Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2022/2023
Zar Messi nije veznjak?
Jos jedan choke maga iz Rosarija.
Jos jedan choke maga iz Rosarija.
Ima PSG dosta kvalitetnih igraca, ove sezone su kompletnija ekipa nego ikad ranije al njihov glavni problem su setaci u napadu od kojih je samo jedan u stanju biti faktoru u najjacim europskim mecevima. Bayern ih je u ovom dvomecu rutinski izbacio, Mbappe potpuno zatvoren, a Messi svakako vec godinama nije nikakav faktor u najjacim KO mecevima.
A ne da nismo gledali lika kako jede malu djecu na SP prije par mjeseci. Zar toliko boli propaganje Ronalda da se mora I lagati
Pa moze u ekipi gdje ima 9 igraca koji trce ko nenormalni da pokriju njegovo setanje. U klupskom fudbalu protiv elitnih ekipa to nema prolaza. Nije slucajno da lik vec godinama nije faktor u LP.
Messi je u decembru dokazao da i u ovim godinama moze biti jedan od najboljih, bilo u vezi, bilo u napadu. Problem je sto nikad nije bio vodja, a posebno sad mu izgleda puca khurac za Parisom. Imas scenu u prvoj utakmici, gdje Neyo radi presing ko budala, a Messi samo ispratio pogledom
Znaci malo i bezobrazan, sto danasnji fudbal ne prasta, setkanje.
@epi pa ima tu itekako kvalitetnih igraca koji bi u pravom sistemu dali rezultat, samo nisu to neke ekstra zvijezde kako se ih predstavlja ili mislis da bi jedan Ruiz, Vitinha i kompanija kampirala u prvom sastavu Reala recimo?
@epi pa ima tu itekako kvalitetnih igraca koji bi u pravom sistemu dali rezultat, samo nisu to neke ekstra zvijezde kako se ih predstavlja ili mislis da bi jedan Ruiz, Vitinha i kompanija kampirala u prvom sastavu Reala recimo?
⚽FK Garaže⚽
Svi smo znali ionako da Messi neće daleko u LP. Da, bio je top na SP, ali imao je ekipu iza sebe. Jbt sinoć Ramos najbolji igrač PSG-a. Uredu je. Ova djeca od 16, 17, 18 godina, a gdje ćeš sa njima na Bayern batice.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Realovci bas komplekse imaju oko Messija pa nikad realno. Istina je da Mbappe i Messi ne ucestvuju u odbrani. On je imao peh da u lp i kad rijesi tekme Barce odbrana i sredina useru. Ali sinoc vezni red Bayerna i PSGa dva svijeta. Naravno da je napadu teze odraditi kad je sredina u banani.
A neke Instagram price o nedostatku liderstva su preglupe. Vodio prosjecnu reprezentaciju do finala i tu dao 2 gola. Tako da su to smijesne price.
A neke Instagram price o nedostatku liderstva su preglupe. Vodio prosjecnu reprezentaciju do finala i tu dao 2 gola. Tako da su to smijesne price.
Nur der FCB
Nisu to kompleksi, to je realnost. Messi je najveci i najbolji igrac ikad taman da vise nista ne odigra al cinjenica je da Messi u LP nije faktor vec godinama. Jednostavno nema vise onu eksplozivnost i brzinu da rjesava elitne timove ko nekad. U PSGu to samo Mbappe danas ima sto se vidjelo i prosle godine protiv Reala kad su ga Messi i Neymar fakticki sabotirali, a sinoc ga je Nagelsmann perfektno neutralizirao. Reprezentativni i klupski fudbal su dva razlicita svijeta, a i tamo je Scaloni odlicno shvatio da se sa Messijem od 34 i 35 godina rezultat moze postici samo ako imas trkacki dovoljno mocan tim koji ce pokrivati Messijevu setnju i njemu pustiti da provuce tih par trenutaka genijalnosti koje ce imat i sa 55. U reprezentativnom fudbalu je to dovoljno, u klupskom nije jer su ekipe puno uigranije i imaju vecu koncentraciju kvaliteta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po cemu je to Napoli velikan u LP, mislim zasluzeno su tu jer igraju stvarno lijep fudbal, al u LP nisu vala neki velikan.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
E jest i najbolje cetvrrfinale sa benficom, propalim milanom, interom i napolijem koji ce se usrati kad dodje ozbiljan protivnik ko i svaki put. I ne, ne bi bilo bolje da je Barcelona tu jer je takodjer propala, da se ogradim dok mi se levati ne nakace na post.
enobarca je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:22E jest i najbolje cetvrrfinale sa benficom, propalim milanom, interom i napolijem koji ce se usrati kad dodje ozbiljan protivnik ko i svaki put. I ne, ne bi bilo bolje da je Barcelona tu jer je takodjer propala, da se ogradim dok mi se levati ne nakace na post.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma ocajna sezona LP. Napoli je vjerovatno objektivno gledano i najkvalitetniji ove godine.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Conte se baš obrukao, jedan veliki minus za njegovu karijeru.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Englezi glase kao fizički dominantniji od ostatka Evrope. Onda dođu Theo i Tonali grizu teren i u 95oj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
thomashasler
- Kontakt:
Tebi je svaka ocajna kad ti nema vec deceniju kluba u lp. Hajd malo sa ovog odgovori sa onog drugog sam sebi i podrzi se Bauer Jajern kobasicari i slicno nista si bez tog. Ju ken du it. Lets gooo. Kamaaannn. PodrskA!
