko stivo bez puno mozganja. Jer mi smeta i odmah mi revolt aktivira.

Ovdje je tesko diskutovati i sa Juventinima iz migovog opisa, a kamoli jos pricati o ovoj sumadiji koja situaciju percipira samo iz nacionalisticog aspekta.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 mar 2023, 15:53

Mig_Mig je napisao/la:
08 mar 2023, 15:13
Ne treba zamjeriti @marconato sve ovo su prosli bosnjaci sa dzekom, godinama su ubjedjivali forum kako Dzeko treba biti starter ispred Kuna, kako ga Mancini mrzi :mrgreen: itd. Mnogo forumaša koji navijaju za Juve nece priznati kako je zamjena Danilo - Cancelo pobjeda Juventusa, nikad nece priznati da je Tek prevara itd.. argument je alegri out 🤣🤣 :urnebes:
Ne postoji ama bas nikakva poveznica izmedju ta 2 slucaja!
Prvi nije igrao, jer je imao konkurenciju u top 3 napadaca planete.
Drugog gusi antifudbal Alegrija. Zapravo, ne gusi samo njega, nego citav tim... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 mar 2023, 16:26

Mig_Mig je napisao/la:
Cancelo koji je u Cityu postao najbolji bek svijeta u ponajboljoj ekipi svijeta pa prešao u klub veći od Juventusa vs Danilo koji je nesposoban bek pretvoren u stopera kako bi zamaskirali tu nesposobnost? Je li taj?
Danilo je ok, ali pisati ove gluposti je van pameti. Juventus postao nizerazredni klub, a pricamo kako je tu kao pobijedio. :lol:

Pa i Coman kao ne valja ili nije valjao pa je davao neke golove u finalima LP, a nama ostajali Zaza i Gabbiadini na papiru, da ne govorim kako smo strasno zajebali Bayern (tvoje riječi) uvalivsi im "rukometaša" (vase rijeci).
Ono što ti, Italia ili capitano ne shvatate je da ste u brutalnoj manjini i da oni koji prate Juve, ali i oni koji ne lagano detektiraju problem i predominantno je u suprotnosti s vasim rezonom.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 mar 2023, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 mar 2023, 16:33

Jbt zivot, postali smo cisti mediokritet, bukvualno nas zadnje dvije sezone svako ziv nadigrao i/ili pobijedio. Fudbal koji igramo je smijesan, iole ozbiljniji protivnici se sprdaju sa nama. Nebitan smo faktor u bilo kojoj fudbalskoj pori italije i evrope a idalje ljudi to slijepo opravdavaju.
Nevjerovatno.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 mar 2023, 17:20

Pogba je napisao/la:
08 mar 2023, 16:26
Mig_Mig je napisao/la:
Cancelo koji je u Cityu postao najbolji bek svijeta u ponajboljoj ekipi svijeta pa prešao u klub veći od Juventusa vs Danilo koji je nesposoban bek pretvoren u stopera kako bi zamaskirali tu nesposobnost? Je li taj?
Danilo je ok, ali pisati ove gluposti je van pameti. Juventus postao nizerazredni klub, a pricamo kako je tu kao pobijedio. :lol:

Pa i Coman kao ne valja ili nije valjao pa je davao neke golove u finalima LP, a nama ostajali Zaza i Gabbiadini na papiru, da ne govorim kako smo strasno zajebali Bayern (tvoje riječi) uvalivsi im "rukometaša" (vase rijeci).
Ono što ti, Italia ili capitano ne shvatate je da ste u brutalnoj manjini i da oni koji prate Juve, ali i oni koji ne lagano detektiraju problem i predominantno je u suprotnosti s vasim rezonom.
U kojem ti univerzumu zivis? Postao je tebi najbolji bek na svijetu, on je u Cityu klupiran i poslan u Bayern gdje je za dvije sedmice klupiran, naravno treba dodati da je i u reprezentaciji klupiran, najbolji bek?! Danilo vec dvije godine nije bek ali smo dobili kvalitetnijeg igraca! Coman i rukometas nisu igraci kakvim si ih ti predstavljao, obojica na oko 15m place, igracki lako zamjenjivi.
Ti si Tuchela dizao do neba, covjek je popusio dva lagana otkaza u dvije sezone. Mnogo je igraca, trenera sa kojima si ubijao temu, od Boge si napravio igracinu itd.... Jos ne rezonujes formu od kvalitete.
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 mar 2023, 17:40

