English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ima hrpa odgođenih utakmica u Premier ligi, zar nisu mogli iskoristiti ovu srijedu da odigraju neku!? Poslije će biti sve veći problem.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma ko zna da li bi se razvio i postao ovakav igracwadethegreat je napisao/la: ↑09 mar 2023, 16:28Jos Modrica nisam prezalio![]()
Luka Modric has revealed that Tottenham blocked his move to Chelsea in 2011 after he was invited for talks on Roman Abramovich's superyacht. The Blues came knocking for the Croatia international at the end of the 2010/11 campaign, when he was named as Spurs' player of the season.
@harden ma ne bih se zalio koji god iskreno.
Osimhen je veliki fan Didiera.
Mladji je i cini se da ima fizikalije za Englesku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nece United ni jednog ni drugog dovesti (jer nemamo love za takve transfere), Chelsea hoce jednog sigurno.harden je napisao/la: ↑09 mar 2023, 16:23Cini mi se da ga Levy ne bi dao Unitedu ni za 200mil.wadethegreat je napisao/la: ↑09 mar 2023, 16:20Osimhen ili Kane![]()
Koja je bolja opcija za Chelsea i United.![]()
Ja bih se malo kockao i uzeo Osimhena naspram dokazanog luzera.
Mi cemo Thurama iz Gladbacha, jer je slobodan na ljeto
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje su ovi topnici na temi LP, ja im moram braniti klub 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cetvrtak je, tamo su gdje cete i vi biti od 21h.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 19:07Gdje su ovi topnici na temi LP, ja im moram braniti klub![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Arteta stavio rezervnig golmana u osmini finala. Pa nije liga kup.
Ma yebes realno ovo takmicenje ako se nekako dogura do finala onda bi bilo lijepo uzeti ,ali ovako akda si u igri za EPL ovdje je samo steta sto nam se povrijedise i Nketiah i Trossard inace bi i Saka i Martineli odmorili
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma kad si vec tu ne treba se sabotirati. Golman je, nece se premoriti. Ovaj Turner letva
Ma nece se premoriti ali znas ti koliki smo mi baksuzi ,ako se povrijedi onda ovaj parmak mora braniti u EPLnerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2023, 19:43Ma kad si vec tu ne treba se sabotirati. Golman je, nece se premoriti. Ovaj Turner letva
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vi ste mi glavna uzdanica za izbacivanje Uniteda. Veliko je to
Najcudniji rezultat. Pa kako?
Kakva utakmica 
Wonder gol Martinelija za dlaku i onda ovaj qurac od autogola lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma realno ovi svi Ameri koji se bave pravim fudbalom su prevare.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ali Hoakin, četrdeset druga godina...

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Romagnoli13
- Kontakt:
De Gea i noge su na vi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Čist penal ne svira za Betis kod ove stative. Shaw raznese onog lika s ledja koji je možda mogao prikucati loptu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.