-
thomashasler
- Kontakt:
Hahah sta ti se ima ciniti. Jedno tijelo jedan smoki u glavi sa razlocitim nikovima provaljen odavno da je jedan te isti pacijent. Slagat cu ovo nisam suguan al moguce da je nekadasnji gravis kako vec. Znam da su ovdje pisali neki ovi iskusniji na forumu al bolid je neumoran vec godinama istim forama i podrskom samog sebe s jednog na drugi profil. Dobar je dobargerdmuller je napisao/la: ↑09 mar 2023, 00:54Uvijek sam se pitao tko je od ova dva klauna iskompleksiraniji Bayernom ali mi se sve vise čini da je to jedno te ista osobaJustin je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:51Bauern uz Real najsretnija ekipa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:48Ubi Pariz ove. Bayern se opet nekako nafakaški provlači, kao protiv Barce u prvom meču.![]()
- gerdmuller
- Kontakt:
Meni ga je iskreno žao.thomashasler je napisao/la: ↑09 mar 2023, 13:11Hahah sta ti se ima ciniti. Jedno tijelo jedan smoki u glavi sa razlocitim nikovima provaljen odavno da je jedan te isti pacijent. Slagat cu ovo nisam suguan al moguce da je nekadasnji gravis kako vec. Znam da su ovdje pisali neki ovi iskusniji na forumu al bolid je neumoran vec godinama istim forama i podrskom samog sebe s jednog na drugi profil. Dobar je dobargerdmuller je napisao/la: ↑09 mar 2023, 00:54Uvijek sam se pitao tko je od ova dva klauna iskompleksiraniji Bayernom ali mi se sve vise čini da je to jedno te ista osoba![]()
![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa PSG nije tim bio ni prije dolaska Messija. Sad su jos gori, cak skripe u Ligi i cesto kiksaju, sto nije bas slucaj prije bio. Ulagali samo u napad, sredina bila uvijek losa, osim Verrattija. Bayern je za razliku od njih poslozena ekipa i znalo se da ce ih proci u 2 utakmice. Isto tako Argentina je zadnje 2 godine vrlo dobra i poslozena ekipa koja rijetko i da prima gol i zato su osvojili Svjetsko prvenstvo, a ne samo zbog Messija, tu je on dosao samo kao slag na tortu. Glupost da se umanjuju timske zasluge ekipe koja je osvojila Mundijal, vidjelo se razlika njih sada i 2018 godine kad se nije znalo sta ko igra u ekipi.Epidaurus je napisao/la: ↑09 mar 2023, 11:21Nisu to kompleksi, to je realnost. Messi je najveci i najbolji igrac ikad taman da vise nista ne odigra al cinjenica je da Messi u LP nije faktor vec godinama. Jednostavno nema vise onu eksplozivnost i brzinu da rjesava elitne timove ko nekad. U PSGu to samo Mbappe danas ima sto se vidjelo i prosle godine protiv Reala kad su ga Messi i Neymar fakticki sabotirali, a sinoc ga je Nagelsmann perfektno neutralizirao. Reprezentativni i klupski fudbal su dva razlicita svijeta, a i tamo je Scaloni odlicno shvatio da se sa Messijem od 34 i 35 godina rezultat moze postici samo ako imas trkacki dovoljno mocan tim koji ce pokrivati Messijevu setnju i njemu pustiti da provuce tih par trenutaka genijalnosti koje ce imat i sa 55. U reprezentativnom fudbalu je to dovoljno, u klupskom nije jer su ekipe puno uigranije i imaju vecu koncentraciju kvaliteta.
Zar se ne moze shvatit da Mundijal ne moze osvojiti jedan igrac, kao ni Ligu Prvaka. Nije je Messi osvajao sam ni pod Guardiolom, nit Real sa Ronaldom. Pogledat samo ekipu tog Madrida i recimo Enriqueove Barcelone, pa ginuli svi na terenu. Prstalo od talenta i trke.
Najgluplja uprava ubjedljivo. Umjesto da grade ekipu sa Francuzima koji nikad nisu bili talentovaniji, njima 90% glavnih igrača stranci i plaćenici.FCB1986 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 10:29PSG dok se ne opameti pa krene graditi ekipu s mozgom, ovakvih ispadanja ce biti jos na pretek.
Ljudi kupuju sta se god prodaje na trgu, pa tako su se "pojacavali" sa Sarabiom, Ruizom, Herrerom
Ovdje treba rez napraviti i dosta toga otjerati iz kluba. Neymar, Messi, takodjer noga, prvi nikad nece biti ozbiljan, drugi i dalje ima kvalitet, ali nema tu vise motivacije, a i ne pravis ekipu oko lika koji ima 36 godina i ne znas kad ce igrati sa 100%, a kad ne.
Dosta je to za lakse utakmice i Francusku ligu, ali kad dodju ovakve ekipe kao sto je Bayern, onda vidis koliko je to ubistvu tanka ekipa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Inace sinoc Upamecano 1 dribling, Mbappe 0.
masterclass Bayernovih stopera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.