Pricas gluposti, Tuchela sam zvao (U)tušel iz zajebancije da je ugušio ekipu, toliko o tome da sam ga volio.
Cancelo je postao ponajbolji bek svijeta, a o tome ne pričam samo ja nego i ogromna većina, pogotovo prosle sezone najbolje u karijeri. Sve drugo sto pričaš može imati veze samo s nekim vanfudbalskim neslaganjima, a takve s Guardiolom je imala igračina kao Zlatan, Yaya Toure kojeg je otjerao jer nije htio igrati stopera pa u EPL-u bio najbolji igrac lige, Mandžukić, Etoo itd.
Dakle, ostaje ono bitno, a to je da je otisao ponajbolji bek svijeta i dosao igrac kojeg ima na svakom cosku, koji je stariji 3 godine i na zalasku vec.

Naravno da ću od nekih praviti igračine jer volim da "se okladim" na igrača. Nesto sto vi ne smijete kao i generalno ogromna vecina foruma. Isto tako, kada pogodim sa Mirettijima i Fagiolijima ovog svijeta tada nećeš biti tu da pohvalis, dapace, iskoristit ces pricu da pohvalis Allegria.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

KenanYildiz

Post Postao/la KenanYildiz » 08 mar 2023, 19:11

VelaHavle je napisao/la:
08 mar 2023, 15:27
Selam alejk Keno.
Alejkum selam Kemo.

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 08 mar 2023, 19:17

KenanYildiz je napisao/la:
08 mar 2023, 19:11
VelaHavle je napisao/la:
08 mar 2023, 15:27
Selam alejk Keno.
Alejkum selam Kemo.
Stae Keno hoćeš da ides iz Juventusa :rol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 mar 2023, 21:13

Pogba je napisao/la:
08 mar 2023, 17:40
Pricas gluposti, Tuchela sam zvao (U)tušel iz zajebancije da je ugušio ekipu, toliko o tome da sam ga volio.
Cancelo je postao ponajbolji bek svijeta, a o tome ne pričam samo ja nego i ogromna većina, pogotovo prosle sezone najbolje u karijeri. Sve drugo sto pričaš može imati veze samo s nekim vanfudbalskim neslaganjima, a takve s Guardiolom je imala igračina kao Zlatan, Yaya Toure kojeg je otjerao jer nije htio igrati stopera pa u EPL-u bio najbolji igrac lige, Mandžukić, Etoo itd.
Dakle, ostaje ono bitno, a to je da je otisao ponajbolji bek svijeta i dosao igrac kojeg ima na svakom cosku, koji je stariji 3 godine i na zalasku vec.

Naravno da ću od nekih praviti igračine jer volim da "se okladim" na igrača. Nesto sto vi ne smijete kao i generalno ogromna vecina foruma. Isto tako, kada pogodim sa Mirettijima i Fagiolijima ovog svijeta tada nećeš biti tu da pohvalis, dapace, iskoristit ces pricu da pohvalis Allegria.
To gore moze da stoji, onda samo da smanjimo pricu kako je Pep bezgrijesan i najbolji. Znas ti dobro da je ne hvalim Alegrija zbog mnogo djece ali rekao sam Mireti odmah da se zna, aBd citirat cemo se za desetk godina :D
Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 mar 2023, 22:29

Al mislim, porediti i dozivljavati Cancela koji vjerovatno i ne zna da je igrao u Juventusu, sa Danilom kojem na facijalnim ekspresijama, ponasanjem i zrtvovanjem vidis koliko voli ovaj klub je :bow:

KenanYildiz

Post Postao/la KenanYildiz » 08 mar 2023, 22:34

slika

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 mar 2023, 04:08

Ovdje neko prica o Tuchelu u negativnom kontekstu?? Najbolji trener planete koji je slobodan.. :kafa:

Dobio dva otkaza u dvije godine??
Otpustili ga levati...pa gdje su PSG i Chelsea??...u rupi...

Prestanite se drogirati!!!

Cancelo nam nikada nije bio potreban, previse je ofanzivan... :kafa: Sta tek reci za Ronalda...upropastavao nam klub...in Max we trust!!

Tuchel is a polyglot, speaking German, French, English, and Italian :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 09 mar 2023, 08:55

Sta ovo kazu po frajburga kupilo karte za veceras. Al ne daju im nasi, zajebali ljude za karte, kad su skontali da ce ih biti vise nego domacih?

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 mar 2023, 10:10

Allegri ih zajebo :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.