Sinoc live, genijalna Atmosfera i utakmica.
Razlika u kvaliteti je bila najuocljivija prilikom izmjena.
Nama ulaze Sane, Gnabry, Mane i Cancelo njima Ekitike, Bernard i Zaire…
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Slažem se sa Ulijem.Uli Hoeneß on Kane: "I can imagine a player that costs €100m joining us - but in the case of Kane, I stated my opinion. He's almost 30. Last year, Tottenham rejected 160m from City. That's why I said, in this case, it wouldn't be a transfer for Bayern"
Kakvog raspalog Juvea,da im nisu oduzeli 15.bodova bili bi drugi u prvenstvu ali nema brige,uzet ce se Europska liga i sljedece sezone ce se opet igrati Liga prvakaPogba je napisao/la: ↑09 mar 2023, 22:19Vlahović bi bio pun pogodak za Bayern, vec se spekulisalo o interesu, perfektan za vaš sistem, a igraci Juventusa dokazano dobro prolaze u Bayernu. Uvjeren sam da iz raspalog Juventusa nazalost i ovaj ide vama. To ce biti dobro za njega i vas.
Sjetimo se samo nebuloza oko "rukometaša De Ligta".
Juve i Bayern jesu prijateljski klubovi al bas tako dobri nisu. Na trzistu nema puno klasičnih devetki, i već vidim prve Utd i Chelsea kako daju 80-90 milki onako ležerno. Za tako nešto bi igrač sam trebao tražiti onako kao De Ligt da dođe isključivo kod nas, što ne znam baš koliko je realno.Pogba je napisao/la: ↑09 mar 2023, 23:35Vjerujem da je oko 60M cifra ili okolo cisto da se ne bi ostvario minus u knjigama. A transfer ce olakšati vjerovatno to ako ne bude Evrope, a čak i ako bude EL i Konf. liga nije nešto sto privlači top igrače. Naravno, olaksat ce i to sto ce on htjeti sam otići nakon gušenja Allegrievim fudbalom. Mark my words, on je u Bavariji na ljeto.
Fan sam Benfice i dok je bio u sjeni Nuneza, znao sam da u njemu čuči preozbiljna karijera iako su navijači Benfice bili skeptični malo je reći, htjeli da nešto mlađi Araujo bude glavni špic. Rui Costa je promijenio razmišljanje te nastoje ostaviti koju sezonu duže glavne eksponate, ipak su Enza morali pustiti. Uklopio bi se Goncalo radnom etikom uBavarski simbol, jako me podsjeća na Mandžu, također u skoku rastura, odličan bez lopte, napada prvu i drugu stativu, uvijek koncentriran. Realizacija tako-tako, u kombinatorici tanji, no nije tehnički panj, ipak je prošao Seixal čuvenu akademiju. Ipak su flop ispali kod vas i Dantas i Sanches, a i Cancelo nije krenuo kako spada, on je bio prodan kao i Bernardo Silva direktno iz Benfice B za jake pare, tu bi mogli vaši biti skeptičniji ako i razmišljaju o njemu.Saurman je napisao/la: ↑10 mar 2023, 22:34Ramos iz Benfice je dosta interesantan igrač tek 21g a ima pozamašnu statistiku ali poznavajući Benficu i njihovu transfer politiku cijena će biti visoka.Ako se ne varam na ljeto ima klauzulu od 120 mil.Druga opcija Vlahović takođe mlad a cijena nešto niža možda oko 60-80 mil pitanje je ako zanemarimo cijene igrača i gledamo čisto kvalitetu i mentalitet koji bi se najviše ili najbolje uklopio u Bayern.![]()
Meni se sviđa ova postava baš! Po imenima je super, sad kako će izgledat na terenu, ne znam al ono konačno Cancelo i Davies wing backovi i Mane na CF